#10 Thomas Sikora vs Ole Einar Bjørndalen 1 @2.78 Miał być tylko tenis. Jednak kurs mnie sprowokował. Tomek był najlepszy w sztafecie, Tomkowi jak zwykle nie wychodzą ostatnie strzały...i co z tego...Ole z 4 złotymi medalami? Nie, statystyka się nie zgadza... powtórka z Turynu mile widziana
21 Arsenal vs AS Roma (+0.5) for Game ( 1.943) 2 Olympique Lyonnais vs Barcelona (-0.5) for Game ( 2.000) 2 J. Acasuso vs B. Dabul for Game ( 1.239) 1 @4.81
Z okazji CL, taki sobie szczurek. Dziewczyny w dziale polecają, to co robić.
25 G. Simon vs T. Gabashvili for Game ( 1.204) 1 P. Kohlschreiber vs D. Ferrer for Game ( 2.220) 2 R. Gasquet vs S. Bolelli for Game ( 1.299) 1 @3.47
Typów nie powinno się dublować ale kurs na Hiszpana poszedł w górę dla mnie standardowe 50-50, więc walju konkretne. Zniszczenie pana nikt czyli Lamera, oraz dwukrotne rozniesienie Ferrera w zeszłym roku, który grał ostrą lipę powoduje takie wywindowanie kursu? Ljuba w 1 secie bardzo ładnie grał, nie szło go złamać, a Ferrer nie wszedł w uderzenie...Szrajber jest kiepskim długodystansowcem, powinien być horrorek Dwie żaby na podbitkę, dobrze że Arab urwał seta, kurs powyżej 1,2 już przyzwoity. No i Rysiek co na poziomie sobie pograł z Potiomkinem.
W sumie, świat się wali, gram 3 żaby w 1 dniu w 1 turnieju.
Jakiekolwiek granie '1' po psich kursach, czy też '2' jest IMO bezcelowe. 3 gościów-faworytów jest w mocno niestabilnej dyspozycji. Mecz Ferrera cuchnie mi na km. Niby czysty faworyt z Hiszpana, ale Ruska tu jeszcze nie widziałem, a wygląda na to, że uporał się w końcu z kontuzją, co oznacza, że może być ciekawie.
28 N. Djokovic vs D. Ferrer for Match 2 @ 2.900 za 1,5j
Ja rozumiem, że Djokovic ma ładne nazwisko, ale po formie obydwóch w tym turnieju kursów nie rozumiem. Dlatego po takim kursie, aż za 1,5j Spadnę z krzesła, jak pójdą w górę...
Czuczo mógł wczoraj zejść z kortu przynajmniej byłyby zwroty.
39 M. Fish vs J. Chardy for Match 2 @ 2.430 za 1j
40 V. Williams vs F. Pennetta for Match 2 @ 2.980 za 1j
41 Will N. Djokovic Win 2-0? 2 @ 1.714 za 1j
Djoko traci seta z Simonem i Hernychem...to w takiej formie Ferrer go nie ugra? (BTW, ugra 2 )
Standardowo, mój ostatni typ na Chardy'ego. Dziś pojedynek ziomków co wczoraj wygrali 7/6 7/6 każdy. Będzie ciekawie. Rybka nie gra aż tak fenomenalnie, żeby rewelacja sezonu znowu nie mogła sprawić niespodzianki.
I na koniec WTA Flavia zalicza szósty finał z rzędu w Acapulco Wczoraj Ją widziałem, trochę zbrzydła, ale sportowo prezentuje się solidnie. Co prawda korty są bardzo szybkie, jednak Venus wybitnie się tu męczy, wtopione sety z jakimiś ogórkami...wczorajszy pogrom korniszona mnie rusza. Dodatkowo, Flavia orżnęła ją na RG walju jak w mordę strzelił.
Ale bieda Djoko gra najlepszy mecz w sezonie. Ryba w ogromnym stylu neutralizuje serwis Francuza. Flavia statystuje naparzającej Venus. Inaczej skończyć się nie mogło.
45 R Gasquet v F Verdasco 2 @1.66 I Andreev v JW Tsonga 2 @1.22 R Stepanek v S Querrey 1 @1.50
@3.03 za 1j
a/Fena powinien załatwić Ryśka siłą wymian. Jego strzały kontra bekhendowe baloniki żabki. b/Tsonga łoi solidnie, nie widać oznak zmęczenia sezonem. Rusek nie umie atakować, więc przegra z czarną ofensywą. c/Radosław jakimś sposobem ogra młodego, nie wiem jeszcze jakim, ale ogra. Stary lis ma solidny okres gry.
Radziu to chce mnie psychicznie wykończyć. W decydujących momentach eskapady do siatki rodem z koszmaru z Roddickiem.
46 I Karlovic v R Federer Over (20.5) @ 1.80 I Andreev v JW Tsonga 2 @1.20 A Kleybanova v N Llagostera-Vives 1 @1.28 R Gasquet v F Verdasco 2 @1.57 @4.34 za 0,5j
Ferdek z kolegą za każdym razem wykręcają over(+), linia niziutka(+), nawierzchnia wolna(-), Ferdek jeszcze nie w uderzeniu(padaka w 2r)(+), drwalowi siedzi serwis(+), będzie dobrze.
