Pytalem support o ten bonus. To jest w postaci freebeta. Po wplacie 1000 w dowolnej walucie dopisuja 300 jak freebet balance. Jak sie postawi freebeta to dopisuja tylko wygrana z niego oczywiscie. Wyplata mozliwa bo 4-krotnym obrocie depozytu + bonusa. Ale nie pisza nic na temat minimalnego kursu, wiec mozna po dowolnym. Co do kursów to zobacze w weekend czy warto grac, ale marża wydaje sie spora. Mysle, ze skoro moneybookers ich reklamuje to zlodziejami nie sa, ale kto to moze wiedziec tak naprawde.
Ja tam konta tez jeszcze nie zakladalem. Popatrze sobie na kursy w weekend i zobacze czy warto grac, bo jak mam sie z nimi meczyc to nie warto dla 30% freebeta, choc sama jego wartosc kusi wiadomo. Wplacic tez sporo trzeba a ryzyko istnieje...
Uzylem zlego okreslenia- kursy na pilke tragiczne. Jedynie handicapy warto brac. Nie wplacalem jeszcze i nie znam nikogo kto by tam gral. Nie ma ich w rankingach.
crossmen
old hand
Meldunek: 29/05/2006
Przeglądałem handicapy na piłkę , ale druga część twojego postu , zaważyła - więc ja mówię tej firmie passe- wolę poczekać aż na nasz rynek wbije się firma pokroju bet365 - z dobrym startowym bonusem, nie chcę póżniej skończyć jak klienci pointbetu tudzież bardzo chwalonego na tym forum swego czasu.
Witam Jeszcze nikt się nie chwalił, ze tam gra. Jezeli wszyscy czekają na pierwszego chętnego to się zgłaszam :). Najprawdopodobnie wtorek, sroda założe tam konto i dokonam depozytu. A co będzie pózniej, to się obaczy