colorado - anahaim 1 atlanta - philadelphia x2 columbus - new jersey 2 rangers - carolina 1 ( nie polecam stawiać ) montreal - minesota 1 ( wreszcie muszą wygrać ) vancouver - tampa bay 1 calgary - detroit 2 ( cięzki mecz , może być remis )
łuki lepiej stestuj to rangersi na jedynke bo maja we krwi zlo dalej kalgary wygra ewentualnie pobije gary ale ****a na detroit spadnie esencja kary conajmniej 0:3 dostana w geby z detroitu te jebane mendy.
Adolf 88
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KLUKO: [qb]łuki lepiej stestuj to rangersi na jedynke bo maja we krwi zlo dalej kalgary wygra ewentualnie pobije gary ale ****a na detroit spadnie esencja kary conajmniej 0:3 dostana w geby z detroitu te jebane mendy.[/qb][/QUOTE] Mozesz sie wyrazac jasniej? Nie odstawiaj tu nowej grypserki.
spoko łuki tez jestem spod imienia swietego lekarza ponioslo mnie bo widze pewna prawidlowosc albo wyjatek w regule. no niewazne co wazne ze chodzi mi o takiego konia spod troii CALLGARY wygra bo detroit to zadufani w sobie s****iele to ze wygrali u siebie nie znaczy ze historia ich ulaskawi. ****a wrecz przeciwnie jesli jedziesz na opini to kiedys bedziesz musial uznac wyzszosc jakiegos leszcza bo pracowal caly czas a nie. nie ma sie co tlumaczyc tak jest i bedzie callgary 1 !!!