KUPON 34
PORTUGALIA - Serbia 1 1.5
HISZPANIA - Łotwa 1 1.1
BUŁGARIA - Luksemburg(+1.5) 1 1.15
Andorra(+1.5) - CHORWACJA 2 1 1.15
DANIA - Liechenstain(+1.5) 1 1.15
WŁOCHY - Belgia 1 1.2
ROSJA - Bułgaria 1 1.25
KURS: 3.76
STAWKA: 1000zł
Ew. wygrana: 3387zł
STAN Konta: -997zł
Ktos pomysl ize za duzo spotkan ale ja ten kupon analizuje 3 dni

i takei cos mi wychodzi
Kilka słów:
PORTUGALIA - po potknieciu z Polakami teraz nei ma miejsca na błedy a w takiej formie Serbia na połwyspie Iberyjskim nic nie zwojuje ich skutecznosc jest zalosna w ostatnich meczach.Mysle ze chlopaki sie spreza i dadza z siebie wszystko bo innej mozliwosci nei ma i mysle ze bedzie to mecz walki po ktorej Portugalia wygra 2:0
HISZPANIA - po remisie na Islandii jutro tylko 3pkt beda zadowalac. Krotko 3:0 Hiszpania
BUŁGARIA, DANIA I CHORWACJA - wszystkei druzyny graja z tzw ogorkami chociaz najgrozniejszy wydaje mi sie Lichenstain ale nei wierze ze zespoly nei wytgraja roznic a2 bramek dla mne iw kazdym emczu bedzie dosc spora przewaga no moze troche mniej wygraja Chorwaci bo cykaja na wyjezdzie a wiec kolejno: 4:0,3:0,0:3
WŁOCHY -0 jak jzu psialem wczesniej formy to oni super nie maja ale jak na Belgow to wystarczy a to ze wygral iz naszym ito nic nie znaczy mzoe urwa Włochom seta ale to tyle 3:1
ROSJA - No coz ida jak burza i nei sadze zeby mecz z Bulgarami przegral itutaj tez zbedny komentarz 3:1 i koniec