#2754288 - 30/11/2008 06:23
Re: Hej Hej głównie NBA :)
[Re: Misiaski]
|
veteran
Meldunek: 01/05/2007
|
Typy :Golden State Warriors - New York KnicksCiekawym moim zdaniem rozwiązaniem na to spotkanie jest zagranie Overa 225 pkt chociażby w bet365 po 1.90 . Obie drużyny bardzo dużo punktują i grają szybkie akcje co potwierdzaja ich osiagniecia z tego sezonu. Ostatnie wyniki Warriorsów to : 97 punktów z Clevland (ogólnie w meczu 209 pkt), 111 pkt z Bostonem (230 pkt), 100 z Wizards (224 pkt). Ostatnie wyniki Knicks natomiast to : 96 pkt z dobrze broniącymi Pistons (206 pkt) , 201 z Cleveland (220 pkt) , 122 pkt z Wizards (239 pkt) . Tak więc widać ze ostatnio forma strzelecka w obu ekipach dopisuje , ponadto zapowiada sie bardzo wyrównany mecz więc możliwe jest szybkie faulowanie w końcówce i duzo łatwych punktów z rzutów wolnych. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : over 225 pkt Buk : bet365 Miami Heat - Los Angeles ClippersProponuje typ na Żary. Oglądałem ekipe z Miami wczoraj w meczu z Phoenix i wygrali nie tylko dzieki fantastycznej postawie ich lidera Wade'a (43 pkty) ale przede wszystkim dzieki temu , że każdy zawodnik wiedział co ma robić na parkiecie. Kiedy wchodzili zawodnicy z ławki nie tylko potrafili utrzymać przewage dajac odpoczac zawodnika z pierwszej piatki ale rownież skutecznie nawiązywać walke z rywalem. Dzisiaj mam nadzieje na powtórke z wczoraj i licze na pewne zwyciestwo drużyny Miami nad , według mnie lekko przecenianymi przed sezonem zawodnikami Clippers których wyniki potwierdzają że jednak ta drużyna nie złapała jeszcze swojego rytmu ani zgrania. Ostatnie 4 porażki z rzędu ( Nuggets , Hornets , Nets , 76ers) tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu że dużo czasu jeszcze upłynie aż Clippers będą grali na takim poziomie na jakim chcieli by ogladać ich kibice z Miasta Aniołów. Kursy jakie w tej chwili oferują nam buki na zwyciestwo Żarów w granicach 1.80 może nie są jakaś promocją ale wydaje mi sie , że w obecnej sytuacji nie jest to kurs nie do przyjecia. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.83 Typ : Miami Heat Buk : BwinDenver Nuggets - Minnesota TWolvesZdecydowałem sie w tym meczu postawić na zespół z Denver. Ostatnio przegrali po wyrównanym meczu z powracającym do wysokiej dyspozycje zespołem z Nowego Orleanu (105-101). W tym sezonie mają bilans 10 win 6 porażek. Nie jest to może jakiś oszałamiający rezultat jesli chodzi o tą drużyne ale te porażki przydazyły im sie głownie z pretendentami do tytułu ( Lakers , New Orlean , Cleveland). Udało im sie natomiast wygrać niespodziewanie z Bostonem . Inne nastroje panują natomiast w ekipie Minnesoty która znowu bedzie raczej tylko tłem i nie właczy sie do walki o play offy (przynajmniej teraz nic na to nie wskazuje). Licze , że Denver potwierdzi swoją forme z tego sezonu i nie bedzie miało problemów z pokonaniem Wolves'ów Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.53 Typ : Denver Nuggets Buk : BwinLuźne przemyślenia na temat dzisiejszych meczów :Atlanta Hawks - Washington Wizards Atlanta po świetnym jak na nich poczatku sezonu ma na pewno wiecej atutów po swojej stronie niż drużyna z Waszyngtonu. Grają jednak na wyjeździe i tutaj nie szalałbym ze stawką nie mniej jednak wydaje mi sie że Hawks powinni sobie dosyć łatwo poradzić. Na pewno po ich stronie jest także atmosfera w zespole , niesieni zwyciestwami sa w moich oczach faworytem tego spotkania. kurs w okolicach 2.00 bardzo mi odpowiada. San Antonio Spurs - Houston RocketsSpursi powoli wracają do gry. Grają już zdecydowanie lepiej niż na początku sezonu. Imponują skutecznościa rzutów za 3 punkty (wczoraj choćby ponad 55%) i to wydaje mi sie że może być kluczem do podjecia walki z ekipa Houston. Kurs 2.55 lub ewentualnie jakieś dodatnie handi na ekipe gości równiez wydaje mi sie ciekawym rozwiązaniem. Boston Celtics - Charlotte BobcatsJuz bez rozpisywania - różnica klas. Boston w tym sezonie potwierdza że wynik z ubiegłego sezonu zasadniczego nie był przypadkiem - znowu leją prawie wszystkich jak leci. Podobnie wydaje mi sie że bedzie dzisiaj i handi minusowe na Celtics wygląda bardzo zachęcająco. Indiana Pacers - Orlando Magic Orlando u siebie rzuca sporo punktów , Indiana też nie nalezy do drużyn dysponujacych żelazną obroną dlatego jeśli chca nawiazać walke z Magikami też powinni szaleć w ofensywie. Linia wystawiona na poziomie 202 pktów wydaje mi sie spokojnie do przeskoczenia przez te ekipy ale ze stawką nie radze szaleć.  Odradzam natomiast granie dzisiaj na Dallas. Sacramento u siebie może im napsuć sporo krwi a także kurs na Mavericks nie rozpieszcza. Oglądałem kilka meczów Dallas z tego sezonu i grają bardzo schematycznie , jak zatnie sie Dirk to mogą na prawde mieć problemy z ekipą Kings niesioną dopingiem miejscowych kibiców.  Mam nadzieje , ze poczatek mojego nowego tematu nie okarze sie blamażem i , że te całe moje wypociny komuś pomogą. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2754707 - 30/11/2008 18:37
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2756274 - 01/12/2008 06:22
|
veteran
|
Nie ukrywam , że dzisiejsze typowanie chciałem oprzeć głównie na typie na Detroit jednak z różnych względów sie troszke spóźniłem... Może jednak po meczu nie bede miał czego żałować w co jednak wątpie  . No cóż , tragedia sie nie stała - skupie sie w takim razie na pozostałych meczach z dzisiejszej oferty NBA Typy:Chicago Bulls - Philadelphia 76ersCiekawym typem wydaje mi sie granie w dzisiejszym meczu na gości , ekipa z Chicago nie zawodzi , gra na swoim rownym poziomie. Dlatego powinna dzisiaj podjąć walke z Philadelphia i w moich oczach nie stoją wcale na straconej pozycji a juz na pewno kursy jakie nam oferuja buki to lekka przesada. Spodziewałem sie około 2.30-2.40 na Byków - mamy sporo wiecej i w tym wypadku bardzo ciekawie wyglada handicap na gosci + 6 pkt. Philadelphia po dobrym poczatku sezonu napawajacym nadziejami na sukcesy teraz wyraźnie obniżyła loty. Chicago według mnie w tej chwili jest ekipa która złapała wyższa forme , ponadto ostatni mecz grali 3 dni temu wiec o żadnym zmeczeniu mowy byc nie może. Stawka : 10 j. Kurs : 1.90 Typ : Chicago + 6 pkt Buk : bet365 Houston Rockets - Denver NuggetsDenver na pewno we własnej hali bardzo trudne do pokonania. Narzucają przeciwnikowi swój rytm gry , oparty głównie na szybkich akcjach. Houston słyną natomiast z niezłej obrony jednak potrafią też zdobywać seryjnie punkty. Wczoraj przekonało sie o tym San Antonio ktore musiało uznac wyzszosc rywala i odjechac do domu z bagazem ponad 100 puntowym. Dzisiaj licze na to że Rakiety rownież nie zawiodą ze skutecznoscia i nie będą odstawać od ekipy gospodarzy. Buki wystawiły na ten mecz linie 193.5 pkt co jest według mnie barierą spokojnie do pokonania przez zawodników Rakiet i Bryłek Stawka : 10 j. Kurs : 1.90 Typ : ponad 193.5 pkt Buk : bet365 Luźne przemyślenia na temat reszty dzisiejszych spotkań :New Jersey Nets - Phoenix Suns Po wczorajszym wyczynie chłopaków z Nets wydaje mi sie , że są w stanie dzisiaj też przeciwstawić sie ekipie Słońć. Może nie uda im sie wygrać tak jak to miało miejsce wczoraj ale na pewno są w stanie powalczyć. Widziałem ostatnio Phoenix w starciu z Miami i to co grali na pewno nie napawa kibiców Suns optymizmem przed dzisiejszym meczem. Można było zobaczyć jak wiele dla tej ekipy znaczy postać Steve'a Nasha , bo bez niego ta drużyna na prawde dużo traci. Dzisiaj powinno być juz jednak lepiej , nie ukrywam że ekipe z Miami bardziej cenie niż Netsów jednak handicap +9 pkt wydaje mi sie że spokojnie są w stanie pokryć. Ciekawym rozwiazaniem wydaje mi sie rownież na pozostałe dzisiejsze mecze zagrać jakis rozpis np 2 z 4 . Mecze powinny być wyrównane i moim zdaniem żadna z ekip przyjezdnych nie stoi na straconej pozycje tymbardziej że choćby Lakersi też nie będą każdego meczu wygrywać i może sie im wkoncu przytrafić słabszy dzień a Toronto do ogórów nie naleza :). Oczywiście takie rozwiazanie (rozpis) to proponuje zagrać tak bardziej dla zabawy nie mniej jednak wcale sie nie zdziwie jak ktoras druzyna gości odniesie dzisiaj zwyciestwo. Pozdrawiam i mam nadzieje że dzisiaj też moje propozycje nie okaza sie jakąś katastrofą i ktoś na nich zarobi 
|
Do góry
|
|
|
|
#2756657 - 01/12/2008 15:00
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2757392 - 02/12/2008 03:36
