Luis Enrique - Barcelona Luis Figo - Bazrcelona <kupiona w Hiszpanii na wakacjach, a jakoś dwa miesiące później ten frajer zdradził> Marek Citko - bo strzelił Anglikom !
Mam jeszcze:
Reprezentacja Bułgarii (fajnie się w niej chodzi) i Wareczka ;> idealna na wf w gimnazjum
As
old hand
Meldunek: 03/10/2003
Reprezentacja Bułgarii ma (miała) reklamę na koszulkach ? Ja osobiście nosiłem koszulkę KLinsmanna z Bayernu oraz Miecięla z Legii jeszcze z reklamą Daewoo.
Mialem jeszcze jedna... numer 3 w NYK lata temu... nie potrafie sobie przypomniec nazwiska. Nie potito starace... Paul Starce... ale chyba jakos inaczej, bo gogle milczy.
Chodzi ci zapewne o Johna Starksa trojeczka niesmowita no i te wystepy przeciw Jordanowi klasyka:)
zabek
veteran
Meldunek: 20/07/2005
Klinsman Bayern M(to chyba byl 93,94 rok),JORDAN I RODMAN z 96 roku ;)Czechy z mundialu w Niemczech Zabielany napewno John Starks a pojedynki z MJ legenda
Ja, wlasna jak gralem w KP Brzoza ( kl.B ) , za to moj brat pilkarskie to : Vieri, Mendieta, Ronaldo, Djorkaeff, M.Jordan oraz bluzy sportowe : J.Jagr i jeszcze jedna ale zapomnialem
Ja, wlasna jak gralem w KP Brzoza ( kl.B ) , za to moj brat pilkarskie to : Vieri, Mendieta, Ronaldo, Djorkaeff i koszykarska: M.Jordan oraz bluzy sportowe : J.Jagr i jeszcze jedna ale zapomnialem