#2450014 - 27/06/2008 03:13
Re: półfinały: Rosja - Hiszpania
[Re: polskignom]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Rosjanie strzela min 2 bramki. To moj typ na dzis, niby latwo nie bedzie ale kurs kusi, roznie w roznych bukach ale ja sobie wyczekam na zywo i na ta chwile to wszystko, jeszcze dzis powinno byc wiecej kartek niz wczoraj wbrew temu co widzilelismy. Zycze Rosjanom zwyciestwa maja atuty, maja mozliwosci, drugi raz tych samych bledow nie popelnia, a maja spore szanse wykonczyc Hiszpanow, a przynajmniej mocno zameczyc i tu widze ich atut. Co bedzie to bedzie, dwie bramki dla Rosjan 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450102 - 27/06/2008 03:33
[Re: tyson]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Dziś nic sensownego do gry w tym spotkaniu do głowy mi nie przychodzi. Jak z Turcją czy poprzednio z Rosją wcześniej byłem przekonany tak dziś ani nie moge sie zdecydowac na Esp czy Rosje. Przed turniejem zagrane na wygraną w całej zabawie na Włochów, Hiszpanów, Turcje. Poźniej dorzucone na Rosje. Typowanie 1x2 chyba sobie zostawie bo wierze, że drużyna która dziś wygra wygra cały turniej. A wtedy to będzie nawet dobry plus  Dziś moze się skuszena na zagranie overa kartek. Za chwile obyśmy oglądali emocjonujący mecz 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450475 - 27/06/2008 06:06
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
Znakomite spotkanie Hiszpanii. Wreszcie piłka krążyła jak należy, a Rosja była po prostu bezradna. Świetny występ krytykowanego wcześniej Ramosa. Super grali też Silva, Iniesta i Fabregas. Bezcenny, jak zawsze, Senna. Viva Espana 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450648 - 27/06/2008 15:23
[Re: Zabielany]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Kurczę do tej pory Amkw nic nie napisał  ...ale musi być święto w Barcelonie (w końcu to oni zrobili wynik  ) Teraz czas na Niemcy. Por favor Espana 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450851 - 27/06/2008 18:18
[Re: sebkos]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Kurczę do tej pory Amkw nic nie napisał  ...ale musi być święto w Barcelonie (w końcu to oni zrobili wynik  ) Teraz czas na Niemcy. Por favor Espana Pewnie ostro daje w palnik ze szczęścia jak ruscy po meczu z Holandią , co było wszoraj nader wyrażnie widac na boisku 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450948 - 27/06/2008 19:30
[Re: sebkos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Kurczę do tej pory Amkw nic nie napisał  ...ale musi być święto w Barcelonie (w końcu to oni zrobili wynik  ) Teraz czas na Niemcy. Por favor Espana Byly petardy ,klaksonu ,pochody z flagami ,ale w wykonaniu, przede wszystkim tych, ktorzy zyja tu, ale Katalonczykami nie sa. Tubylcy roznie ,czesc sie cieszy ,czesc patrzy na wynik Seleccion obojetnie, jednak nie da sie ukryc ,ze ci ostatni sa w mniejszosci. Smiem twierdzic ,ze po wygranej w finale wszyscy wylegna na ulice, bez wzgledu na to, kto sie gdzie urodzil. Pisze "po wygranej" ,bo to jest oczywiste. PODEMOS 
|
Do góry
|
|
|
|
#2450967 - 27/06/2008 19:40
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Pisze "po wygranej" ,bo to jest oczywiste. PODEMOS Jak tak sobie przypomnę Twoje słowa n/t Hiszpanii jeszcze przed EURO...  Porszę nie traktować tego jako uszczypliwość 
|
Do góry
|
|
|
|
#2451083 - 27/06/2008 20:38
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Pisze "po wygranej" ,bo to jest oczywiste. PODEMOS Jak tak sobie przypomnę Twoje słowa n/t Hiszpanii jeszcze przed EURO...  Porszę nie traktować tego jako uszczypliwość Uscislijmy ,ten zaklad poszedl,kurs byl tego wart. Mecz z Rosja im wyszedl i zadecydowal o tym ,ze wyszli z grupy. Nie bede sie bawil w przypominanie Tobie ,ze postawiles na ...Czechow ,jako na mistrzow. Turniej ma to do siebie ,ze w jego trakcie weryfikujemy swoje sady i opinie. Holandia byla swietna i juz jej nie ma ,Niemcy ponoc tacy slabi ,a sa w finale. Tylko 2 przyklady z brzegu. Normalny czlowiek to rozumie ,natomiast durnie usiluja komus dokuczyc. Szeczegolnie wyroznia sie w tym jedna menda ,ale na takie odpady to ja zlewam  PS. Hiszpania nie Czechy tak Francja nie Polska tak Tak wygladal moj kombos z opcjami "wyjdzie/nie wyjdzie z grupy. Przegrany ,za cale 50 euro.
|
Do góry
|
|
|
|
#2451153 - 27/06/2008 21:07
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Tak jak już napisałem, ten post nie miał na celu dokuczenia. Po prostu tak mi się przypomniało z jakim przekonaniem twierdziłeś, że nie wyjdą z grupy, bo nie mają trenera, nie stanowią drużyny, mogą być skonfliktowani itp. A z każdym kolejnym meczem Twoje poglądy były coraz mnie radykalne i w końcu zminiły się o 180 stopni  Tylko o to mi wyłącznie chodziło, i jeszcze raz powtórzę, nie odbieraj tego jako ataku, wręcz przeciwnie. Bo tylko krowa nie zmienia poglądów  PS. Typ na Czechy - skoro go pamiętach, to powinieneś również pamiętać w jakich okolicznościach był zagrany. Z poważnym graniem nie miało to wiele wspólnego. Dla przypomnienia moja opinia n/t Czechów jeszcze sprzed Euro: "Zupełnie nie przekonują mnie z kolei Czesi. Przede wszystkim nie mają pomocy, nie widzę tam nikogo, kto mógłby kreować grę. Z kolei w napadzie Baros to totalne nieporozumienie. Koleś gra piach ostatnimi laty i wątpię żeby zdobył więcej jak jedną bramkę. Liczenie tylko i wyłącznie na warunki fizyczne Kolera też raczej sukcesu nie przyniesie." I jeszcze raz przepraszam, jeżeli Ciebie uraziłem. Nie miałem takiego zamiaru 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|