poświęciłem chwilkę czasu aby przejrzeć to forum
niektóre stwierdzenia mocne
zaskoczenie Euro, szok po wyniku 7-0 (pieruńsko daleko od remisu), tłumaczenia że nie ma co grać,
Także poczytałem "w ratach" co mają tam do powiedzenia.
Forum przeznaczone dla ludzi którym się nudzi i chcą sobie popisać o bzdetach. Mało kto wie co to za skrót "BF"- podpowiadam, że chodzi o buka

90% wypowiadających się tam ma ZEROWE pojęcie o grze na bukach.
Więc tak jak ktoś napisał. Szacunek, że
Eska potrafiłeś "omamić" tych ludzi. Że dla tych 100 pln na czysto jesteś na każde zawołanie człowieka który nie może znaleźć w ofercie meczu

Nie będę wklejał cytaty "klientów" a tylko może to:
" Bedzie duzy wybor meczow beda wieksze zyski i wiecej typow bede podawal.
Teraz bede podawal to co jest i zobaczycie ze nawet przy tak kiepskim 'rynku' da sie wyciagnac zysk chociaz malo kto to potrafi i beda wam wciskac ze teraz najlepiej dac sobie spokoj z bukami. Nic z tych rzeczy mozna wygrywac nawet i teraz ".
Oraz:
"Takze narazie stopuje. Sorka ze tak wyszlo ale naprawde myslalem ze bedzie chociaz cos do grania.
zapomnialem zupelnie o euro ze przypada teraz"
Sorki... ale o Euro żeby zapomnieć? To ja człowiek, który piłki nożnej prawie wcale nie gra na bukach wiedziałem, że ligi się kończą i że będzie EURO.
Twoje podejście jest tak profesjonalne, że tylko pogratulować. Chciałeś "rozkręcić" interes będąc na fali swoich osiągnieć na mecz.pl? No ale jedynie dobre jest to, że:
"Dlatego zawieSilem do lipca i oddalem tym co maja strate abona 140 zl + to co przegrali."
Dobre i to...
Na koniec:
"Oczwiscie nie za darmo bo za darmo juz dawalem typy na innym forum przez 8 miesiecy i co mi z tego przyszlo? Podziekowania? Nie. BAN na forum od jakiegos dziecka neostrady ktory jest tam modem. Za co? Zazdrosc chyba z wynikow jakie osiagnalem bo innego powodu nie ma bo jestem normalnym czlowiekiem i pisze z kultura na forum. Wiec za darmo to mozna w ryj dostac. Takie jest powiedzenie i one jest prawdziwe".
No to:
Przyznać się które "dziecko neo dało bana"?

Przyznać się jakie tam macie nicki Panowie?
Czuję, że user: kogucik_ to stały czytelnik mecz.pl bo coś dobre info ma

Pozdr.