47 ATP Indian Wells Outright Betting R Nadal @ 3.00 za 1j
Szykuje się niezła peffka, po ślicznym kursie: Rafa do półfinału ma spacerek. Drabina jak marzenie. Nawierzchnia jest okrutnie wolna, dojdzie do każdej piłki, a serwis rywala nie będzie dla niego problemem w żadnym przypadku, zabije każdego w wymianach. Hiszpan wygląda na całkowicie zdrowego. Jego główni rywali powybijają się nawzajem. Ewentualna obsada qf dolnej połówki wygląda imponująco, później półfinał, a w finale wypoczęty Rafa. Naprawdę, ktoś musiałby mocno przykurzyć, żeby pogonić Rafę w tym tygodniu na takiej wolnej nawierzchni.
48 S Querrey (+1.5) @ 1.50 J Isner (+1.5) @ 1.50 D Ferrer @ 1.40 @3.15 za 0,5j
To co widziałem, wystarczy mi na spokojne pogranie kolejnego szczurka. Ryba podarował zwycięstwo żabce, czas rewanżu dla Ferrera, który naprawdę dobrze grał w 2r. Dwie amerykańskie strzelby powinny ugrać po secie każda. Stachu, jakaś tam niewiadoma, ale Sam naprawdę rozgrywa dobry turniej. Dżon też ma spore szanse, olewactwo ruska mam nadzieję poskutkuje.
52 S Koubek v J Tipsarevic 2 R Nadal v D Nalbandian 1 @2.0 za 1j.
Widziałem obydwóch w Sunrise i zdecydowanie lepsze wrażenie zrobił na mnie Tipsar. Rafa po 1.2...dobry kurs, w sumie z racji chyba szacunku do Nalbiego i h2h...zonka nie przewiduję
53 E Korolev @ 1.83 54 M Vassallo-Arguello @ 2.75 55 B Phau @ 1.83
3 single każdy za 0,25j Korolev powalczył w kwalach, a to już coś oznacza, potencjał ma duży. V-A widziałem z Djokiem i zrobił duże wrażenie, walju jak w mordę strzelił. No i chimeryczny Phau...gra dla mnie z ogórkiem...
58 A Roddick (+1.5) @ 1.44 R Nadal (-1.5) @ 1.50 @2.16 za 1j.
Nie wierzę, że Del Portki wytrzymają presję. Ziomek miał dobrą drabinkę i niech się cieszy z 1/4, bo pomimo horroru Rafy, Del Portków nawet nie można próbować porównywać do niesamowicie mądrej i okrutnie kątowej gry Nalbandiana, który z niczego potrafi niesłychanie przyspieszyć grę. Przedwczoraj grało dwóch wirtuozów(powiedzmy, że Rafita Chiquita trochę z wirtuozerią ma wspólnego), a dziś naprzeciwko staje wyrobnik-łupanka-serwis-nie-siedzi-to-uciekam.
I Roddick, kurde, seta na luzie ugra... bo nie wierzę, że da się zdominować baloniarzowi(w tym turnieju to właśnie prezentuje Nole).
Roker w siedmiu meczykach z Rudym wygrał pierwszego seta 6 razy. Szkot trochę niewyraźny, wierzę, że Ferdek dobrze wejdzie w mecz(póki co, tak jest w tym turnieju i w zdecydowanej większości spotkań z Brytyjczykiem), a myśli o tym że może wygrać z Paniczem przestraszą Go później.
A co do typu na Rodda...Najoględniej mówiąc Ferrer to taki Nadal dla ubogich...Rodd Go ograł...ładny meczyk. Mam kuponik na zwycięstwo Rafy w turnieju, dlatego takie zabezpieczenie jest konieczne, ponieważ Rafa trochę za dużo jak na Niego psuje piłek. Rodd pod presją póki co naprawdę sobie dobrze radzi, dlatego @2.0 jest wart gry. Jankes na dystansie powinien popłynąć...ale seta może spokojnie urwać.
62, ostatni mój typ w temacie. R Nadal (-3.5) @ 2.50 za 0,5j.
Jedyny argument na (+) dla Rudego to fakt, że się nie boi Rafy. I koniec, serwis mu nie funkcjonuje jak powinien i IMO jest w średniej dyspozycji(Ferdek jedynie grał w 2 secie i go pojechał elegancko). Rafa może za dużo psuje...ale czuję w kościach, że pojedzie rudego. Czy Hiszpan znowu mnie wyroluje?
Tenisiści robią wałki, to ja nie mogę? Otóż w ostatecznym podsumowaniu, wywaliłem wszystkie typy z WTA, piłki, innych dziwadeł. Uwzględniłem kupony tylko i wyłącznie z męskim tenisem, przez co, numeracja się trochę obsunęła. Dlaczego taki wałek? Bo z czystym sumieniem to były moje przemyślane typki, z tematu, który kleję.
W związku z tym, że tak bezczelnie oszukałem, kończę ten temat. Znudziło mi się
Nowa zabawa. Mój eksperyment, do którego nigdy nie byłem przekonany, bo nie ufam małym kursom. Oszacowanie prawdopodobieństwa dla mnie jest tu wyjątkowo naciągane. Każdy zakład jest grany w celu osiągnięcia zysku około 5. Gra podobna do gier między innymi kursona czy Szewy. Zobaczymy, czy mam wyczucie.