lodzerman z przykrością muszę stwierdzić ale albo nie grzeszysz inteligencją albo tylko takiego udajesz.
Primo - sprawdź dokładnie,zanim coś napiszesz. Chipdumping, nie jest żadnym wymysłem firmy
Betsson,wiele firm zajmujących się pokerem on-line posiada u siebie zapis o tym,że jest to zakazane.
Owszem,są też firmy,które dopuszczają transferu pieniędzy z konta na konto. Chociaż te firmy stanowią mniejszość.
Twoje oskarżenia zaczynają być śmieszne i sam swoją osobą sprawiasz,że i tak nikt nie potraktuje Cię poważnie. Pozwolę sobie zauważyć,że zarejestrowałeś się na tym forum chyba tylko po to by co jakiś czas napisać
Betsson jest be.
Z tego co przeczytałem,straciłeś kasę przez właśnie w/w (a przez Ciebie niezrozumiały) chipdumping, o to pretensje możesz mieć do siebie,gdyż regulamin który zaakceptowałeś jest regulaminem i należy go przestrzegać.
Secundo - zanim zaczniesz nazywać kogoś,firmę nieuczciwą - spójrz na siebie. Twoje zachowanie wobec firmy było jak najbardziej nieuczciwe, i teraz to Ciebie powinno się nazwać kombinatorem.
Grywałem w Betssonie i przyznam oficjalnie,że nie miałem żadnych problemów z tą firmą.
lodzerman - jeśli chcesz napisać ripostę do mojego postu, bądź masz jakieś "ale" to zapraszam na priw, by nie zaśmiecać tematu.