|
veteran
|
  Wielki browar za dzisiejszą gre dla tych panów sie należy  Może nie grali zbyt reweelacyjnie ale potrafili w najwazniejszych momentach wypunktować swoich przeciwników i to sie ceni  Na dzisiejszą noc proponuje następujące rozwiązania : Typy :Miami Heat - Golden State WarriorsKolejny raz postanawiam zagrać na drużyne z Miami. W ostatnim meczu nie zagrali źle , przegrali tylko jednym punktem na wyjeździe z Clippersami i to do jakiegoś blamażu zaliczyć nie można . Wydaje mi sie , że powód tej porażki to nie było , że byli drużyną jakoś zdecydowanie gorszą od ekipy z Miasta Aniołów tylko poprostu zlekceważyli troche ekipe gospodarzy. Wkradło sie w nich rozprezenie po prowadzeniu po 3 kwartach no i niestety gdy Clippersi w 4tej przyspieszyli zabrakło im troche czasu na to 'przebudzenie sie'. Dzisiaj na przeciw nim staną Warriorsi ktorych ostatnie dokonania jakoś specjalnie w roli faworyta stawiac ich nie moga... Chociażby dotkliwa porażka ostatnio z Knicks w meczu tzw. 'bez obrony' gdzie dali sobie rzucic 138 puntów chwaly na pewno im nie przynosi. 12 porażek tego zespołu w tym sezonie tez swiadczy o tym że z formą to oni na razie sie bardzo rozmijają :). Dzisiaj przewiduje , że Miami zastosuje podobną taktyke jak do tej jak grali z Phoenix . Spowolnienie gry i wyłaczenie graczy wysokich powinno być tutaj sposobem do ossiagniecia korzystnego rezultatu dla Miami. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.95 Typ : Miami Heat -3.5 pkt Buk : bet365 Minnesota TWolves - Charlotte BobcatsPojedynek dwóch drużyn które na razie schodza z parkietu głownie w roli przegranych. Wydaje mi sie jednak że zdecydowanie mocniejszym zespołem jest w tej chwili ekipa Bobcats , ponadto we własnej hali doping ich kibiców powinien tylko im sprzyjać w pokonaniu zespołu Minnesoty. Ostatnie wyniki Wolves'ów mogą świadczyć o tym że ekipa powoli sie odnajduje (chodzi mi zwłaszcza o tą nie tak odległa wygraną z Detroit-które jednak wczoraj pokazało , że wcale takie mocne nie jest). Charlotte niestety też w tym sezonie nie błyszczy tak jak tego po nich oczekiwałem ale kilka niezłych meczów juz mieli (chociazby kilka dni temu z Indianą , Utah czy z poczatku sezonu z Hornets i Miami). Może troche przeceniam te ich 'zasługi' ale wydaje mi sie , że ich postawa powinna spokojnie wystarczyć na zespół z Minnesoty. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Charlotte Bobcats -3.5 pkt Buk : bet365 Luźne przemyślenia na temat dzisiejszych spotkań :Miami Heat - Golden State WarriorsWszystko opisane kilka linijek wyżej. Miami chcąc zatrzymać Wojowników powinno skupić sie na rozmontowywaniu ich ataków poprzez wyłaczenie graczy wysokich a także na spowalnianiu gry. Jeżeli zdecyduja sie z Golden State na wymiane ciosów - czyli na to co ten zespół lubi najbardziej może sie to skonczyć dla ekipy z Miami dotkliwą porażka. Licze jednak , że trener Heat ma troche oleju w głowie i do takiego rozwiazania nie dopuści dlatego proponuje na ten mecz UNDER 213.5 pkt Kompletnie nie mam pomysłu z której strony ugryźć spotkanie w Bostonie , wydaje sie raczej pewne zwyciestwo Celtics ale kurs nie powala a handi w wysokości - 9 pkt też mnie raczej nie przekonuje. Co do linii to coś mi mówi ze under ale różnie to bywa w takich meczach 'na szczycie' Mam nadzieje , że ktoś to czyta i komuś pomagam dzieki tym moim wypocinom 
|
Do góry
|
|
|
|
#2758189 - 02/12/2008 16:03
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2758513 - 03/12/2008 01:58
|
veteran
|
Typy :Washington Wizards - New Jetsey NetsDrużyna gości w tym sezonie zawodzi na całej linii. Wygrali dopiero dwa pojedynki i na tym by można było zakonczyc. Jest to moim zdaniem jedna z 3 drużyn najsłabszych w lidze poki co. Grają na prawde fatalnie i raczej nie widać jakiejś nadziei aby miało sie to zmienic :). Po przekonywujacej wygranej nie tak dawno z Golden State myślałem , że powoli dzwigają sie z dołka ale ostatnie 2 porażki dość łatwe nie potwierdzaja tych moich przypuszczen. Już w meczach przedsezonowych pokazali jacy są 'mocni' w meczu z Hornetsami w Berlinie - niby tylko pokazówka dla 'spragnionych NBA Europejczyków' ale strata do ekipy z Nowego Orleanu w pewnym momenie siegajaca 40 punktów świadczy o tym jak Czarodzieje przepracowali okres przygotowawczy. Dziś przyjdzie im sie zmierzyć na parkiecie w New Jersey z miejscowymi Nets których ostatnie wyniki pokazują , że są w sporym 'gazie'. Wygrane z Phoenix , Utah i Sacramento w ostatnich dniach na pewno dodają im pewności siebie . Bardzo fajny bilans mają jak do tej pory (9-7) i chyba mało który kibic Netsów spodziewałby sie takiego dobrego rozpoczecia sezonu przez swoich ulubienców i sadze , że dzisiaj jeszcze bardziej go poprawia  . Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : New Jersey Nets - 6.0 pkt Buk : bet365 Philadelphia 76ers - Chicago Bulls Cóż ja moge w tym meczu typować... Kilka dni temu typowałem Byków , że dadza sobie rade w Philadelphii i mnie nie zawiedli wiec nie pozostaje mi nic innego niż zaufać im znowu. Wiele sie od tego czasu nie zmieniło , raczej jeszcze bardziej potwierdziło sie , że obecnie ekipa Chicago złapała wyższą forme co powinni dzisiaj ponownie wykorzystać i wypunktować na własnym parkiecie 76ers. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.95 Typ : Chicago Bulls - 2.5 pkt Buk : bet365 C.D nastąpi później  Jeszcze postaram sie coś skrobnąć na temat pojedynków Clippers z Mavs , Utah z Kings i Może Portland z Knicks ale to tak raczej koło 20tej sie dopiero coś pojawi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2758656 - 03/12/2008 03:10
|
veteran
|
Typy :Utah Jazz - Sacramento KingsChciałbym zwrócić uwage tutaj na serie 6 porażek z rzedu ekipy Kings , ktoś powie ' ale nie grali ze słabiakami' - niby racja , zadna z tych ekip przynajmniej w tym sezonie nie prezentuje sie źle , niektore nawet grają lepiej niż by sie ktoś mógł po nich spodziewac ( Nets , Portland). Niemniej jednak Kings grają słabo. Ogólnie w tym sezonie już 14 porażek. Dzisiaj podejmują u siebie w hali ekipe Jazz , która też po ostatnim meczu zadowolona ze swojej postawy byc nie może (porażka z Nets) . Jednak Utah powinno miec przewage pod tym wzgledem ze kilka dni temu grali o siebie z Kings i gładko odprawili do domu Sacramento (120-94). Wydaje mi sie , że dzisiaj mecz bedzie wyrównany ale znowu powinna gra przebiegać pod dyktando Jazzmanów a kurs ponad 2.00 bardzo miło mnie zaskoczył Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.15 Typ : Utah Jazz Buk : bet365 Luźne przemyślenia na temat dzisiejszych spotkań :Los Angeles Clippers - Dallas MavericksDallas grają ostatnio kapitalnie , wygrywają mecz za meczem , polegli tylko z Lakersami (107-114) ale jako nieliczni potrafili podjąć walke w Mieście Aniołów. Dzisiaj spotykają sie z drugą ekipą z Los Angeles - z tą zdecydowanie słabszą tj. z Clippers którzy chyba powoli wychodzą z dołka. Przed sezonem wzmocnili skład , chcieli walczyć o PO ale na razie kompletnie im to nie wychodzi. Ostatnie ich mecze jednak pokazują , że potencjał mają niemały (wygrana z Miami i minimalna porażka z Denver). Mam nadzieje że dzisiaj pójdą za ciosem i potwierdza swoją niezłą dyspozycje w ostatnich dniach na parkiecie w Dallas. Faworytem dla mnie jest nadal Dallas ale wydaje mi sie że warto w tym meczu spróbować zagrać dodatni handicap na Clippers który wynosi juz +11 pkt , co wydaje mi sie sporą zaliczką . Tak więc  Clippers  jak to mówi jeden z forumowiczów : Wiara! Walka! Portland TrailBlazers - New York KnicksOstatnim meczem jaki zdecydowałem sie dzisiaj opisać jest spotkanie jednej z rewelacji tego sezonu (przynajmniej w moich oczach) ekipy Portland z New York Knicks. Faworytem tego meczu jest drużyna z Portland (przynajmniej według buków) ale mnie zaciekawiło całkiem inne zdarzenie. TrailBlazers wygrywa swoje mecze głownie obroną , rzadko zdobywają w swoich meczach wiecej niż 100 punktów a jesli juz to nie wiele wiecej wiec jesli chcą wywieźć z Nowego Jorku korzystny rezultat powinni robić to co potrafią najlepiej tj . bronić  New York natomiast rzucają jak w transie , zwłaszcza ostatnio wystrzelali sie z Warriorsami dziś natomiast licze na to , że Portland bedzie potrafiło ich zastrzymać i wszystko zamknie sie w UNDERZE który dzisiaj wystawiony jest na linii jak dla mnie wysokiej - 212.5 pkt.
