Maciek
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
dokładnie Daro ,mnie też to niesamowicie denerwuje ,kiedyś sie pomylili i wyslali maile z jakimis promocjami to widoczne byly maile kilkudziesieciu uzytkownikow z Polski (to juz dawno bylo) ,ale chodzi mi o to ze czuja podejrzliwosc u kazdego co wyplaca a sami nie dbaja o to by nasze dane byly chronione.
Od Moneybookers tez, wiec powoli przestaje sie oplacac tam grac. Nawet na kombo mam limity. Z kazdego kombo moge wygrac max 100euro netto. Czyli nie postawie np. AKO100 za 2euro... Śmiech na sali.
dają teraz reload bonus 10% do 175 zł ale z wykluczeniem MB, z kolei przelewem można wpłacać ale bank jakiś zagraniczny więc nie wiadomo czy gra warta świeczki, próbował ktoś robić taki przelew (z mBanku np.? i ile go to kosztowało?
kto dostal bonus 200% na zaklady ? Jaki jest obrot ?
Ja dostałem e-mail z tym bonusem, problem w tym że nie pamiętam ani loginu ani hasła Jest możliwośc odzsykania tego po napisaiu do supportu? p.s obrót 3x depozyt + bonus po kursie 2,00
frajerstwo w tym interwetten, wpłaciłem 10euro ale bonusa nie dostałem bo przy wpłacie pobierana jest opłata 2%(o której nie pisze regulaminie promo) wobec czego na koncie pojawiło się 9,80 euro...