Tak patrząc na Wasze wypowiedzi to wyrzuciłem z kuponu Ferrera...
Żaba faktycznie nei przekonuje, wcoraj zszargał mi trochę nerwow. Grali jak w kobiecym tenisie, serwis nie byl zadnym argumentem, sporo podwójnych błędów itp. A przeciwnik (Santoro) jednak nie należy zbytnio do ścisłej czołówki

.
Ferrera gra na razie przekonuje. Forma na pewno lepsza niż u Żaby, ale mimo wszystko uważam go za gorszego zawodnika niż Mariano.
Pytanie tylko czy lepsza forma + mniejsze umiejętności będzie lepsza od słabej formy i lepszych umiejętności ?
Moim zdaniem trudno powiedzieć. Szanse chyba 50/50 więc jeśli już brać to lepsze kurs (vide Zabaleta) ale dla mnie no bet.
Dzisiaj trudny dzień do typowania, zwłaszcza po wczorajszym. Gdyby nie Radzio to miałbym grube przody, ale cóż... Pomimo pozostałych przewidywalnych wyników Stepanek rozłożył moje finanse.
Dziś zagrałem taki kuponik :
System 1pewniak + 2z4
Puerta - Volandri 1 1.42 (pewniak)
Davydenko N - Gasquet 1 1.87 R
Ferrero - Safin 2 1.50 R
Jokerit - Kärpät 1 2.05 R
AZ Alkmaar - Villarreal powyzej 2.5 goli 1.70 R
O Puercie sporo napisane powyżej, nie będe się powtarzał

Mikołaj nie zachwyca, a Rysiek szaleje, ale typ nieco na przekór. Mimo wszystko doświadczenie Davydenke jest olbrzymie, ale czy zwycieży młodość ?? Trochę "na czuja" i pod prąd

Safina nie gram NIGDY gdy jest kurs 1.1 - 1.15. Natomiast dzisiejsze 1.5 wygląda całkiem całkiem. Marat jak się skupi i zmobilizuje (i jest w formie - a na razie nic nie wskazuje inaczej) to potrafi ograć każdego na świecie> Juan Carlos niezły jest, nawet bardzo dobry, ale na Safina dziś nie wystarczy.
Pozostałe typy to nie do tego działu, ale z tenisa już nic więcej nie dokładałem, a jednak wolałem zrobić rozpis na dzisiejszy dzień.
Pozdrawiam