|
Do góry
|
|
|
|
#2759571 - 03/12/2008 14:44
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2759802 - 03/12/2008 22:37
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2759944 - 04/12/2008 01:26
|
veteran
|
Typy:Portland TrailBlazers - Washington WizardsPowiem szczerze że wczoraj Czarodzieje mi pierwszy raz w tym sezonie zaimponowali. (chociaż nadal uważam ich za jedną ze słabszych ekip w stawce) Pokonać rozpędzonych Netsów w ich własnej hali i to różnicą 20 punktów to wyczyn nie lada. Na pewno gracze z Waszyngtonu po tym zwyciestwie są mocno podbudowani i mam nadzieje , że dziś znowu będą chcieli udowodnić , że jednak potrafią grać w koszykówke. Dzisiaj podejmują ekipe z Portland ktorych wyniki w tym sezonie są zaskoczeniem ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu :). Mało który ekspert spodziewałby sie tak dobrego rozpoczecia sezonu w ich wykonaniu. Myśle jednak , że dzisiaj Wizards we własnej hali napsują im sporo krwi i może jeśli nie wygrają to chociaż nie przegrają zdecydowanie. Czas wkońcu poprawić ten beznadziejny bilans Czarodzieje  ! Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Wizards + 7.5 pkt Buk : Bet365 New York Knicks - Cleveland CavaliersKnicks ostatnio pokazuje nam , że forme strzelecką złapali :). Nie wydaje mi sie jednak aby dzisiaj w Cleveland tą swoją 'średnią' utrzymali :). Cavaliersi są według mnie w tym meczu zdecydowanym faworytem i licze na chociaż 3 kwarty niezłej obrony i odjazdu druzynie Knicks . Zagrałbym Clev z ujemnym handi ale - 15 to jednak chyba troche za duzo , możliwe ze w 4 kwarcie bedzie grał już głownie drugi garnitur i gracze New York troche nadrobią. Sądze natomiast , że ciekawszym rozwiazaniem jest zagranie undera 217 pkt - bo tak jak Big Ben , nie sądze aby w tym meczu było bieganie od kosza do kosza a defensywa Clev powinna starannie temperować zapedy ofensywne Nowojorczyków  Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.91 Typ : poniżej 217 pkt Buk : Betsson Phoenix Suns - New Orlean HornetsCo tu dużo mówić - pora moim zdaniem na przekonywujące zwyciestwo Hornets  Gracze z Nowego Orleanu po super wynikach z presezonu w tym nie grają na miare swoich możliwości. Jednak takie mecze jak dzisiaj z Phoenix poprostu muszą wygrywać jeśli chcą zająć wysokie miejsce przed PlayOffami . Grają we własnej hali co dodatkowo powinno dodać im skrzydeł. Na przeciwko nim staną zawodnicy Phoenix ktorzy ostatnimi czasy niestety nie zachwycają - ostatie dwie wyraźne porażki , z Miami we własnej hali 15 punktami i z New Jersey tylko potwierdzają to że Słońca formą nie imponują. Licze dzisiaj na popis Hornets i na to , że zaczną wracać na te właściwe dla nich tory bo nie ukrywam , że bardzo mi sie podoba to w jaki sposób ta ekipa jest budowana  . Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : New Orlean Hornets - 5.5 pkt Buk : Bet365 Na razie tyle. Wieczorem jeszcze powinien pojawić sie opis kilku meczów ktore mnie dzisiaj interesują musze sie jeszcze dobrze nad tym zastanowić 
|
Do góry
|
|
|
|
#2760039 - 04/12/2008 02:11
|
veteran
|
Znalazłem jeszcze troche czasu teraz i postaram sie opisać reszte spotkan które wydają mi sie warte uwagi : Typy:Los Angeles Clippers - Houston RocketsHouston gra ostatnio w kratke - przede wszystkim bardzo nierówno. Jednego dnia potrafią rozbić San Antonio by następnego dość gładko przegrać z Denver. Oczywiście nie mówie , że Denver to jakies słabeusze - wrecz przeciwnie , niemniej jednak to pokazuje że ta forma Hornets nie jest na wysokim , stałym poziomie. Dzisiaj Rakiety zmierzą sie z Clippersami których ostatnie wyniki nie wyglądają źle - minimalna jednopunktowa porażka z Denver , także minimalna ale już wygrana z Miami i znowu minimalna porażka z Dallas. Na pewno gracze z Los Angeles przez te spotkania nie mają powodów do wstydu - wrecz przeciwnie , pokazali sie w nich z dobrej strony. Bilans mają fatalny więc mają o co walczyć panowie  Licze , że te ich ostatnie mecze troche ich podbudowały i uwierzyli , że są wstanie powalczyć z najlepszymi , dlatego biorąc pod uwage , że nawet z handicapem + 11.5 pkt (!!) kurs na nich jest 1.90 to biore to rozwiazanie z uśmiechem na twarzy :). Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Clippers + 11.5 pkt Buk : bet365 Miami Heat - Utah JazzOstatnim spotkaniem które chciałbym dzisiaj opisać jest pojedynek Heat z Jazzmanami. Zacznijmy od gości - ekipa Miami ostatnio grała z Golden State - wymeczyli zwyciestwo po dogrywce , mieli troche odpoczynku ale też nie za wiele. Ich poprzednie wyniki nie powalają - przegrana troche na własne zyczenie z Clippers , wygrana z Phoenic ( jeden z ich lepszych meczów w sezonie i popis Wade'a) i blamaż z Portland (68-106). Jak widać wahania formy ogromne. Dzisiaj zmierzą sie z Utah ktorzy ostatnio też nie grają jakoś wybitnie , co prawda wygrali wczoraj z Sacramento ale całkiem niedawno we własnej hali przegrali wyraźnie z Netsami. W tej przegranej upatruje tez troche powod dlaczego maja dzis odprawić z kwitkiem Miami. Drugą porażka z rzedu takiej ekipie jak Jazz we własnej hali nie przystoi - zwłaszcza juz na pewno nie z takimi przeciwnikami jak Nets i Miami. Utah  ! Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Utah Jazz - 4.5 pkt Buk : Bet365 Luźne przemyślenia na temat spotkań :Minnesota Twolves - Orlando MagicProponuje na to spotkanie under 199.5 pkt. Typ może i troszke na czuja ale no inaczej tego nie widze. Magicy u siebie nieźle bronią , Minnesota jakiś wybitnych strzelców nie ma , pozatym nie słyną z jakiejś ultra szybkiej gry , przewiduje mecz w wolnym tempie kontrolowany przez Orlando. Linia jak dla mnie o kilka punktów za wysoka co mam nadzieje sie dzisiejszej nocy potwierdzi. Oklahoma City Thunder - Charlotte BobcatsOklahoma jeśli chce nawiązać walke z Bobkami w ich hali powinna robić to co im najlepiej wychodzi (a przynajmniej lepiej od obrony  ) czyli punktować. Tak jak mówiłem żelaznej obrony to te chłopaki nie mają i czesto tracą powyżej 100 punktów. Charlotte u siebie grają nieźle , potrafią zdominować swojego rywala a już na pewno taki przeciwnik jak Oklahoma na ich własnym parkiecie nie powinien być dla nich problemem. Linie na ten mecz mamy na wysokości 191.5 pkt - jak dla mnie over.
|
Do góry
|
|
|
|
#2761503 - 05/12/2008 00:37
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2761892 - 05/12/2008 03:57
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2763748 - 06/12/2008 06:47
|
veteran
|
Typy :
New York Knicks - Atlanta Hawks
Knicks na wyjeździe. Atlanta będzie prowadziła gre , narzuci swoj rytm. Obrona drużynie Hawks nie jest obca. Licze na przekonywujące zwyciestwo i , że nie dadza sie za bardzo rozpedzić ekipie gości. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 215.5 pkt Buk : Bet365
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies
Memphis gra fatalnie , ostatnie 7 porażek z rzedu najlepiej świadczy o formie tego zespołu. Przegrywają z każdym z kim sie da , nie poradzili sobie nawet z Oklahomą. Dzisiaj przeciwnikiem ich będzie ekipa Clippers która po słabiutkim poczatku sezonu zaczyna grać wkońcu tak jak wszyscy od nich oczekuja. Jeszcze troche im brakuje aby wygrywać z najlepszymi (świadczą o tym minimalne porażki z Dallas czy Denver) ale na słabiutkich Niedzwiadków powinno spokojnie wystarczyć :). Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.83 Typ : Los Angeles Clippers Buk : Bet365
Golden State Warriors - Houston Rockets
Golden State słabiutkie w tym sezonie...nie mają zbytnio czym postraszyć Rakiety. Houston słyną z niezłej obrony , są zdecydowanym faworytem dzisiejszego meczu i licze na to , że własnie duży nacisk postawią na obrone i nie dadza sie rozstrzelać ekipie Wojowników. Linia 209 pkt jak dla mnie nie powinna zostac przekroczona. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 209 pkt Buk : Bet365
Luźne przemyślenia na temat dzisiejszych spotkan :
Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks
Nie wiem dlaczego Milwaukee jest w tym meczu takim duzym faworytem. Jak dla mnie mecz na styku i szczerze mowiąc wyżej stawiam umiejetnosci druzyny Bobcats. Kurs ponad 2.50 na Bobki jak dla mnie na pewno warty gry i ryzyka.
Oklahoma City Thunder - Orlando Magic
Tak jak już mówiłem - Oklahoma najlepiej co potrafi to punktowac , licze na to , że dzisiaj tez wyjdzie z takiego załozenia. Orlando te 100 pare puntów powinno spokojnie im wrzucić. Linia ustawiona na poziomie 203.5 pkt jak dla mnie lekko za niska dlatego proponuje over.
Sory , że dzisiaj takie 'byle jakie' te opisy spotkań ale nie mam zbytnio czasu aby szukać argumentów potwierdzających to , że warto zagrać te typy. Jutro postaram sie to lepiej wszystko zrobić. Nie mniej jednak 'typy' polecam i licze na plus z tych zdarzeń. 'Przemyślenia' zagrane juz tak głównie by lepiej sie śledziło inne spotkania ale też sądze , że tak sie rozstrzygną te mecze. Powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2765634 - 07/12/2008 06:27
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2766393 - 07/12/2008 19:59
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2767186 - 08/12/2008 01:12
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2767208 - 08/12/2008 01:25
|
veteran
|
Typy :Detroit Pistons - New York KnicksNajlepszym rozwiazaniem na ten mecz wydaje mi sie over. Linia wystawiona na poziomie 206.5 pkt , jak dla mnie troszke za nisko. Detroit w tym sezonie to już troche inna drużyna niż w poprzednich , grają szybciej , już nie skupiają sie głównie na zelaznej obronie. Knicks w tym sezonie pokazali , że we własnej hali potrafią punktować i licze na to , że podobnie bedzie i tym razem. Mecz już za niecałą godzinke , licze , że chłopaki dadza popis swoich umiejetnosci i , że pokażą , że jeśli chodzi o widowiskowość to nadal NBA jest niedoścignione  Mecz w C+. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : powyżej 206.5 pkt Buk : Bet365 Portland TrailBlazers - Toronto RaptorsZdziwiło mnie , że Portland na trudnym terenie w Toronto jest aż takim faworytem. Ale cóż , jak tak jest to wydaje mi sie , że nie pozostaje mi nic innego niż tylko z tego skorzystac  . Portland jak wiemy gra rewelacyjnie... długa seria wygranych , polegli dopiero ostatnio z Bostonem , z drugiej strony przechodzące nienajlepsze chwile Toronto. Nie moge powiedzieć żeby Raptorski grali w tym sezonie jakąś kompletną kaszane... ostatnio doznali 3 porażek z rzedu ale z przeciwnikami takimi jak : Lakersi , Denver czy Utah to raczje nie wstyd. Potrzebne są im zwyciestwa , bo na razie to nie wyglada zbyt dobrze. Licze tez troche na zmeczenie grczy Portland no bo ile mozna grac na takim wysokim poziomie? Kurs w granicach 2.40 na Raptorsów biore z pocałowaniem reki. Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.40 Typ : Toronto Raptors Buk : Bet365 To tyle na dwa pierwsze mecze , może poznym wieczorem wymysle cos na dwa pozostałe ale na razie nie mam jakoś koncepcji.
