Jako to forum odwiedza dużo ludzi postanowiłem umieścić to swoje ogłoszenie może macie znajomych którzy poszukują mieszkania do wynajecia a może sami potrzebujecie wynająć...
Ale przejdżmy do sedna mam do wynajecie dwupokojwe prawie 40 metrowe mieszkanie na Os Przyjaźni na parterze w wysokim bloku. Mieszkanie jest gotowe do wprowadzenia sie niemalże od zaraz bo wypozażone jest we wszystko co jest potrzebne do mieszkania. Miejsce do spania, szafy, TV

, ława, zaluzje i firanki

w pokojach. Łazienka w pełni przystosowana: kabina prysznicowa, pralka, lustro (dla tych którzy kochają tylko siebie

) i oczywiście miejsce do przesiadywania i rozważań o życiu

Kuchnia meble na wymiar, kuchenka gazowa, lodówka, opiekacz do kanapek

i praktycznie wszystkie potrzebne naczynia, talerze, sztućce itp itd... Tak jak już wspomniałem mieszkanie jest przygotowane do wprowadzenia sie od zaraz bo jest wyposażone we wszysko co potrzebne do życia, no może prawie wszystko nie ma internetu

ale myśle że to akurat nie jest wielki problem żeby coś podłaczyć... Jeśli chodzi o sąsiadów to podobno jacyś są ale przez rok jak tam mieszkałem nie miałem z nimi kontaktu tak jakby ich nie było... Także mieszkało mi sie tam bardzo dobrze okolica całkiem sympatyczna i spokojna dojazd wszędzie dobry PESTKA i autobusy pod nosem... Jako ze to forum bukmacherskie to msze wspomnieć o bukach

Milenium, Prof, Toto-mix, STS w zasiegu max 10 minut piechotą od każdego. Polecam milenium i dziewczyny które znają sie na rzeczy lepiej niż niektórzy użytkownicy forum

No dobra troche zboczyłem z tematu... Jeśli chdzi o kase... hmm... to bedzie tak 1200 + rachunki + kaucja (co do kaucji to już sie bedziemy dogadywać jak ktoś bedzie zainteresowany). Jeśli ktoś byłby zainteresowany to jestem w weekend w Poznaniu i można przyjść obejrzec... Ponieważ w tej chwili jestem 600 km od Poznania to raczej nie mam mnie na tygodniu w Poznaniu wiec trzeba by sie było jakoś konkretnie umówić... To chyba tyle ode mnie jeśli macie jakieś pytania to zapraszam do pisania a jeśli jest ktoś zainteresowany to prosze o napisanie to prześle mu telefon kontaktowy na priva... Dziekuje da uwage