Witam.
Postanowiłem założyć ten temat aby podzielić się z wami moimi typami. W bukmacherce jestem już 7 lat. Myślę, że to wystarczająco długi okres aby zacząć wychodzić na swoje. W przeszłości grałem już wszystko co się dało tzn. ludzi którzy byli na topie tzn. wielkich i rozpoznawalnych w bukmacherce w polsce i nietylko, strony płatne i niepłatne, swoje typy, progresje, płaskie stawki itd. itp. Czasami bywało lepiej a czasami gorzej. Co ciekawe zauważyłem, ze co wygląda pięknie i różowo u niektórych graczy albo na niektórych serwisach z tymi pięknymi dodatnimi yeldami już w rzeczywistości jak to się gra to wcale tak różowo już nie jest. Reasumując ogromne doświadczenie jakie zdobyłem pozwoliło mi zrozumieć jak cięzko jest być w tych 5 procentach osób - a może nawet mniej co rzeczywiście coś zarabiają.
Teraz trochę o stawkowaniu.
- bedzie to zazwyczaj 10j w budżecie, który liczy sobie 100 j
Typy
- niemam żadnych ulubionych dyscyplin gram to co jest warte uwagi. Czestotliwosc typow bedzie rozna moze sie sie zdarzyc ze bede np 2 typy dziennie a moze sie zdarzyc ze i przez 3 tygodnie nic nie zgram.
Typy mogą mieć krotki opis choc nie muszą zależy od czasu jakim akurat bede dysponował.
Temat jest otwarty na konstruktywną polemikę.
I na koniec motto ''PRZEGRAć MUSISZ, WYGRAć TYLKO MOżESZ''