Originally Posted By: mefistofeles
1/2

D.Safina vs V.Williams

Dla mnie ladny bet w tym spotkaniu oferuje Expekt - who will be the first player to break serve? V. Wiliams @1.44. Dinarka lubi gubic swoje podania co skutecznie pokazala we wczesniejszych rundach i wydaje mi się ze Vinus pierwsza zlamie rywalke, a napewno bedzie do tego za wszelka cene darzyc bo jak dojdzie to taja to roznie moze byc ;); lub rywalka sie sama pierwsza zlamie wink co Dinara juz na tym turnieju prezentowala.
Nie widze tu takze innego rozwiazania jak win amerykanki bo gra swietnie na tym turnieju,ewidentnie trafila tu z forma, silny serwis i zdolnosc przyspieszania wymian daje jej atut wygrywania pilek choc z Agnieszka miala troche UE ale gra caly czas do przodu wiec i bledy sie przytrafiaja.Troszke gorzej wyglada sprawa jak trafia drugim slabszym serwisem ok 130 km/h wtedy rywalki najczesciej to wykorzystuja ale takie serwisy sa u niej rzadkoscia.
Dinara gra slabiutko pierwsze sety (bynajmnej w dwoch ostatnich meczach tak bylo) i dopiero gdy noz ma na gardle zaczyna grac na swoim przyzwoitym poziomie.Tylko jak amerykanka ja zlamie to ciezko moim zdaniem Dinarze bedzie odrobic strate podania.

kolejny dzien piekny i udany piwo