faktycznie, moj blad wlasnie ostatnio nie zdazylem zmienic kapitana na czas i Sikora zapunktowal mi ladnie w tej kolejce ale widze, ze i tak bym zmiany nie zrobil... To juz nie to co stare, poczciwe pilkarzyki.
Bezsensu sie zrobily te pilkarzyki z tymi oplatami,wystarczy zalozyc druzyne wybrac sklad i do konca sezonu nic nie robic (chyba ze ktos chce placic ja napewno nie).
dokładnie, w ubiegłym roku fajniej to wyglądało ale cóż zrobić. Nie wiem dlaczego nie ma podglądu na klasyfikacje ligi mecz.pl, tzn kto ile punktów zdobył i tak dalej
Bezsensu sie zrobily te pilkarzyki z tymi oplatami,wystarczy zalozyc druzyne wybrac sklad i do konca sezonu nic nie robic (chyba ze ktos chce placic ja napewno nie).
muszą z czegoś pokryć pule nagród , ale mogliby własne pieniędze wyłożyć
Dajcie spokoj panowie tegoroczna zabawa to dno straszne, dzis wchodze z nadzieja, ze bedzie juz punktacja ligi i co widze? samego siebie w lidze, zero uczestnikow, zenada, dodajac do tego jeszcze te oplaty... szkoda gadac.
Jestem 12. punktowalo 10 zaowdnikow... w tym dolha 3, a jirsak 7. za to Cleber 30 teraz Niedzielan i Kosa kontuzje Liga mecz.pl jest ogolnie na 29 miejscu we wszystkich ligach
ja tam wysłałem im smsa, dla mnie to zabawa, przynajmniej odrazu wykonałem pare transferów, tyle, że padł "pech" i niedzielan ( kapitan ) kontuzja :/ szkoda... ale gra się dalej