Również prosiłbym o odpowiedź w tej kwestii. Obróciłem parę razy bonusem i chciałbym go wypłacić. Czy nie robią żadnych problemów z tą wypłatą i ile idzie kasa do mBanku ?
Meldunek: 26/01/2005
ja miałem problemy przy wypłacie,gdyż po obróceniu 19,23 bonusu zleciłem wypłatę ale suma nie została odjęta z mego konta .napisałem maila i odrazu odjeli sume z konta . napisali w mailu że kaasa dojdzie w 5-8 dni robocze. Więc czekam chociaż im to się nigdy nie powinno wierzyć
z wygranej w konkursie i nagroda na koncie 20pln z tego zrobione 135pln wyplata 60 pln i na drugi dzien sms ze kasa na koncie (inteligo)jak dla mnie firma bez uwag...
----DLA KASJO---- Potrzebny Ci zwykły blankiet do przelewów. Jesli chcesz wpłacic pieniądze z kieszeni w banku lub na poczcie przygotuj dodatkowe 7zł za przelew.Natomiast przy wysyłaniu gotówki z własnego konta bankowego taka usługa jesli mnie pamięć nie myli kosztuje 4zł.
Wiem że niema tu goćia o nicku Kasjo ale założył on nowy temat pt.wpłata w Bet-at-home ale Conrad odesłał go właśnie tutaj i być może zajży i przeczyta odp. na swoje pytanie.
Niom i jestem, no prawie zgadłeś mój nick ale dzięki za pomoc już do tego doszedłem, ale mi temat zablokowali :P P.S. O ile sie nie myle to opłata na poczcie to 2,5zł a w banku właśnie 7