|
Do góry
|
|
|
|
#2770902 - 10/12/2008 06:13
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2771018 - 10/12/2008 06:31
|
veteran
|
Typy :Detroit Pistons - Washington WizardsNie wyobrażam sobie kolejnej porażki Pistons z tak słabą ekipą ( Knicks grali pierwszą połowę na nieziemskiej skutecznosci wiec im sie udało). Mam nadzieje że dzisiaj Detroit podejdzie od poczatku meczu skoncentrowane do pojedynku i nie da Wizards odskoczyc. Licze też , że wkońcu Iverson zagra dobry mecz w Pistonsach i poprowadzi ich po łatwe zwyciestwo , bo z kim jak z kim ale z Wizardsami to trzeba punktować. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.50 Typ : Detroit Pistons Buk : Bet365 Utah Jazz - Minnesota TimberwolvesUtah dużo słabsze na wyjezdzie niz u siebie. Tracą dużo z swej wartości kiedy opuszczaja własną hale. Dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyc z Minnesotą która jakąś potęgą w zdobywaniu punktów niestety dla jej fanow nie jest. Utah tak jak mowilem na wyjazdach nie zachwyca - a nie zachwyca to i nie puntuje. Linia wystawiona na poziomie 197.5 pkt wydaje mi sie lekko zawyzona i warta sprobowania. UNDER! Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 197.5 pkt Buk : Bet365 Atlanta Hawks - Houston Rockets Kurs na Houston jak dla mnie z kosmosu. Już nie raz w tym sezonie pokazali , że we własnej hali potrafią bardzo dobrze zagrac. Atlanta w tym sezonie gra bardzo przyzwyicie ale wydaje mi sie , że juz powoli powietrze uchodzi i na Houston w tej chwili to troche za mało. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.55 Typ : Houston Rockets Buk : Bet365 New York Knicks - Chicago BullsKnicks ostatnio znowu mecz na wspaniałej skutecznosci (głownie pierwsze dwie kwarty , ale potem tez wiele punktów poprostu 'farcili'). Dzisiaj juz nie grają we własnej hali , Byki w obronie grają nieźle , wiec jeśli znowu Knicksi nie zagrają 'nadzwyczaj skutecznie' to do linii 216 pkt nawet nie powinni sie zblizyć. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 216 pkt Buk : Bet365 Sory , że dzisiaj znowu opisy niezbyt rozbudowane ale nie mam ostatnio czasu na prowadzenie tematu tak jakbym chciał. ;/ Mam nadzieje , że w przyszłosci sie to zmieni a poki co grajac moje propozycje ze stawka bym nie szalał , bo tak jak mowie... nie są to typy tak w 100 % potwierdzone dogłębną analizą , ale może akurat sie uda.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771656 - 10/12/2008 23:58
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2772688 - 11/12/2008 07:02
|
veteran
|
Typy :
Indiana Pacers - Toronto Raptors
Toronto po wysokiej przegranej z Cavaliers. Indiana w tym sezonie bardzo mocna , nie mozna ich lekcewazyć. Licze , że te dwa fakty spowoduja to , że Raptorsi od poczatku podejdą poważnie do meczu i nie dadza sie rozrzucac ekipie Indiany. Widze w tym meczu under 210 pkt.... przyznaje , że jakoś nie potrafie tego udokumentować statystyką , ale poprostu licze dzisiaj na to , własnie , że Raptorsi zdaja sobie sprawe z siły Indiany w tym sezonie i , że zagraja uwaznie w obronie. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 210 pkt Buk : bet365
Charlotte Bobcats - New Orlean Hornets
Charlotte zaczyna grać coraz lepiej... gracze powracają do składu po kontuzjach , zaczyna to wygladac coraz bardziej obiecująco. NOH też ostatnio gra coraz lepiej , ale wydaje mi sie że handi aż 12,5 punktowe w tym wypadku to lekka przesada. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Charlotte Bobcats + 12.5 pkt Buk : bet365
Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers
Cleveland to co gra ostatnio to poprostu coś niesamowitego. 9 zwyciestw z rzedu i wspaniały bilans (17-3) mówią same za siebie. Dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyc z słabą w tym sezonie Philadelphia. Trudno wsumie było sie po nich spodziewać lepszej gry przed sezonem ale no... nie zachwycają i tak. Dzisiaj licze na dalszy popis Jamesa i spółki i łatwa , przekonujące zwyciestwo gości. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Cleveland - 6.5 pkt Buk : bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2778334 - 14/12/2008 21:39
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2780438 - 16/12/2008 03:40
|
veteran
|
Typy :Indiana Pacers - Washington WizardsZacznijmy od gości. Indiana - dla mnie drużyna zagadka w tym sezonie... Potrafili w tym sezonie powalczyc skutecznie z Bostonem (jedna wyraźna wygrana , jedna wyraźna przegrana , i przegrana dopiero po dogrywce ), potrafili wygrać z Lakersami i z Houston a z drugiej strony potrafią przegrać z teoretycznie dużo słabszą drużyną. Gracze Pacers mieli bardzo trudny terminarz poki co , bardzo dużo meczów grali z zespołami pretendującymi do walki o najwyzsze cele - stad ten niezbyt korzystny bilans poki co. Wydaje mi sie jednak , że stać ich na wiele wiecej i , że dzisiaj ze słabymi bądz co bądz Wizards to udowodnią. Czarodzieje grają wielką kaszane. Wygrali co prawda całkiem niedawno z Detroit i myślałem , że coś sie w tym zespole ruszy ale kolejny mecz i porażka ponad 30 punktami z Bostonem na pewno morali ich nie poprawia. Washington niestety nadal przegrywa z kim popadnie i gdzie popadnie i sądze , że dzisiaj Indiana pokaże na co ja stać i spokojnie wypunktuje gospodarzy. Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.00 Typ: [/b] Indiana Pacers Buk : betsson Phoenix Suns - New York KnicksPhoenix całkiem nieźle zaczeli ten sezon , niezły bilans jak na tą ekipe - trzeba jednak powiedziec otwarcie , że sporo meczów grali ze słabymi ekipami i ten wynik jaki osiagneli mógł być spokojnie o te kilka zwyciestw bogatszy. Dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyć z ekipą która osobiscie mi w tym sezonie imponuje. Spodziewałem sie , ze będą to tacy typowi chłopcy do bicia jednak Knicksi pokazali już nie raz , ze potrafią sie przeciwstawić wyraźnie lepszej przynajmniej na papierze ekipie. Bardzo dobrze rozrzucają obrone rywali i grają na wysokiej skutecznosci co wiąże sie z tym , że rzucają z czystych pozycje. Nie jest to oczywiscie ekipa jakas super mocna ale bardzo fajnie wykorzystują ten potencjał jakim dysponują. Niestety nie moge tego samego powiedziec o Phoenix bo widziałem ich kilka razy w tym sezonie i było widać , ze nie zawsze wiedzą co mają grać a jak już Nash ma słabszy dzień to sie zaczyna robić problem. Handi + 8.5 pkt na Nowojorczyków? Jak dla mnie troszke za dużo. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : New York Knicks + 8.5 pkt Buk : Bet365 Póki co tyle , postaram sie później opisać jeszcze mecz Orlando i może Toronto ale już czas nie pozwala.
|
Do góry
|
|
|
|
#2780605 - 16/12/2008 05:51
|
veteran
|
Orlando Magic - Golden State Warriors Jak wiemy Orlando dzisiaj raczej nadal bez Howarda. Co to oznacza? Strata w zbiórkach i w punktach, a na pewno już w zgraniu. Zastąpi go prawdopodobnie znowu Gortat który z całym szacunkiem dla niego ale do Dwighta jeszcze 'troche' mu brakuje. Wydaje mi sie , że z racji tego akcje Orlando będą dzisiaj prowadzone wolno i nie będą chcieli isc na jakas wymiane ciosów z badz co badz groźnymi Wojownikami. Co z tego wyjdzie? Licze na under  ! Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 221 pkt Buk : Betsson New Jersey Nets - Toronto Raptors Tutaj nie będę oryginalny. Nets po bardzo dobrym poczatku sezonu złapali wyraźną zadyszke , 3 dni temu Toronto pokazało już , że zespół z New Jersey jest spokojnie w ich zasiegu (wygrana 101-79) i sądze , że dzisiaj też nie będą mieć z nimi wiekszych problemów. Grają u siebie gdzie mimo wszystko powinno im byc jeszcze łatwiej pokusic sie o zwyciestwo. Widziałem Raptorsów wczoraj w konfrontacji z Hornets i może nie grali jakoś oszałamiająco, bo oprocz pierwszej wyrownanej kwarty w kolejnych Nowy Orlean już kontrolował gre ale i tak wydaje mi sie po tym co zobaczyłem , że z Netsami sobie Dinozaury poradza :). Spodziewałem sie nawet nizszego kursu ale powyzej 1.50 bardzo miło mnie zaskoczył  . Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.53 Typ : Toronto Raptors Buk : Betsson
|
Do góry
|
|
|
|
#2781198 - 17/12/2008 00:11
|
veteran
|
Podsumowanie : Typy : 21/33Indiana Pacers - Washington Wizards Indiana win / + 10 j. Phoenix Suns - New York Knicks New York Knicks + 8.5 pkt / + 9 j. Orlando Magic - Golden State Warriors poniżej 221 pkt / + 9 j. New Jersey Nets - Toronto Raptors Toronto win / - 10 j. Stan konta : 61,4 j.
