#1030461 - 09/03/2007 14:06

Re: ślub za 3 tys dolarów
[Re: shane]
 | 

ATP & WTA Tour

Meldunek:  28/10/2004

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1030490 - 09/03/2007 14:20

[Re: HAGIi]
 | 

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003

| 
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni    Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory   Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc...    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1030591 - 09/03/2007 15:27

[Re: Biszop]
 | 

veteran

Meldunek:  05/04/2005

| 
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni    Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory   Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc...     Z moich doświadczeń wynika, że wschodnie dziewczęta są nawet bardziej sympatyczne niż nasze białogłowe. Ja mam jakiś sentyment do nich, może przez to że moja mama jest ze wschodu, a ja na dawnych Kresach spędzam dość dużo czasu. A tak w sumie to nie można generalizować, bo w każdym kraju są różne kobiety, część z nich leci na siano po prostu.    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1030854 - 09/03/2007 18:02

[Re: Szewa]
 | 

Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek:  19/07/2004

| 
Glupotom by bylo gdybys sie ozenil za te 3 tys dolcow.Co to jest 10 tys zlotych.Idz do sts usiadz z dziadkami i puscisz tasiemca za 2 zlote i wygrasz te 10 tys     Pamietacie jak Madzia z MJM wziela slub ze sasza za kase na jakies studia ? mieli potem maly problemik. Szczypior nie sprzedawaj sie.Nie badz zachlanny ,chyba ze jestes bez uczuciowy i bedzie ci z tym dobrze.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1030883 - 09/03/2007 18:11

[Re: Bzyku]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  30/03/2003

| 
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce.   Może to pierścionki z gumy Donald?    Albo kolekcjonuje akty ślubu?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1030914 - 09/03/2007 18:21

[Re: Zbigniew]
 | 

Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek:  19/07/2004

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#1033077 - 10/03/2007 04:43

[Re: jinx]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  29/07/2005

| 
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi. 
  W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić...  tak pamiętam straszna historia, do tego obaj trzymali się za ręce... ale to było bliżej w okolicach mojego miasta a tak ogólnie to spoko spoko panowie, na pewno pochopnych kroków nie podejmę, zresztą mój ojczulek juz szuka jelenia do żeniaczki    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|