powiem tyle...
postaw się na jego miejscu i sprawa jest prosta...
stary nie bądź frajerem...
jeżeli mi by ktoś odbił laskę, to tylko bym mu pogratulował, bo przynajmniej wiedział bym, że to nie ta z którą miałbym spędzić dużo swojego życia, a po co tracić na taką czas ?
myślę dokładnie tak samo, jakbym wiedział, że moja dziewczyna była na imprezie i podrywali ja jacyś kolesie i jej to się bardzo podobało i brnęła w to to nie miałbym problemów do nich, tylko do tej panny + przyśpieszone zerwanie, a jeżeli by się do Niej jakiś kleił, nie chciał odczepić na siłę, to ile Boziulka da sił w rączkach i lecimy na kolesia

...a żeby było śmieszniej, mojej dziewczyny koleżanka wróciła dziś do Polski po długim czasie i poszły razem na imprezę ...nie ukrywam, ale strasznie to przezywam, ale staram sie tego nie okazywać, ufam jej i wiem, że jest wyjątkowo zrównoważona dziewczyna i nie robi nic pochopnie ...ale i tak się boję, że jacyś frajerzy będą chcieli kleić do niej swoje brudne łapska

...a może jest jakiś chętny co by poszedł i skontrolował sprawę ?

hehehe
Adammm, ja bym się dał na spokój, panna musi być szmata, skoro się całowała z kimś mając chłopaka, ale fotka mile widziana.... aha i ja ciągle pamiętam o hokeistce ...miało być foto