|
Do góry
|
|
|
|
#2781834 - 17/12/2008 05:21
|
veteran
|
Wczoraj całkiem miła noc. Szkoda tylko tego Toronto ale no trudno ... jednak ich bilans dotychczasowy nie bierze sie z niczego... Typy :New York Knicks - Los Angeles LakersTutaj nic odkrywczego chyba nie wymyśle bo z tego co widze każdy gra jedno..a mianowicie UNDER  ! Knicksi zdobywają w tym sezonie bardzo dużo punktów , głownie są to oczka uzyskane rzutami za 3 po dobrym rozrzuceniu obrony 'extra podaniami' jak to mówią komentatorzy C+  Dzisiaj będą musieli sie zmierzyć z obroną Lakersów i nie wydaje mi sie żeby mogli tak czesto rzucac z łatwych pozycji jak w spotkaniu chodzby z Phoenix czy z Sacramento. Natomiast Lakersi licze , że szybko uzyskają sporą przewage i będą juz tylko kontrolować gre nie przemeczajac sie bo sezon długi  Obawiam sie tylko , że Lakersi na 4 kwarte przy przewadze wpuszczą rezerwy i zacznie sie taka troche bieganina od kosza do kosza lecz i tak uwazam że linia jest sporo przesadzona  Linia leci dosc ostro w dół... rano złapałem 225 pkt , teraz już tylko 222.5 pkt i taką też podaje. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 222.5 pkt Buk : bet365 New Orlean Hornets - Memphis GrizzliesTutaj krótko - Hornets złapali już swój rytm , zgranie , grają wkońcu to co prezentowali w presezonie i po słabym poczatku sezonu zaczynają wyrastać znowu na pretendentów do walki o najwyzsze cele. Porażka z Misiami ? Jakoś mi sie to nie widzi. Kurs nie rozpieszcza ale poprostu nie wyobrazam sobie innego rozstrzygniecia. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.35 Typ : New Orlean Hornets Buk : Bet365 Denver Nuggets - Houston RocketsCiężki mecz do typowania... Wydaje mi sie jednak , ze kursy powinni być bardziej wyrównane. Bryłki w tym sezonie grają na prawde fajną koszykówke , pozatym pokonali już Houston nie tak dawno i to różnicą 10 punktów a ich ostatnie mecze - m.in wczorajsze zwyciestwo z Dallas skłaniają mnie do ponownego powierzenia im mojej gotówki  Z drugiej strony Houston , które bilans ma niezły jednak ostatnie mecze są słabe w ich wykonaniu i nie sadze aby dzisiaj sie to jakos znacząco zmieniło. Ostatnio grali 3 dni temu i to jak dla mnie chyba najwieksze 'za' które przemawia za drużyną Rakiet - ale zmeczenie na tym etapie rozgrywek? Mało prawdopodobne aby to miało jakiś wpływ. Dlatego go go Bryłki  ! Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.35 Typ : Denver Nuggets Buk : Bet365 Sacramento Kings - Portland TrailBlazersDziwie sie , że w tym meczu tak mocnym faworytem jest ekipa gospodarzy. Sacramento nie gra ostatnio źle - wygrana przekonująca z Minnesotą na pewno ich troche podbudowała , ponadto w tym miesiącu co prawda tylko w jednym (raczej aż!) meczu pokonali Lakersów a to wyczyn nie lada :). Dziś przyjdzie im sie zmierzyć z ekipą Portland które po wspaniałym początku sezonu teraz chyba złapali leTką zadyszke  , trzy porażki z rzedu na pewno nie budują atmosfery w zespole , nie mniej jednak dzisiaj powinni sobie z Sacramento poradzić ale licze na walke i na to , że Kingsi powalczą - na co na pewno aktualnie ich stać. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Sacramento + 12.5 pkt Buk : bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2786462 - 20/12/2008 03:58
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2786490 - 20/12/2008 04:17
|
veteran
|
Typy :Cleveland Cavaliers - Denver NuggetsJeden z hitów dzisiejszej nocy. Podsumuje go krótko - Denver w tym sezonie grają bardzo dobrze - Cleveland zachwycają. Juz raz w tym sezonie doszło do takiej konfrontacji i górą byli Kawalerzyści 110-99. Od tamtej pory niewiele sie zmieniło , oprocz tego , że w moim mniemaniu Cleveland gra jeszcze lepiej. Potrafili zapełnić dziure pod pod koszem pod nieobecnosc Ilgauskasa i pokazali , że nawet w obliczu kontuzji nadal potrafią grać na najwyższym poziomie. Przytrafiła im sie jednak niedawno wpadka z Atlantą , ale Hawksi już nas do tego przyzwyczaili , że na ekipy potencjalnie sporo mocniejsze niż oni potrafią sie spiąć i skutecznie powalczyc o korzystny wynik . Denver natomiast też mnie pozytywnie w tym sezonie zaskakuje... oprocz porażki z Golden State na poczatku sezonu później uznawali wyzszosc już tylko ekip ze ścisłej czołowki ligi. Grają bardzo równo i praktycznie tych teoretycznie słabszych rywali punktują aż miło popatrzeć. No właśnie - slabszych rywali. Niestety z tą czołówką na razie sobie jeszcze nie radzą tak dobrze i wydaje mi sie , że dzisiaj LeBron znowu da im lekcje koszykówki. Kursy wyrównane z lekkim wskazaniem na Denver - jak dla mnie nic tylko sie cieszyc. Stawka : 10 jednostek Typ : Cleveland Cavaliers Kurs : 1.93 Buk : betsson
|
Do góry
|
|
|
|
#2786504 - 20/12/2008 04:25
|
veteran
|
Milwakuee Bucks - New York Knicks Tutaj krótko - Knicksi u siebie w tym sezonie pokazują jak sie punktuje. Każdy mecz praktycznie to grubo powyżej 200 punktów i dzisiaj licze na podobny wynik. Linia 215.5 ? Troche wysoko ale jak dla mnie do gry. OVER Stawka : 10 jednostek Typ: powyżej 215.5 pkt Kurs: 1.90 Buk: bet365 Utah Jazz - Detroit PistonsJazzmani na wyjazdach skupiają sie głównie na obronie. Detroit grają kaszane póki co - kaszane oczywiście jeśli chodzi o potencjał - bo ten mają zdecydowanie lepszy niż wyniki. Co z tego wychodzi? Mecz raczej w wolnym tempie z duzym naciskiem na obrone czyli to co Pistonsi też potrafią robić. Linia 191,5 pkt? UNDER Stawka : 10 jednostek Typ: poniżej 191.5 pkt Kurs: 1.90 Buk: bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2792891 - 24/12/2008 03:45
|
veteran
|
Podsumowanie : Typy : 23/40Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets Cleveland Cavaliers win / + 9.3 j. Milwaukee Bucks - New York Knicks powyżej 215.5 pkt / - 10 j. Utah Jazz - Detroit Pistons poniżej 191,5 pkt / - 10 j. Stan konta : 24,2 j.
|
Do góry
|
|
|
|
#2792941 - 24/12/2008 04:08
|
veteran
|
Typy :Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets Hmm... po pierwsze spotkanie dwóch moich ulubionych zespołów.  Ale mniejsza z tym... dzisiaj widze value po stronie Lakersów. Po pierwsze przegrali dwa prestiżowe mecze z Miami i z Orlando. Oba te mecze przegrali minimalnie , a Kobe swoim jednym celnym rzutem wiecej mogł doprowadzić do dogrywek. Na pewno dzisiaj będą chcieli wcześniej doprowadzić do korzystnego dla siebie wyniku , i tak jak mówiłem - zespół na pewno jest podrażniony tymi porażkami. Wczoraj z Memphis może nie zagrali super koszykówki ale odbieram to tak , że już myśleli o dzisiejszym meczu. Z drugiej strony Hornets - po słabym początku sezonu teraz idą już jak burza . Ostatnio 4 zwyciestwa z rzedu - na pewno czują sie pewnie. Pytanie tylko czy nie za pewnie. Wydaje mi sie , że może to też zaważyć dzisiaj , bo drużyna Lakers to nie Memphis czy Sacramento , nawet nie Spursi - ktorzy w tym sezonie nie zachwycają. Dlatego Hornets będą musieli dzisiaj sie mocno spiać , jeśli chcą aby zwyciestwo pozostało w domu  Czy im sie uda? Szczerze wątpie , i sądze , że głodni zwyciestwa wkoncu z jakimś mocnym rywalem Lakersi wkońcu udowodnią , że dalej są drużyną która sie liczy w walce o mistrzostwo. Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.15 Typ : Los Angeles Lakers Buk : Bet365 Houston Rockets - Cleveland CavaliersKolejny szlagier z dzisiejszej oferty , i znowu widze może nie faworyta , ale ciekawe rozwiazanie w zagraniu na gości. Cleveland jak wiemy mają najlepszy start w lidze w całej historii... bla bla bla - właściwie nic złego powiedziec o ich grze nie można  . Problem w tym , że grali tylko dwa razy z zespołami z trzech najlepszych drużyn ligi według mnie (Boston , Lakers , Hornets) - i co wiecej , oba te mecze przegrali ( z Celtics i Hornets) . Tak więc ten rekord bity jest raczej na słabszych zespołach (nie mówie , że tylko bo wygrane z Denver czy z Utah im sie chwali  ) . Dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyć z - jak dla mnie zespołem o bardzo podobnym potencjale do Cleveland . Houston bardzo dobrze opisał ktoś dzisiaj w temacie o NBA - bardzo dobry center , Tracy McGrady - w tych dwóch graczach również widze bardzo dużą przewage na korzyść Rockets. Pozostał James który pewnie swoje rzuci , ale czy tak wiele jak będą go kryć tacy gracze jak Artest i Battier? Nie wydaje mi sie.  Tak więc dla bezpieczeństwa Houston + 7.5 pkt pogram , choć ml też wydaje mi sie ciekawym rozwiązaniem na ten mecz. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.92 Typ : Houston Rockets + 7.5 pkt Buk : Bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2792969 - 24/12/2008 04:17
|
veteran
|
Utah Jazz - Milwaukee BucksKolejny ciekawy mecz z dzisiejszej oferty. Utah po dwóch wygranach z mocnymi w ten sezonie Nets i z Pistons niespodziewanie przegrali z Chicago. Milwaukee natomiast ostatnio gromią . Wygrana 24ema punktami z Knicks i 34ema z Clippers musiały mieć wpływ na dzisiejsze kursy. Na pewno morale Bucksów sie polepszyło... są nawet stosunkowo blisko dodatniego bilansu , ale wydaje mi sie , że dzisiaj Utah bedzie lepiej bronić niż jak to robiły ostatnio wyzej wymienione ekipy i nie dadzą sobie narzucić 'radosnej koszykówki' . No właśnie , a w tej 'poukładanej' widze faworyta w ekipie Jazzmanów , dlatego kurs w okolicach 2.00 bardzo miło mnie zaskoczyl. Martwi troche to , że stawiam znowu na zespół gości... ale co tam... święta idą ... licze , że gospodarze będą gościnni i na tą okoliczność przyjmą przyjezdnych jak trzeba Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.98 Typ : Utah Jazz Buk : Bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2793152 - 24/12/2008 06:06
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2793198 - 24/12/2008 06:44
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2794176 - 25/12/2008 23:18
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2794183 - 25/12/2008 23:36
|
veteran
|
