panKa$a
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
jak Conrad przeniesie wszystkie tematy z PP do archiwum powstanie temat ,w którym osoby które chcą mieć z powrotem w PP będą się mogli wpisać z nazwą użytkownika i tematu
+
będzie można także zgłaszać swoje tematy do ewent. promocji do EPP.
Czyli rozumiem, że jak mój temat zostanie przeniesiony do archiwum. To jak mogę wpisać się i poprosić o powrót tematu do private picks aby dalej go prowadzić?? bo tak wynika z tego co napisaliście. Czy się myle.
Jeżeli ktoś będzie miał po 60 typach yeld ponad 5% to zostaje przeniesiony na własną prośbę do Elity. Rozumiem, że te 60 typów można podać w jeden dzień i po osiągnięciu odpowiedniego yeldu przenosi się temat do EPP ? Czy może dopiero po jakimś okresie czasu ?
mi sie podoba private picks ludzie zakladajacy tematy maja wyobraznie i mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy np. ze w betfair ktos dal dubelka i oczywiscie mu przyjeli i wygral i mu kase wyplacili
mi sie podoba private picks ludzie zakladajacy tematy maja wyobraznie i mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy np. ze w betfair ktos dal dubelka i oczywiscie mu przyjeli i wygral i mu kase wyplacili
Pytam tutaj, bo kolega Fro_Lech cos nie odpisuje na pm`a Kiedy tematy z PP spelniajace kryteria beda przenoszone do EPP badz tez chociaz kiedy powstanie temat, w ktorym bedzie mozna zglaszac swoje aspiracje?
Meldunek: 08/11/2005
chyba nie wszyscy przeczytali nowe wymogi co do PP, patrzac na same nazwy mozna zobaczy "Australian Open" "typy od stycznia do wrzesnia 2007", mialo byc jeden user - jeden temat, a znowu sie robi smietnik....