Rosja (-8 ht) - Litwa Grupa Rosjanek znacznie mocniejsza i mysle ze do przerwy powinno byc juz wszystko jasne. Litwinki graj bardzo chaotycznie awans wydarly w ostanim spotkaniu dzieki szalonym rzutom za 3pkt. Dzis zapowiada sie jednostyronny mecz. HCP -15,5 nie ma co ruszac gdyz w 4kwarcie napewno zagraja rezerwy wiec moze byc roznie.
A co do wyrownanych druzyn dolozylbym jeszcze Łotyszki ktore zrobily niesamowirty postep i graja rowniez bardzo rowno szybko zespolowo i skutecznie....
W drugim spotkaniu jednak Hiszpanki a nastepnie fianl tak jak juz pisalem wczesneij Rosja - Hiszpania. I dublet Rosji.
#1648767 - 05/10/200720:33Re: ME Kobiet - Italia 2007
[Re: krycha84]
polskignom
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
a ja mysle, ze Hiszpanki zagraja na nosie faworytkom, tak jak zagrali Rosjanie faworytom. I mam nadzieje, ze chociaz jedno w tych glupich ME wyjdzie na moje
Tylko ze ta Litwa jest tak slaba ze Rosjanki grajac rezerwami moga je ograc 20 ..nei wiem kurde dla mnie loteria i powoli mysle ze dla mojej osoby te mistrzostw asie zakonczyly. Byly udane ale krotkie i chyba nic wiecej z nich sie nie da wycisnac:(