Typy :New Orleans Hormets - Orlando MagicSzerszenie dzisiaj najprawdopodobniej bez Stojakovicia. Ostro polegli we własnej hali z Lakers , ktore nie dało sobie rady kilka dni temu z Orlando. Na pewno po tej dotkliwej porazce są podłamani , a dzisiaj wcale nie graja z o wiele gorszą drużyna i to jeszcze na wyjezdzie. Orlando na fali. 5 ostatnich meczy wygranych i to z nie byle kim (chocby wspomniani Lakers , Jazz , Spurs ) , wiec nastroje u Magików jak najlepsze  . Mecz w Orlando , gdzie każdej ekipie gra sie bardzo ciezko i trzeba zagrac na prawde na 100 % żeby marzyc o korzystnym wyniku. Czy Hornets w tej sytuacji stac na to ? Jak dla mnie mało prawdopodobne i spodziewam sie pewnego zwyciestwa gospodarzy. Go Go Gortaty  ! Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : Orlando - 4.5 pkt Buk : bet365 San Antonio Spurs - Phoenix SunsSpurs zawsze mi sie kojarzyło przede wszystkim z obroną . Wiele sie w tym aspekcie nie zmieniło , i nadal ten zespół ma wielki potencjał w tym elemencie gry. Phoenix natomiast ostatnio wyniki mocno overowe. Nie grali jednak z ekipami typu Spurs a raczej z zespołami grającymi otwarta koszykówke. Dzisiaj licze na całkiem inny mecz. Mam nadzieje , że zawodnicy też bardziej beda mysleli o swietach i , że skutecznoscia zachwycac nie beda Podsumowujac UNDER 201 pkt Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.91 Typ : poniżej 201 pkt Buk : betsson
|
Do góry
|
|
|
|
#2794186 - 25/12/2008 23:42
|
veteran
|
Boston Celtics - Los Angeles LakersNiestety musze sie zgodzić z opinią , że Lakersi grają ostatnio słabo. Przegraną z Orlando można jeszcze wytlumaczyc , ciezki mecz z bardzo dobrym zespołem , ale juz taka porazka jak z Miami nie powinna im sie przydarzyc. Pokonali ostatnio Hornets zdecydowanie - zagrali bardzo dobrze , racja. Problem w tym , że w tamtym meczu wystarczyło zatrzymać praktycznie tylko Paula i koncepcja gry Szerszeni sie załamuje. Dzisiaj natomiast samo zatrzymanie przykładowo Garnetta nic nie da , bo pozostają chocby Pierce czy Allen. I w tym widze siłe Bostonu , ktory na pewno w tak prestizowym meczu zagra jak najlepiej potrafi , a jak potrafi udowadnia wspaniałą serią zwyciestw. Bardzo chciałbym , abym sie w tej analizie mylił bo nie ukrywam , że Lakers to moja ulubiona drużyna , ale jeszcze po takim kursie no nie sposob nie skusic sie na Celtics... Stawka : 10 jednostek Kurs : 2.16 Typ : Boston Celtics Buk : Pinnacle
|
Do góry
|
|
|
|
#2795586 - 26/12/2008 20:47
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2796445 - 27/12/2008 04:53
|
veteran
|
Charlotte Bobcats - New Jersey Nets Bardzo podoba mi sie gra Nets w tym sezonie. Fajnie odnalazł sie Carter w tej drużynie i razem z Harrisem tworzą fajny duet i właściwie oni powinni sobie poradzić z Bobkami.  Oczywiście żartuje , ale tak to mniej wiecej sie przedstawia , że Netsi tworzą znakomitą całosc w tym sezonie a Ci dwa gracze punktują niemiłosiernie. Dzisiaj na przeciw graczom z New Jersey stanie Charlotte Bobcats. Drużyna po ktorej zdecydowanie wiecej spodziewałem sie w tym sezonie. Kilka razy mnie mocno zawiedli i mam nadzieje , że chociaz dzis tego nie zrobią , tylko zagrają na swoim - słabym poziomie  . Formą też nie błyszczą - co prawda wygrali z słabiutkimi Wizards ale już taka porażka z Golden State to chwały im nie przynosi. Licze na łatwe zwyciestwo gospodarzy. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.91 Typ : Nets - 4.5 pkt Buk : betsson
|
Do góry
|
|
|
|
#2796451 - 27/12/2008 05:03
|
veteran
|
Toronto Raptors - Sacramento Kings
Długo zastanawiałem sie jak ugryźć ten mecz , skłaniałem sie do zagrania Raptorsów ale no...nie ukrywajmy - grają kaszane. Serie pieciu przegranych z rzedu ( w tym z Oklahomą , co taki zespół jak Toronto powinni rozwalać grając na 50 % ) przerwało dopiero zwyciestwo także ze słabiutkim Clippers. Nie przekonuje mnie tez to , że rozwalili ich ponad 20 punktami , bo jak dla mnie to jeden mecz wiosny nie czyni , nie w tym przypadku. Nie twierdze tutaj , że nie wygrają , bo Sacramento rowniez gra słabiutko i szanse jak najbardziej mają. Zainteresowało mnie jednak to , ile Raptorsi zdobywają puntków w swpoich meczach i rzadko jest to liczba przekraczająca 90 punktów. Głownie krecą sie w okolicy 80 paru. Dzisiaj grają na wyjeździe , z ekipą najlepiej sie czującą jednak w otwartej koszykówce , i jeśli Dinozaury chcą wywieźć korzystny rezultat bedą musieli ostro popracowac w obronie . Linia wystawiona na poziomie 200 punktów jak dla mnie przesadzona. Stawka : 10 jednostek Kurs : 1.90 Typ : poniżej 200 pkt Buk : bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2801974 - 30/12/2008 07:57
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2801980 - 30/12/2008 08:07
|
veteran
|
Orlando Magic - Detroit Pistons Najciekawsze spotkanie dzisiejszego wieczoru. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem jest ekipa Orlando ktora jest w nieziemnskim gazie. Bardzo dobrze gra cała druzyna i nie jest juz tak , że wszyscy licza na świetną dyspozycje Howarda. Fajnie wprowadzają sie też gracze z ławki ktorzy kiedy są potrzebni także potrafią wpłynąć znacząco na losy meczu. Inaczej ma sie to wszystko w drużynie Pistons ktora nie może sie nadal odnalezc po przyjsciu Iversona - albo inaczej , Allen nie bardzo wie jak to wszystko poukładac. Mieli serie 3 win - pora na porażke. Magicy  ! Stawka : 10 jednostek Typ : Orlando Magic Kurs : 1.60 Buk : bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2801982 - 30/12/2008 08:10
|
veteran
|
Philadelphia 76ers - Utah JazzJeszcze taka peffka według mnie na dzisiaj. Jazzmani dość już meczów przegrali u siebie , na pewno gracze 76ers są w ich zasiegu i nie wyobrazam sobie , żeby ta ich hala w ktorej zawsze grali jak rowny z rownym z najlepszymi znowu została zdobyta. Kurs niezbyt ale wierze w Jazzmanów  ! Stawka : 10 jednostek Typ : Utah Jazz Kurs : 1.33 Buk : bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#2992356 - 20/03/2009 23:41
|
veteran
|
Długo tu nie pisałem... a szkoda :/ Miałem dosc spore problemy z forum i tak jakoś zleciało. Szybkie podsumowanie wraz z 3 ostatnimi typami wygląda tak : Typy : 26/52Stan konta : - 22.9 j. Nie dobrze to na razie wygląda... ale mam nadzieje , że będzie lepiej. Chciałbym zmienić troche forme tematu... Nadal bede w miare mozliwosci pisał opisy meczów ale nie bedzie to juz regułą i nie bede typował juz tylko NBA - pojawi sie czesto pewnie tenis i cos z piłki.  No to ruszamy! Stawka dalej płaska 10 j.
|
Do góry
|
|
|
|
#2996340 - 22/03/2009 03:40
|
veteran
|
Typki na dziś : Roger Federer - Andy Murray, 1.75 exp, 10 j.Andy Roddick - Rafael Nadal , 4.14 exp , 5 j. wyjątkowo Los Angeles Lakers - Chicago Bulls , 1.54 exp , 10 j.Portland TrailBlazers - Milwaukee Bucks , Portland - 3 pkt , 1.91 exp , 10j.
|
Do góry
|
|
|
|
#2997961 - 22/03/2009 17:37
|
veteran
|
Podsumowanie:Typy: 31/57Stan konta: + 7.2 j. Roger Federer - Andy Murray,1.75 exp,10 j. Andy Roddick - Rafael Nadal , 4.14 exp , 5 j. wyjątkowo Los Angeles Lakers - Chicago Bulls , 1.54 exp , 10 j. Portland TrailBlazers - Milwaukee Bucks , Portland - 3 pkt , 1.91 exp , 10j.
|
Do góry
|
|
|
|
#3001988 - 24/03/2009 04:43
|
veteran
|
Wczoraj niestety nie zdazyłem podać swoich przemyśleń . Dzisiaj nie ma za duzego wyboru jak dla mnie w ofercie.. ale jest NBA wiec coś sprobować wypada  A wiec tak : Denver Nuggets - Phoenix Suns , under 237 pkt , 1.90 exp , 10j. Chicago Bulls - Washington Wizards , under 209.5 pkt , 1.90 exp , 10 j. Philadelphia 76ers - Portland TrailBlazers , under 191 pkt , 190 exp , 10j. Jak widać przewiduje dziś słabą skuteczność  Nie no.. tak poważnie to tak jakoś poprostu czuje te mecze - Suns z Bryłkami jak dla mnie linia za wysoka - pewnie beda szybkie akcje jak to bywa u tych druzyn.. ale czy az tyle punktow przekrocza to powątpiewam. Wizards - w tym sezonie kojarza mi sie tylko z blamazami  Wiem , że kilka meczów im wyszło... ale no tak juz mi zostało Dlatego własnie w głównie słabej postawie tej ekipy widze dzisiaj słaby wynik ogolnie... W trzecim meczu to juz ide raczej na czuja. Portland dobrze broni , Phila niby ofensywna ale sadze ze to Portland bedzie dzis dominowac i pouklada tą gre. Nie mniej jednak nie gram tych typow jakos z wielkim przekonaniem wiec ze stawkami bym nie szalał.
|
Do góry
|
|
|
|
#3005171 - 25/03/2009 05:58
|
veteran
|
Detroit Pistons - Chicago Bulls , Detroit + 5.5 pkt , 1.91 exp , 10 j.Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder , over 205.5 pkt , 1.91 exp , 10 j.Dzisiaj skromnie. Tylko to mi wpadło w oko. Za małą stawke puszcze jeszcze AKO - Pistons + 5.5 pkt , Lakers , Spursi i Jazzmani ale odbiega to od formy tematu wiec nie bede tego podliczał. Natomiast dwa powyższe typy wydają mi sie wmiare pewne i uwazam je za warte polecenia Detroit potrzebne są wygrane i uwazam , że z raczej słabymi Byczkami powinni powalczyć . Chicago wymeczyło wczoraj wygraną z jeszcze słabszymi Wizardsami... i tyle by chyba własnie wystarczyło za komentarz  Natomiast drugi mecz wydaje mi sie , że nic tylko over grać  Lakers na pewno troche porzuca bo Oklahoma do mocarzy w obronie nie nalezy a Lakers jedna z lepszych ofensyw ligi... natomiast Durant i spółka bardzo fajnie funkcjonuje w ataku i spodziewam sie po nich wyniku w okolicach 100 punktow co do ogolnego overu powinno wystarczyc 
|
Do góry
|
|
|
|
#3009619 - 26/03/2009 23:20
|
veteran
|
Znowu wtopy ;/ No nic. podsumowanie postaram sie zrobic wieczorem . Teraz podam tylko typy na dzis. nie bede sie bawił juz w łane rozmieszczenie graficzne... poprawie w podsumowaniu wieczorem  Wszystkie typy po 10 jednostek: Barcelona - Tau under 158.5 pkt 1.88 Zverev 1.75 Isner 1.44 Becker 1.49 Tipsarevic 1.60 Gicquel 1.85
|
Do góry
|
|
|
|
#3015048 - 28/03/2009 20:19
|
veteran
|
Podsumowanie : Typy: 37/68Stan konta: - 0.7 j. Lakers- Oklahoma over Detroit +5.5 pkt Barcelona - Tau under 158.5 pkt 1.88 Zverev 1.75 Isner 1.44 Becker 1.49 Tipsarevic 1.60 Gicquel 1.85
|
Do góry
|
|
|
|
#3048930 - 10/04/2009 16:29
|
veteran
|
Podsumowanie:Typy: 43/77Stan konta : +6.9 j.
