hmmm...
W sobote byl mecz WestHam-Arsenal 64 minuta chyba byla zagralem live na dokladny wynik 0:1 (przy stanie 0:1) kurs byl 3.5.... zagralem za 500zl ryzyko wiadomo duze ale wygrana tez obiecujaca... no i trafilem wynik.... po meczu
Betsson stwierdzil sobie ze wystawili za duzy kurs i rozliczyli mi mecz po kursie 1.0 (bardzo dobry kurs mi dali jak na prawdopodobienstwo wygranej....[ironia]). Jeszcze w sobote skontaktowalem sie z supportem... rozmawialem z pania, ktora sprawiala wrazenie jakby nic nie mogla. Ladnie przeprosila i powiedziala ze sie skontaktuje dnia następnego. Pomyslalem ze potraktuje mnie powaznie wiec przystalem na jej propozycje. Od tego momentu zadnego kontaktu, zadnego zainteresowania ze strony
Betsson. Czuje sie poprostu zlekcewazony przez te firme, nie bede do nich pisal nie wiadomo ile razy bo zebrakiem nie jestem . Rozumiem Oni moga wszystko.., moga tez mi zamknac konto bez powodu chociaz nigdy nie dalem im do tego zadnych powodow... moga tez rozliczac mi wszystkie wygrane typy po kursie 1.0 przegrane oczywiscie na swoja korzysc. No ale czy tak sie zachowuje powazna i profesjonalna firma ??
Ok, pomylki (czy aby to byla pomylka??) sie zdarzaja, tylko wywczas powinni starac sie znalezc jakis zloty srodek, ktory bedzie zarowno korzystny dla firmy oraz klientow. Gdyby nie klienci to Betsoon nie mialby czego szukac na rynku zakladów bukmacherskich.
Wyciagnac wniosek mozna jeden:
jak przegrywasz jestes super klientem,, jak wygrywasz to "spadaj dziadu". Od pewnego czasu coraz mniej mi sie podoba ta firma, wczesniej nigdy nic zlego na nia nie napisalem ale teraz poprostu nie wytrzymalem.
Niestety wczesniej nie moglem opisac tej sytuacji gdyz z powodu wyjazdu nie mialem mozliwosci korzystac z internetu... jak rowniez z innych znanych mi powodow.....
Ciekaw jestem co przedstawiciel
Betsson odpowie mi na to ?? Czekam na odpowiedz, takowej nie doczekalem sie z supportu. Pozdrawiam
ps.
Betsson mial wtedy raptem dwa lub trzy zdarzenia live, czy to naprawde taki problem ustawic odpowiedni (czy odpowiedni nie byl tego nie wiem) kurs ??
o innych moich przygodach przy zakladach live w tej firmie nie chce mi sie juz pisac.....