Trzeba było przed rejestracją kliknąć w słoneczko z napisem 5Euro, wtedy kod automatycznie sam wpisywał się w miejsce w którym być powinien. Zapewne tego nie zrobiłeś.
Nie rozumiem tego..na stronce styyke.de mam te 5 e.na koncie ale nie moge postawic na zadne spotkanie...wchodzac na styyke.com i logujac sie na ten sam login nie mam nic na kocie ale za to mozna elegancko klikac na wybrane spotkanie..o co tu biega???
Trzeba było przed rejestracją kliknąć w słoneczko z napisem 5Euro, wtedy kod automatycznie sam wpisywał się w miejsce w którym być powinien. Zapewne tego nie zrobiłeś.
Jak już wspomniałem .com działa normalnie a .de szwankuje. Tylko teraz czy to jest jakiś chwilowy problem, czy po prostu tak ma być? Coś musi w tym być, że na .de dali 5Euro bonusu a grać normalnie nie można. Widocznie testują giełdę zakładów, bo jak na razie na to wygląda.
dobra jak by ktos mogl powoli i dokladnie wytlumaczyc jak tam sie stawia... ;x bo ja nie mam zielonego pojecia o_O mecze sie juz z godzine i dalej nie wiem... ;x