Buk: Betfair Bank: 4,14 euro Pozycje: 1 gol lub więcej Stawki: All-in Cel: 100 milionów euro Zobaczymy, jak daleko zajdę
#1 Mallorca v FC Barcelona 1+ EUR 4,14 i do wygrania EUR 0,29 brutto
Ryzykuję 4 wina dla kilograma Irgi:
Acha, do końca tygodnia jest promocja bousowa, jeżeli się zarejestrujesz z polecenia i wpiszesz kod Refer and Earn przy rejestracji, to po postawieniu 25 funtów lub równowartości w innych walutach, dostaniesz 50 funtów na konto. Mój kod to PRMQDDWMD
(jeżeli nie mogę podawać kodu tutaj, to proszę o edycję posta przez moderatora, podałem informację, bo teraz warto się zarejestrować, choćby dla bonusa ) Pomyśl, ile kg ziemniaków można kupić za 50 funtów!!!
#8 Heerenveen v Groningen Back The Draw EUR4@2,14 i Lay The Draw EUR5@1,75, do wygrania EUR1 brutto gdy nie ma remisu i EUR0,81 brutto, gdy remis, ko @ 1745 GMT
Przy stanie 1-1 w około 82' i 85' Czerwone kartki: 1-2
(EUR30 zostało użyte w zakładzie #14 jako lewar, uwzględniam wygraną za stawkę z konta 1 gol i więcej i z konta lewara do zapisania nowego stanu konta 1 gol i więcej, to tak gwoli wyjaśnienia, skąd się wzięło dodatkowe EUR30)
Przerwa na kilka(naście?) dni
Do 100 milionów euro brakuje już tylko EUR99 999 983,16
Z powyższego zestawu mogę już kupić szklankę, myślę, że również ze 3 kostki lodu
Myślę, że to już pora rozdzielić bank na 2 subbanki po EUR8,42, celem uniknięcia straty całości na jednym meczu, jak to prawie dziś by było na meczu niemieckim
Od nowa, z lepszym zarządzaniem kapitałem. Kapitał startowy: EUR619,43 Cel: pomnożenie kapitału dzięki odpowiedniemu doborowi zdarzeń, kursów i stawek i strategii (np. all-green, spekulacja, na żywo, itp.)
Nadal Betfer
Nie wszystkie zakłady będę tutaj podawać, ale stan konta tak
#2 Lithuania v France - France Clean Sheet? EUR3,88 że Francja będzie mieć czyste prześcieradło na koniec meczu, do wygrania EUR3,8 (inaczej pisząc, Lay Lithuania to score EUR4@1.97)
#5 Lay Northern Ireland v Poland, Lay Northern Ireland EUR12 @ 3.35, ryzykuję EUR28.20 W meczu Rosji ostatecznie mam mniejszy zysk, bo trochę tam jeszcze pogmerałem in-play
#3 wygrany #4 wygrany #5 przegrany, dziękuję naszym piłkarzom, zwłaszcza temu jednemu , za piękną grę, walkę, poświęcenie i dumę z wystąpienia w barwach naszego kraju, Polski. Boli styl gry. Ja mówię: ,,Na piechotę do domu!!!''
#1 przegrany, #2 wygrany (Francja zachowała czyste prześcieradło, mimo, że prawie narobiła w majty )
Ponieważ zagrałem trochę bez wpisywania betów w temacie, przekleję wyniki, fajnie, że szwedzka obrona się spisała, na to liczyłem, gdy 0-0 backowałem i potem layowałem i znow backowałem i layowałem
Przed meczem kursy na overa były w okolicach 1.7-1.78, a linia jest ustawiona o jeden punkt poniżej tej właściwej, postanowiłem więc zagrać na undera, bo widziałem tutaj value. Początek meczu i rzut za 3, celny, ale potem zwolnili i skuteczności szukają do teraz Pozwoliło mi to na pohandlowanie po obu stronach także w trakcie meczu. Sporo EUR należy obrócić, aby cokolwiek wyjąć z rynku dla siebie...
Jeszcze pewnie coś pod koniec meczu zrobię albo wcześniej, póki co na undera idą chłopcy radarowcy
Nie miałem za bardzo jak podać typów przed rozpoczęciem meczy. Wygląda to tak od ostatniej aktualizacji:
2. Ani v Suarez Navarro -EUR143,51 3. Ruano Pascual v Garbin +EUR223,66 4. Manchester Utd v Porto FC (w 42.' lub 43.') Lay Porto EUR66@7.2 -> +EUR62,83 5. Vinci v Vaidisova Lay 2-0 @4.6 do wygrania ok. EUR11 -> -EUR44,03 6. Vinci v Vaidisova (Kursy meczu) Handel kursami: +EUR91,86
Stan konta: EUR804,52
PS Wystawiłbym Chelsea @4, ale jednak nie czuję tego typu, po Wielkanocy dalsze typowanie, pozdrawiam
To już z uwzględnieniem straty EUR44 na rynku Porto v MU w przypadku zwycięstwa MU (jeżeli Porto lub remis, jestem na 0). Niestety, kursy ruszyły się nie po mojej myśli i zdecydowałem się na przyjęcie tej straty na klatę, może w trakcie meczu coś zagram. Gdyby nie ta strata, poszedłbym w kierunku wystawienia Porto, ale widzę, że nie czuję tego rynku, poza tym po wczorajszym Lay Chelsea do przerwy nie chcę i dziś dużo kapitału ryzykować.
Było trochę dobrych i trochę złych decyzji, mam szczęście, że stan konta ponownie się powiększył. Powodzenia w Waszych typowaniach
Wszedłem w mecz Wawrinka v Federer gdy było 6*-5 w 2. secie i 30-15 i Wawrinka 1-0 w setach, back Wawrinki, ale potem zrobiło się 30-40 i spękałem, wystawiłem Wawrinkę dużo wyżej i wtopa 240 euro
Potem padł mi net i nie dałem rady w siatę Panaty zagrać po 3.65 w 4. secie, dopiero w 5. zbackowałem ich po 2.45 średnim i tutaj + 140 euro