Francuski zaciąg piłkarzy Jagiellonii zaskoczył gości. Rewanż wydaje się być formalnością, ale Treviso nie zamierza poddać się bez walki i zagra w ultraofensywnym ustawieniu
Treviso-Jagiellonia Zesół ustawiony tak jak by grał na remis 009 Arsenal-W.H.U. X 4.1 19/15.00 011 Blackburn-Birming. X 3.4 19/15 012 Charlton-Bolton X 3.3 19/15 013 Everton-Sunderland X 3.4 19/15 014 Fulham-Middlesbr. X 3 19/17.05
664 Farense-Penafiel X @2.95 665 Chaves-Leca X @3.2 666 Figueira-Marco X @2.95 667 Alverca-Rio Ave X @3.5 668 Aves-Ovar X @3.1 669 Covilha-Madeira X @3.2
W drugim spotkaniu piłkarze z Jagiellonii ponownie byli lepsi. Chaotyczne ataki gospodarzy, próbujących odrobić stratę z pierwszego spotkania nie przyniosły żadnego efektu.
Gratulacje dla managera gości i powodzenia w dalszych meczach. Mam nadzieję, że przegrałem z mistrzem iwo:
Wsciekłe Bidony vs Górnik Zabrze 0-1 Górnik Zabrze vs Wsciekłe Bidony 0-0
W drugim meczu pilkarze Wscieklych mogli strzelic min. 2 bramki ale pierwszy karny zostal spalony przez belgijskiego pomocnika (Lirese) a drugi karny max. przestrzelony przez napastnika z Madrytu. A wystarczyl jeden dobry strzal
Gornik jednak atakowal smialo, akcje przeprowadzal skladnie srodkiem boiska a bramka zdobyta pod koniec meczu we Wscieklych dala im awan w walce o Mistrzostwo EEL.
Hertha BSC pokonala faworyta: Arkę Gdynia. Jest to na pewno spora sensacja gdyz Arak na pewno byla jednym z kandyadatow do zwyciestwa w calych rozgrywkach.
Pozdrowienia dla rywali i dziekuje za emocjonujaca rywalizacje! iwo:
dzięki uQs za grę. Na początku trochę się bałem tego pojedynku wiadomo doświadczony manager. Ale później zobaczyłem że nie taki diabeł straszny i wygrać można z każdym i czekam teraz na rewanż który mam nadzieję nastąpi w następnym sezonie może już spotkamy się w jednej lidze. Pozdrawiam