Witam, Trochę nietypowo podaje moje typy już dzisiaj na jutrzejsze (04.12.07) biegi w LINGFIELD :
12.50 STORMBURST - WIN (SP)
(wygląda na to,że dobrze finiszujący w ostatnim swoim starcie Stormburst o zwycięstwo powalczy z niezłą klaczą THOUGHTSOFSTARDOM, sekundować im będzie FAST FREDDIE- faworytka bukmacherów)
1.50 CLASSIC FORTUNE - WIN (SP)
(Classic Fortune - piorunujący i zarazem skuteczny finisz w debiucie pozwala sądzić,że to klasowa klacz; PRETTY BALLERINA- wysoko notowana klacz trenowana w Irlandii,nie wiem czy nie przereklamowana; HAYBROOK - raczej frontowa klacz,liczy się)
3.20 ALPES MARITIMES - WIN (SP)
(Alpes Maritimes jest w wybornej formie,w odniesieniu zwycięstwa będzie przeszkadzał RESONATE )
Witam, W dniu dzisiejszym (05.12.07) w wieczornej sesji w KEMPTON typuję:
7.50 GUNNER FLY - WIN (5,50 WH)
(bieg dwulatków,ostatnio błysnęła KAYSTAR RIDGE, lecz ja upatruję zwycięzcę z pary klaczy Gunner Fly-mimo,że zgubiła ostatnio start finiszowała dość blisko oraz BOOKISH - dość oszczędnie przeprowadzona w osttnim swym starcie ) pozdrawiam
Witam, Moje typy na dzisiejsze (06.12.07) wyścigi w WOLVERHAMPTON :
6.50 KAMAL - WIN (8,0 WH)
(faworytem jest YANKEE STORM - który powinien liczyć się w walce, ja jednak daję Kamal - który w ostatnim biegu się nieco pogubił na prostej finiszowej)
9.20 SATIN BRAID - WIN (5,0)
(bardzo wyrównany bieg, o wygraną powalczą NORTHERN BOY , MY MICHELLE i Satin Braid ,pokazujący spokojne prowadzenie w dystansie i ładny skuteczny finisz)
w innych biegach : 7.20 The Mighty One 7.50 Copperbottomed ; Cross Fell 8.20 Angaric; Grimes Faith
Witam, Moje typy na dzisiejsze (07.12.07) wyścigi w WOLVERHAMPTON :
8.25 SILVER PRELUDE - WIN (3,25 WH )
(zapowiada sie spektakl jednego aktora,ciekawi też występ ALMATY EXPRESS)
9.20 ALFRESCO - WIN (4,5 WH)
(bardzo ciekawy wyścig z mało liczną aczkolwiek bardzo wyrównaną stawką,ALFRESCO pokazał,że potrafi mocno finiszować z konca stawki; GULFIGHTER - bardzo duże możliwości ; MASTER PEGASUS -w bdb formie )
(do formy doszedł wreszcie FAST FEET; duże mozliwości ma FABULEUX CHERIE i te konie postarają się zagrozić Wavertree Princess,która ostatnio zrobiła bdb wynik)
W pozostałych biegach : 12.50 Celtic Charlie 1.25 Joss Stick ; Orange Square 2.30 Haasem 3.05 Salient; Orchard Supreme 3.35 Mafeking
(Bitym faworytem jest NOBLE PLUM lecz przeciwko niej przemawia ,że stosunkowo długo pauzowała, natomiast w db dyspozycji jest frontowa Esclarmonde,która powinna wykorzystać warunki tego biegu)
Moje typy na dzisiejsze (09.12.07) biegi w LINGFIELD :
12.30 THOUGHTSOFSTARDOM - WIN (SP)
(klacz jest w niezłej formie,potrafi przyspieszyć na finiszu,przeszkadzać będzie PUNCHING )
1.30 GREEN DIAMOND - WIN (SP)
(na faworyta biegu wyrasta klacz REGAL BIRD,która w ostatnim starcie pokazała się z bdb strony; nieżle prezentuje się też HOLD THE GOLD i konik który powinien znacznie progresować Green Diamond)
W pozostałych biegach: 1.00 My Mirasol 2.30 Cold Turkey,Grand Caiman
Witam, W dniu dzisiejszym (11.12.07 ) w SOUTHWELL typuję :
3.00 EBRAAM - WIN (SP)
(większość liczących się tu koni spotkało się uprzednio w jednej gonitwie, Ebraam prezentuje się najsolidniej,jest w dbd formie na tej nawierzchni się odnalazł,z pozostałych bardzo groźny GODFREY STREET i GRAND SHOW )
Witam, W dniu dzisiejszym (12.12.07) typuję w SOUTHWELL:
3.00 BEL CANTOR - WIN (SP)
(wyścig wyrównanych szans gdzie WHITBARROW, WESTPORT powinny odegrać pierszoplanowe role; ja stawiam na bardzo zgraną parę Andrew Mullen + Bel Cantor )