|
Do góry
|
|
|
|
#3048939 - 10/04/2009 16:35
|
veteran
|
Na dzis : Hanescu 2.70 Montanes 2.05 Andreev 1.60 Serra 1.68 Każdy typ za 10 jednostek. Wesołych Świąt 
|
Do góry
|
|
|
|
#3049995 - 11/04/2009 00:55
|
veteran
|
Podsumowanie:Typy: 46/81Stan konta : +20.2 j. Hanescu 2.70 Montanes 2.05 Andreev 1.60 Serra 1.68
|
Do góry
|
|
|
|
#3050060 - 11/04/2009 01:20
|
veteran
|
No nic... jak idzie to trzeba to wykorzystac... wyszlismy juz dzis na letki plus... to sprobujemy jeszcze jedno zdazenie : Isner 2.20  Głownie licze tu na lepsza gre z głebi kortu Johna , moze w wymianach duzo lepszy od Odesnika nie jest a to spotkanie dwoch typowych drwali ale no tak to czuje. Isner według mnie sporo lepszy z backhandu . Widać pozatym , że chce mu sie grać , w poprzednim meczu podniósł sie po przegranym pierwszym secie a w dwoch nastepnych odprawił Capdeville po tie-breakach wiec widać ze walczy do końca i mobilizacja na ten turniej jest spora. Osobiście liczyłem na bardziej wyrownane kursy wiec w takiej sytuacji Isner  !
|
Do góry
|
|
|
|
#3345224 - 19/08/2009 18:13
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3345234 - 19/08/2009 18:19
|
veteran
|
Andy Murray - Nicolas Almagro 12.00 (wyjatkowo stawka 5 jednostek) Garcia-lopez - Youzhny 1.50 Panathinaikos - Atletico Madryt X2 1.45 Japonia - Niemcy (siatkówka) 1.65 Wszystko oprocz Almagro stawka po 10 jednostek. 
|
Do góry
|
|
|
|
#3347854 - 20/08/2009 17:22
|
veteran
|
Wczoraj tenis tragedia... No nic , po dzisiejszym dniu zrobie podsumowanie. Na razie pierwszy typek z rana : Japonia - Rosja 1.45 
|
Do góry
|
|
|
|
#3350671 - 21/08/2009 09:00
|
veteran
|
Kim Clijsters - Jelena Jankovic 2.10 Oby udało sie wyjsc na zero 
|
Do góry
|
|
|
|
#3352841 - 22/08/2009 20:15
|
veteran
|
Chinki na razie zgodnie z planem ale zarzuce już cos z tenisa Roger Federer - Andy Murray 2.05 Novak Djokovic - Rafael Nadal 2.35 No i z piłki też cos sprobujemy... Wigan - Man Utd 1.55 Jagiellonia - Śląsk 2.10
|
Do góry
|
|
|
|
#3357196 - 25/08/2009 01:32
|
veteran
|
Ehh wczoraj sie nie popisałem w tym temacie... dobrze , że dzien uratował tripel Chelsea , Federer , Werder bo by była czarna niedziela  Dziś poniedziałek , meczów mało pozatym tenis tuż przed US Open wiec poszukamy troche niespodzianek ale ze stawką nie bedziemy szaleć. Typy kazdy po 5 jednostek : Gicquel Marc - Querrey Sam 3.50 Gil Frederico - Baghdatis Marcos 2.75 Lu Yen-Hsun - Garcia-Lopez Guillermo 2.60 Gonzalez Maximo - Acasuso Jose 2.80
|
Do góry
|
|
|
|
#3357949 - 25/08/2009 18:38
|
veteran
|
Wczoraj leciutki plus , dziś też pobawimy sie w underdogi  Również po 5 jednostek na typ : Capdeville Paul - Verdasco Fernando 6.25 Gil Frederico - Petzschner Philipp 2.40 Almagro Nicolas - Phau Bjorn 3.22 Cornet Alize - Stosur Samantha 4.25  Po dzisiejszym dniu postaram sie zrobić podsumowanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3359887 - 26/08/2009 22:48
|
veteran
|
Dzisiaj powracamy do starego sposobu stawkowania - standardowo 10 jednostek na typ : Phau Bjorn - Querrey Sam 4.25 Davydenko Nikolay - Santoro Fabrice 6.25 Andreev Igor - Gil Frederico 3.10 
|
Do góry
|
|
|
|
#3361422 - 27/08/2009 20:18
|
veteran
|
Tak jak sie spodziewałem... wrocilem tylko do wiekszego stawkowania i już 3 piekne wtopy. Dziś już tenisa nie ruszam , poczekam na US Open. Club Brugge KV - KKS Lech Poznan Club Brugge - 1 3.15 Hertha BSC Berlin - Brøndby IF 1.65 AEK Athens FC - FC Vaslui 1.50
|
Do góry
|
|
|
|
#3363442 - 28/08/2009 07:08
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3369739 - 31/08/2009 23:21
|
veteran
|
Dzisiaj ze wzgledu na US Open pobawie sie w AKO: J. Hernych - Schuettler Rainer 1.65 P. Polansky - G. Garcia-Lopez 1.40 S. DevVarman - Gil Frederico 1.70 S. Bolelli - Stepanek Radek 1.35 Kohlschreiber Phillipp - A. Seppi 1.50 Kurs ogólny: 7.95 Stawka: 10 jednostek . I tasiemka  : P. Starace - M. Chiudinelli 1.65 M. Kirilenko - M. Koryttseva 1.40 M. Czink - M. Camerin 1.42 A. Falla - Haas Tommy 1.10 Rochus Olivier - Kunitsyn Igor 1.70 M. Gicquel - D. Tursunov 1.42 Cuevas Pablo - C. Guccione 1.55 F. Cipolla - J. Benneteau 1.20 Ferrero Juan Carlos - Santoro Fabrice 1.20 G. Monfils - J. Chardy 1.60 J. Brzezicki - Ball Carsten 1.40 J. Witten - I. Andreev 1.13 Lapentti Nicolas - S. Wawrinka 1.13 N. Almagro - S. Darcis 1.30 P. Capdeville - V. Crivoi 1.32 P. Petzschner - S. Stakhovsky 1.35 A. Ivanovic - K. Bondarenko 1.45 Kurs ogólny: 186.79 Stawka: 2.25 jednostki.
|
Do góry
|
|
|
|
#3372219 - 01/09/2009 21:43
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3383887 - 06/09/2009 18:57
|
veteran
|
Typy : 73/132Stan konta: + 23.1 j. Francja - Niemcy 1.75
Soderling - Querrey 1.58Blake - Robredo 1.50Oj Blake... zawiódł strasznie , szkoda bo mogła byc super niedziela a tak to fajny tripelek połozył , drugi zepsuła Francja w piłke i tylko dzieki singlom sie troche pocieszyłem... Na dziś : Serbia - Włochy 1.52 Turcja - Francja 1.33 Ferrero - Simon 1.55 Berdych - Gonzalez 1.65
|
Do góry
|
|
|
|
#3385182 - 07/09/2009 04:40
|
veteran
|
Typy : 76/136Stan konta: + 28.1 j. Serbia - Włochy 1.52
Turcja - Francja 1.33Ferrero - Simon 1.55Berdych - Gonzalez 1.65Niestety zagrany Simon w Expekcie , gdzie krecz = porazka kreczujacego , no nic , szkoda. Spróbujemy jeszcze dziś dwa typy : Venus Williams - Kim Clijsters 2.30 Pennetta - Zvonareva 1.55
|
Do góry
|
|
|
|
#3385184 - 07/09/2009 04:41
|
veteran
|
Pomyłka , 3 spotkania  jeszcze zdecydowałem sie na : Monfils - Acasuso Monfils - 2.5 seta 2.45
|
Do góry
|
|
|
|
#3386376 - 07/09/2009 22:52
|
veteran
|
Typy : 77/138Stan konta: + 23.6 j.Venus Williams - Kim Clijsters 2.30Pennetta - Zvonareva 1.55Monfils - Acasuso Monfils - 2.5 seta 2.45 - ZWROTPechowo , liczyłem bardzo na Venus ale jak ma sie takie przestoje w grze no to wygrac sie nie da. Jeszcze wiekszy pech z Monfilsem , ktory pewnie prowadził 2-0 w setach i 1-0 w trzecim a tu nagle Acasuso kreczuje i pewny juz praktycznie typ okazuje sie tylko zwrotem. No nic , gramy dalej , dzis kolejne ciekawe spotkania w ofercie a widze to tak : Söderling Robin - Davydenko Nikolay 1.60 F. Verdasco - Isner John 1.45 Litwa - Turcja 1.50
|
Do góry
|
|
|
|
#3390585 - 09/09/2009 14:54
|
veteran
|
Typy : 80/143Stan konta: + 25.6 j.Söderling Robin - Davydenko Nikolay 1.60
F. Verdasco - Isner John 1.45Litwa - Turcja 1.50Djokovic - Stepanek 3.70Gonzalez - Tsonga 2.15
|
Do góry
|
|
|
|
#3392635 - 10/09/2009 05:31
|
veteran
|
Paragwaj - Argentyna 2.10 Ładnie mnie dzis Duńczycy powieźli , mam nadzieje ze ekipa Maradony nie zawiedzie  !
