Ja mam propozycje, by osobom z 3 ligi teraz policzyć 100% ich punktów ponieważ rozegrano tam tylko 4 kolejki nie tak jak w innych ligach gdzie rozegrano po 5 kolejek , więc i tak sa stratni o punkty. Był by to 1 i ostatni raz gdyz później te róznice się praktycznie wyrównaja, a teraz wynosi aż 20%.
Podzielam zdanie RAHO. Osoby z 3 ligi gromadziły punkty przez 4 kolejki i jeszcze obcieto im 25 % punktów. Powinno się w tym wypadku zaliczyć to co zdobyły x 20% - 25%. z zaokrągleniem w górę.
no z tego co widze jestem nowy w 2 lidze.Spadlem z 1 i zamierzam tam wrocic wiec mozecie mi w tym pomoc pozdrawiam wszystkich! i witam nowych przeciwnikow!
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ZAPP: [qb]Podzielam zdanie RAHO. Osoby z 3 ligi gromadziły punkty przez 4 kolejki i jeszcze obcieto im 25 % punktów. Powinno się w tym wypadku zaliczyć to co zdobyły x 20% - 25%. z zaokrągleniem w górę.[/qb][/QUOTE]A nie byłoby najprościej rozegrać zaległą kolejkę w środku nie tego, ale przyszłego tygodnia? (pod warunkiem, że wszyscy mieliby czas)
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino: [qb]W ogole, jest podzial na jakies pary, czy kazdy podaje swoje propozycje jakie mu sie podobaja - nie patrzac na przeciwnika? [/qb][/QUOTE]przychylam sie do pytania jak wygladaja pary w najblizszych kolejkach? pozdrawiam! iwo:
W sprawie permanentnego braku rozpisu meczy na najbliższą kolejkę proponuje przyjąć stały rozpis który pozwoli uniknąć wszelkich spekulacji co do ustawiania meczy zarówno dla I i II ligi PLK. 1-20 ; 2-19 ; 3-18 ; 4-17 ; 5-16 ; 6-15 ; 7-14 ; 8-13 ; 9-12 i 10-11. W sprawach wątpliwych [exequo] decyduje kolejność alfabetyczna. a więc w tym tygodniu I liga: Rosol - Qbol Raho - Butthead Vissers - Malina SheTee - Kepucz Robert35 - Wesul Wojt68 - Tw30 terror - Leon941 Milka - Vonseb Sinek - nefer qwasek - gump