Witam.
Zalozylem wlasnie temat zaczne go prowadzic od jutra dokladnie przez 3-4 miesiace pozniej zobacze czy bede robil to dalej to zalezy tylko od czasu i to jest jedyne ograniczenie.Tak sie fajnie zlozylo ze jutro mamy 1 stycznia czyli nowy rok powiedzmy nowy bilans.Aktualnie od 2 tygodni nic nie obstawialem stac mnie na taki wyczyn.Otoz wg mojej filozofii swieta nalezy spedzac w gronie rodziny a inne zeczy moga poczekac owszem traci sie na tym zyski ktore mozna bylo wygenerowac ale zyskuje sie inne sprawy.Wiec jutro znowu zaczynam prace na pelnym etacie a moim pracodawca jest bukmacher ktory nigdy nie zwalnia z pracy jest to doskonaly pracodawca za to wlasnie go lubie i niech tak zostanie.Dodam ze prowadze dzialalnosc gospodarcza ktora jest moim nazwijmy to dawca chleba i kilka innych zeczy ktore sa wolne od stresu znaczy to od nadmiernego ryzyka.Obstawianie traktuje jako zawod zawod w ktorym chce osiagnac mistrzostwo jestem wrecz chory i mam obsesje na tym punkcie.Ale ok garsc szczegolow:bukmacherzy z ktorych korzystam to:
ladbrokers,paddypower,stan james,
Unibet,sportingbet,
Bet-at-home,bluesq,
Bwin,willhill,eurobet,betinternet...i jeszcze kilka innych w ktorych mam nieco mniej srodkow i z ktorych kozystam codziennie tylko i wylacznie do robienia drobnych.
W zaleznosci od stawki za jaka chce grac wybieram wtedy odpowiedniego buka kurs tez gra role.W kazdym bukmacherze mam rozne srodki do gry np w ladbrokes, i
Unibet mam najwiecej bo to moje ulubione firmy.W kazdym badz razie tu na forum bede podawal realne stawki i u buka.By wszystko bylo przejzyscie pula jaka dysponuje do inwestowania to dokladnie 3000euro z groszami bo tyle posiadam gotowki we wszystkich bukach na dzien dzisiejszy.Po za tym polska powinna jak najszybciej przejsc do strefy euro to moje prywatne zdanie.I to by bylo na tyle jesli chodzi o szczegoly.Zasady jakimi sie kieruje przy obstawianiu i taktyka wyjdzie w praniu bo jak wiecie lubie opisywac swoje filozofie wiec kazdy typ typy beda poparte komentazem i przemysleniami.Wiec jutro zaczynam gre po 2 tygodniowym odpoczynku z tym ze teraz bede to robil przedstawial wam zebyscie wyciagneli wnioski badz cos podlapali.Nie ma w zyciu czegos piekniejszego niz pomagac ja sadze ze taka pomoc udziele.i Tu z gory ostrzezenie wiesz te same co na filmach itd :NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SKUTKI PREZENTOWANYCH METOD jakie tu bede pokazywal.Dodam jeszcze dla nieco mlodszych forumowiczow bo wiem ze jest was sporo nie bedzie tu 100 procentowej skutecznosci ,malo tego czasami zdazaja sie tygodnie gdzie generuje minusy ktore sa niwelowane w przyszlosci.Bledna ocena sytuacji tutaj nie ma miejsca .Wszystko jak mowilem wyjdzie w praniu.Wiec do jutra i jeszcze raz szczesliwego nowego roku.
p.s nie chlejcie za duzo to ogranicza szare komorki potrzebne do gry hehe wiem cos o tym z przeszlosci.
STRZALA.