Pucharu Niemiec druga odsłona.
Z 6 meczy wybrałem 3.
EV Landsberg 2000 - Eisbaren Berlin Goście jadą do Landsbergu faktycznie osłabione, ale nikt sobie chyba nie wyobraża, by mogło ich zabraknąć w następnej rundzie, w której zmierzą się najprawdopodobniej z Duisburgiem więc drabinka ułożyła się nieźle. Po całkowicie nieudanym ubiegłym sezonie hokeiście
Eisbaren mają coś do udowodnienia sobie i kibicom. Gospodarze, 10 ekipa zaplecza DEL wzmocniła się niezłym graczami z niższych półek, ale to nie wystarczy na pretendenta do czołowych lokat 1 ligi.
Eisbaren Berlin @1.36 (włącznie z dogrywką i karnymi) 6/10ESV Kaufbeuren - Augsburger Panther Chyba najciekawszy mecz dzisiejszego dnia. Derby, to na co kibice obydwu zespołów czekali od dawna. Do Kaufbueuren wybiera się 700 kibiców Panther. W zeszłym roku również spotkali się w ramach pucharu Niemiec, wtedy górą byli goście zwyciężając 7-5. Jak już wspomniałem na początku tematu Panther grali dosyć dobrze w sparingach, a dodatkowo przyszło kilku dość znanych graczy. Typ? Over 6.
bet365 oferuje na taki wynik kurs 1,9 i grzechem byłoby nie skorzystać.
over 6 @1.9 3/10Star Bulls Rossenheim - Hamburg FreezersBuki oferują handicap -3 na gości i myślę, że bez problemu powinni pokryć tą linię. Oberliga a DEL to już totalna różnica klas i tu nie zdziwiłbym się na widok dwucyfrówki. Zwłaszcza, że goście jadą w najsilniejszym składzie.
Hamburg Freezers -3 @1.9 3/10