Styl klasyczny: Konkurencje olimpijskie: 55 kg mężczyzn 60 kg mężczyzn 66 kg mężczyzn 74 kg mężczyzn 84 kg mężczyzn 96 kg mężczyzn 120 kg mężczyzn Styl wolny: Konkurencje olimpijskie: 48 kg kobiet 55 kg kobiet 63 kg kobiet 72 kg kobiet 55 kg mężczyzn 60 kg mężczyzn 66 kg mężczyzn 74 kg mężczyzn 84 kg mężczyzn 96 kg mężczyzn 120 kg mężczyzn
Reprezentanci Polski: Monika Michalik, Agnieszka Wieszczek, Bartłomiej Bartnicki, Krystian Brzozowski, Mateusz Gucman, Radosław Horbik, Julian Kwit, Artur Michalkiewicz, Marek Mikulski.
Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w tym zakładzie, bo może ja jestem tępy. Nazarian walczy w 1/16 z Davidem Bedinadze, który jest mistrzem świata i głównym faworytem do zwycięstwa w tej kategorii. Koreańczyk jest z kolei przez wolny los już w 1/8 a dodatkowo jego rywal w tej rundzie, jakichś specjalnych osiągnięć nie ma.
Też się nie znam, ale wygląda na to, że są. Trochę zaczynam rozumieć, ten Nazarian to wielka sława i nazwisko. Tylko, że jest już stary, a ten Bedinadze podobno naprawdę niezły. I tak uważam, że warto to zagrać.
Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w tym zakładzie, bo może ja jestem tępy. Nazarian walczy w 1/16 z Davidem Bedinadze, który jest mistrzem świata i głównym faworytem do zwycięstwa w tej kategorii. Koreańczyk jest z kolei przez wolny los już w 1/8 a dodatkowo jego rywal w tej rundzie, jakichś specjalnych osiągnięć nie ma.
No właśnie skoro walczy z głównym faworytem ma szanse jesie w repasażach dojść do brązu ...jeśli jest inaczej proszę poprawić. Może jest na tyle dobry że da radę
Tak - po wygranym pojedynku repasazowym jest szansa na zdobycie (tylko)brazowego medalu. A zeby dostac sie do repasazy, zawodnik, z ktorym sie przegralo - musi dostac sie chyba do polfinalu (tego dokladnie nie jestem pewny).
Tak - po wygranym pojedynku repasazowym jest szansa na zdobycie (tylko)brazowego medalu. A zeby dostac sie do repasazy, zawodnik, z ktorym sie przegralo - musi dostac sie chyba do polfinalu (tego dokladnie nie jestem pewny).
tak jest tylko w judo
O zesz ... myslalem ze pisze w temacie judo ... Moj blad ! Sorry za zamieszanie