Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#1218869 - 13/05/2007 07:58 Re: ATP Masters Series Roma 7.05- 13.05 [Re: Stoin]
ToLkieN Offline
addict

Meldunek: 21/04/2007
R.Nadal - F.Gonzales

Panowie tak szybko bo mykam juz \:p \:\) Po spotkaniu z Djokovicem Nadal wydawal sie faworytem do wygrania turnieju, to co zaprezentowal w meczach wskazywalo ze nikt go nie pokona. I task bylo do dzis bo po zwyciestwie 7:6 6:7 7:6 z Davydenko juz tak sweitnie sie nie zaprezentowal. Z drugiej strony tenm kochany Gonzales, gdy widac ze w turnieju czuje sie jak ryba w wodzie pokonuje rywali piekna gra, wszystko wpada itd itd przychopdza fianly gdzie chociaz wydaje sie ze powinien walczyc jak rowny z rownym a tu bomba Fernando dostaje jakby zastoj i nie gra tak jak wczesniej. Co jest dziwne bo jesli nie jest faworytem to rowniez powinien grac dobry tenis.On juz chyba tak ma.:P ALe jutro wydaje mi sie ze pownien powalczyc z Rafa i mysle nad postawieniem na niego kilku gosikow po zachecajacym kursie 4.4.
ALe czekam na wsze opnie. pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1218894 - 13/05/2007 08:25 Re: ATP Masters Series Roma 7.05- 13.05 [Re: ToLkieN]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
No nie wiem, czy Gonzo będzie w stanie dać taki wycisk jutro Nadalowi jak to dzisiaj zrobił Davydenko.Davydenko zagrał dzisiaj świetnie, a mimo to i tak przegrał.Mecz trwał ponad trzy godziny, a przez cały czas oglądałem tenis na najwyższym światowym poziomie.Doskonałe wymiany.Davydenko grał dzisiaj tak dobrze, że w pewnych momentach to Rafa nie wytrzymywał wymian i walił w aut.Nie jestem pewien, czy jutro Gonzo będzie w stanie zagrać na takim poziomie jaki dzisiaj zaprezentował Denko, a co i tak okazało się być za mało na Nadala.Można oczywiście doszukiwać się tutaj lekkiego zmęczenia Nadala, który po meczu sam stwierdził, że jest już trochę wykończony tymi turniejami i w tym roku na ziemi nie zagrał jeszcze takiego ciężkiego meczu jak dzisiaj.Gonzo wygląda w tym turnieju na pewno znacznie lepiej niż w ostatnich tygodniach, gdzie grał gnój, ale czy na tyle lepiej, aby jutro pokonać Nadala?Wprawdzie pokonał już Nadala w tym roku gładko w trzech setach na AO, ale na ziemi króluje Nadal i to jest zupełnie inna bajka.W zeszłym roku w Rzymie też się spotkali w ćwierćfinale i Rafa wygrał wtedy w dwóch setach.Dochodzi jeszcze kwestia psychiki.Rafa jest strasznie mocny psychicznie i na ziemi jest bardzo pewny siebie.Natomiast psyche Gonzo mogliśmy podziwiać na AO, gdzie był w niesamowitym gazie, a przegrał gładko w finale z Federerem.Kursy na Nadala żałosne, chociaż i tak wyższe niż się można było spodziewać przed pojedynkiem z Denko.Ten mecz wyraźnie podziałał na wyobraźnię buków \:\) Dla mnie nie do obstawiania.Zasiądę przed tv z nadzieją obejrzenia świetnego meczu, przynajmniej tak dobrego jak ten dzisiaj, a moją kasę ulokuję gdzie indziej.

Do góry
#1219272 - 13/05/2007 19:10 Re: ATP Masters Series Roma 7.05- 13.05 [Re: Randall]
ToLkieN Offline
addict

Meldunek: 21/04/2007
Randall zgadzam sie w 100% z tym co napisalem oprocz tego ze sieobejrzy to w TV bo z tego co widze to PS daje od 17- 18 live apotem grecka lige puszcza buhhaa. Niech zrobia Polsat Sport Polska trzeci kanal to moze tam zmieszcza wszystko co kupili

Do góry
#1219369 - 13/05/2007 19:50 Re: ATP Masters Series Roma 7.05- 13.05 [Re: ToLkieN]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
nawet nie patrzyłem na ramówke, ale polsat to ma zawsze nasrane we łbie.mecz będzie retransmitowany.zreszta oni zawsze tak robia z finalem.caly turniej jest live, a najwazniejszy mecz prawie zawsze retransmsja, bo w niedziele koliduje z jakimis meczami.jak sie skonczy sezon pilkarski to mam nadzieje, ze bedzie inaczej.

Do góry
#1219402 - 13/05/2007 20:05 Re: ATP Masters Series Roma 7.05- 13.05 [Re: Randall]
Widget Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/10/2003
A no wlasnie...zawsze w soboty i niedziele jest lipa bo musza jakis meczyk w noge pokazac na zywo...

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08