Vader
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
Originally Posted By: Baldus_de_Ubaldis
moze mi ktos podac bon za 5 zł jesli ma w nadmiarze?? na priv?? bardzo bym prosil...
Jakoś nie mogę się powstrzymać... Mam chyba za dobrą pamięć do tego kto i co pisze. Więc zadam pytanie. Po co Ci bon za 5 zl? Zależy Ci na nim? Trzeba zatankować Porszaka? KLIK QC-->Sie gra sie ma Porszaka
moze mi ktos podac bon za 5 zł jesli ma w nadmiarze?? na priv?? bardzo bym prosil...
Jakoś nie mogę się powstrzymać... Mam chyba za dobrą pamięć do tego kto i co pisze. Więc zadam pytanie. Po co Ci bon za 5 zl? Zależy Ci na nim? Trzeba zatankować Porszaka? KLIK QC-->Sie gra sie ma Porszaka
haha , Vader ja juz nie poraz pierwszy sie spotykam ze podaja stawki 1000 a graja kupon za 1 zl
No ale to porsche typowo dla vipów jest,modle jeszcez nie znany przeciętnym zjadaczom chleba.silnik hybryda i za takie 5 pln to 100 tys kilometrów mozna zrobić
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Vader
Originally Posted By: Baldus_de_Ubaldis