|
Do góry
|
|
|
|
#3394552 - 11/09/2009 05:19
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3397739 - 13/09/2009 03:28
|
veteran
|
Typy : 83/149Stan konta: + 12.3 j.Paragwaj - Argentyna 2.10
Fernando Gonzalez - Rafael Nadal 3.59Serbia - Polska 1.57
Getafe - Barca 1.50
Borussia Dortmund - Bayern Monachium Over 2.5 gola 1.60Hiszpania - Turcja 1.38Słabiutko. Nadal minimalny plus ale typów juz oddane ho ho i troche... Na dziś jeszcze probuje jedno spotkanie , od jego wyniku zalezy czy jeszcze cos zagram na noc. Litwa - Słowenia 3.00
|
Do góry
|
|
|
|
#3403043 - 15/09/2009 20:30
|
veteran
|
Typy : 84/153Stan konta: - 8.7 j.Litwa - Słowenia 3.00
Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro 1.75
Niemcy - Macedonia 1.50Słowenia - Polska Słowenia - 6 pkt 1.90Na dziś : Zurich - Real Madryt Real -1 gola 1.70 Maccabi Haifa - Bayern Monachium 1.45
|
Do góry
|
|
|
|
#3404975 - 16/09/2009 22:04
|
veteran
|
Typy : 86/155
Stan konta: + 2.8 j.Zurich - Real Madryt Real -1 gola 1.70
Maccabi Haifa - Bayern Monachium 1.45Miły poczatek Ligi Mistrzów. Na dzisiaj tez cos z tych rozgrywek wybiore , poki co jednak skupie sie na Eurobaskecie : Polska - Hiszpania Juan Carlos Navarro ponad 13.5 pkt 1.85 Polska - Hiszpania David Logan poniżej 14.5 pkt 1.95 Polska - Hiszpania Hiszpania - 11.5 pkt 1.90 Turcja - Słowenia 1.92 
|
Do góry
|
|
|
|
#3408614 - 18/09/2009 21:00
|
veteran
|
Typy : 92/163Stan konta: + 29.1 j.Federacja Rosyjska - SerbiaIle punktów zdobędzie Timofey Mozgov ? powyżej 11.5 pkt 2.05Francja - Hiszpania Jak dużo asyst Ricky Rubio zanotuje? powyżej 3.5 1.70 Mozgov niestety 10 pkt tylko , słaba skutecznosc rzutów - 5/11 , brak rzutów wolnych połaczony z niewielkim czasem na parkiecie - 27 min i sie nie udało wykrecić wiecej. No nic , za to linia z Rubio weszła troche na farcie wiec nie mam na co narzekać. Dzisiaj nie widze jakoś niespodzianek i gram cos takiego : Grecja - Turcja 1.70 Słowenia - Chorwacja Słowenia - 5,5 pkt 1.90 Radek Stepanek - Ivo Karlovic 1.60 Tym na Słowenie troche gram na siłe , tj na poczatku chciałem zagrac czysty win , tj wczoraj , kursy niestety poleciały dosc mocno i teraz juz jak dla mnie nie sa tak opłacalne wiec sprobuje z handi 
|
Do góry
|
|
|
|
#3409061 - 19/09/2009 00:22
|
veteran
|
Ile punktów zdobędzie Erazem Lorbek ? poniżej 14.5 pkt 2.05 Tyle na dziś. oby było zielono 
|
Do góry
|
|
|
|
#3410271 - 19/09/2009 16:16
|
veteran
|
Typy : 92/163Stan konta: + 22.1 j.Grecja - Turcja 1.70Słowenia - Chorwacja Słowenia - 5,5 pkt 1.90Radek Stepanek - Ivo Karlovic 1.60Ile punktów zdobędzie Erazem Lorbek ? poniżej 14.5 pkt 2.05Plecy znowu w temacie po wczorajszym dniu ale tak źle w rzeczywistości nie było :  W temacie nie potrzebnie kombinowałem z handicapem na Słowenie , tak jak mowiłem nie byłem do tego do końca przekonany ale no wklejanie typu z 1.35 jest dla mnie troche bez sensu bo taki kurs to kazdy nawet nieznajacy sie ktos moze zagrac poniekad ufajac bukowi ze jak sa takie kursy to 'to jest faworyt'. No nic , ale wtopa to wtopa , nastepnym razem jak nie bede do czegos przekonany do konca to postaram sie nie grac na siłe ( rzadko to postanowienie udaje mi sie realizować ale moze akurat od teraz sie uda  ) .
|
Do góry
|
|
|
|
#3410396 - 19/09/2009 18:34
|
veteran
|
Na dziś coś takiego : Florent Serra - Oscar Hernandez 1.70 Słowenia - Serbia 1.88 Chorwacja - Rosja 1.90 Póki co tyle... rozwazam jeszcze dodatni handi na Grecje , i over Borussi Dortmund ale to jeszcze sie zastanowie . 
|
Do góry
|
|
|
|
#3412014 - 20/09/2009 06:21
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3412282 - 20/09/2009 17:07
|
veteran
|
Tyle propozycji mam na dzisiejszy dzień , że aż sam nie wiem co wybrać i znajac zycie wybiore te niewłasciwe ale no sprobujmy  : Francja - Chorwacja Francja - 5 pkt 1.90 Serra - Korolev 1.60 Man Utd. - Man City Over 2.5 gola 1.80 Cagliari - Inter 1.60 Real Madryt - Xerez Xerez nie strzeli gola 1.70 Wisła Kraków - Polonia Bytom Polonia nie strzeli gola 1.64 Jeszcze zastanawiam sie nad Grecją i Turcją w kosza ale to może pozniej , no i Hiszpania tylko czy takie badz co badz spore handi pokryja...? No nic , poki co zbieram sie pomodlic za te typki 
|
Do góry
|
|
|
|
#3412670 - 20/09/2009 20:58
|
veteran
|
Na razie Francja izzi , Serra niestety zawiodl , ale sprobuje jeszcze dwa mecze z Eurobasketu : Turcja - Rosja Turcja - 3.5 pkt 1.90 Grecja - Słowenia Grecja - 3.5 pkt 1.90 Hiszpania - Serbia Hiszpania - 10.5 pkt 1.90 Wygląda to troche śmiesznie , biorac pod uwage , że Francja z - handi juz weszło to chyba tak prosto dzis z kosza byc nie moze  . Jednak Rosja słabiutka , Turcja przez cały turniej moze oprocz wczorajszego meczu z Francja prezentowała sie rewelacyjnie , licze na to , że w dobrym stylu beda chcieli pozegnac sie z impreza i mimo prawdopodobnych brakow w sładzie dadza rade  . Słowenia natomiast w moim odczuciu zajechana , głowne ogniwa druzyny - Lakovic i Lorbek przemeczeni co odbija sie na ich formie , pozatym widze sporą przewage Grecji pod koszem co mysle , że dzis zaprocentuje . Hiszpania bo na pewno pamietaja porazke z poczatku turnieju pozatym finał wiec nie ma mowy o oszczedzaniu 
|
Do góry
|
|
|
|
#3419175 - 24/09/2009 04:58
|
veteran
|
Typy : 103/180
Stan konta: + 41.1 j.Gasquet - Berrer Gasquet 2-0 2.20Racing - Barcelona Barca -1 gol 1.80
Zverev Mischa - Llodra Michael 1.85
Gicquel Marc - Mathieu Paul Henri 1.70
Villarreal - Real Madrid 1.55
|
Do góry
|
|
|
|
#3424735 - 27/09/2009 18:24
|
veteran
|
Typy : 107/188
Stan konta: + 35.6 j.Borussia Dortmund - Schalke 04 powyzej 2.5 goli 1.85
UC Sampdoria - FC Internazionale 1.95
Hamburger SV - Bayern München powyzej 2.5 goli 1.65Mathieu Paul Henri - Kohlschreiber Phillipp 1.80
Lotos PKO BP Gdynia - TS Wisla Can Pack Krakow 1.65Wczoraj słabo , dziś nie czuje jakoś tych meczów , sprobujemy jednak cos wybrac ale kursy nie rozpieszczaja : Monaco Juan - Montanes Albert 1.37 Ajax - ADO Den Haag Ajax - 1 gol 1.55 NAC Breda - Feyenoord powyzej 2.5 goli 1.70
|
Do góry
|
|
|
|
#3426131 - 28/09/2009 02:55
|
veteran
|
Na razie dzis słabo , jeszcze cos takiego sprobujemy  : Chorwacja - Spain 1.65 AC Milan - AS Bari Milan -1 gol 1.90 Bordeaux - Rennes 1.65
|
Do góry
|
|
|
|
#3426599 - 28/09/2009 05:59
|
veteran
|
Typy : 110/194
Stan konta: + 24.1 j.Monaco Juan - Montanes Albert 1.37Ajax - ADO Den Haag Ajax - 1 gol 1.55NAC Breda - Feyenoord powyzej 2.5 goli 1.70Chorwacja - Spain 1.65AC Milan - AS Bari Milan -1 gol 1.90Bordeaux - Rennes 1.65Strasznie mizernie ta niedziela wyszła w moim wykonaniu , na domiar złego 4 kupony AKO z dzisiejszego dnia (i jeden z wczoraj) i kazdy z jednym błedem  . Dobrze , ze stawki raczej rekreacyjne bo by nie było za ciekawie , nie mniej jednak dzis wygrac nie było mi dane  . Zaczynajac od wczorajszego wieczoru tak to sie przedstawia  :      Po kolei  : Valencia za stracenie gola w 90 min  Montanes za przegraną po dwoch tie breakach z czego w drugim secie miał przy 5-2 2 sp , potem serwował na set przy 5-4 , a potem miał jeszcze set balla przy 6-5 i własny serwisie w TB Milan za to , że nawet z takim Bari grają jak cioty i szczerze mowiac powinni przegrac nawet dwoma , trzema bramkami  Azerbejdzan , wygrywać 2-0 w setach i w TB jeszcze chyba 3 punktami (9-6?) i przegrac mecz to trzeba byc zdolnym  Jedynie na mecz Feye z Nac nie moge 'narzekac' , szkoda , ze Nac nic nie strzeliło ale no nic, zdaza sie. Wybaczcie , musiałem troche wyładowac swe emocje ...  Oby poczatek przyszłego tygodnia był lepszy niz koniec tego a wszystko powinno wrocic do normy 
|
Do góry
|
|
|
|
#3432331 - 01/10/2009 05:45
|
veteran
|
Typy : 114/201
Stan konta: + 22.2 j.Rubin Kazań - Inter Mediolan 1.70Debreczyn - Lyon 1.45
Le Mans - Alba Berlin 1.55
Troicki - Bellucci 1.85Rosja - Polska Rosja - 1.5 seta 1.75
Porto - Atlético Madrid powyzej 2.5 goli 2.00Real Madrid - Marseille goście strzelą bramkę-Nie 1.96
|
Do góry
|
|
|
|
#3437330 - 03/10/2009 22:04
|
veteran
|
Nie skomentuje swoich ostatnich typow...  Podsumowanie bedzie po dzisiejszym dniu : Barcelona - Real Madrid under 149.5 1.90 Odra Brzeg - TS Wisla Can Pack Krakow Odra + 10.5 pkt 1.90 Jagiellonia - Legia over 2.5 gola 2.25 Manchester United - Sunderland goście nie strzela 1.82 Barcelona - Almeria goście nie strzelą 1.69 KS Vive Targi Kielce - RK Gorenje Velenje 2.90
|
Do góry
|
|
|
|
|
|