1/2D.Safina vs V.WilliamsDla mnie ladny bet w tym spotkaniu oferuje Expekt -
who will be the first player to break serve? V. Wiliams @1.44. Dinarka lubi gubic swoje podania co skutecznie pokazala we wczesniejszych rundach i wydaje mi się ze Vinus pierwsza zlamie rywalke, a napewno bedzie do tego za wszelka cene darzyc bo jak dojdzie to taja to roznie moze byc ;); lub rywalka sie sama pierwsza zlamie

co Dinara juz na tym turnieju prezentowala.
Nie widze tu takze innego rozwiazania jak win amerykanki bo gra swietnie na tym turnieju,ewidentnie trafila tu z forma, silny serwis i zdolnosc przyspieszania wymian daje jej atut wygrywania pilek choc z Agnieszka miala troche UE ale gra caly czas do przodu wiec i bledy sie przytrafiaja.Troszke gorzej wyglada sprawa jak trafia drugim slabszym serwisem ok 130 km/h wtedy rywalki najczesciej to wykorzystuja ale takie serwisy sa u niej rzadkoscia.
Dinara gra slabiutko pierwsze sety (bynajmnej w dwoch ostatnich meczach tak bylo) i dopiero gdy noz ma na gardle zaczyna grac na swoim przyzwoitym poziomie.Tylko jak amerykanka ja zlamie to ciezko moim zdaniem Dinarze bedzie odrobic strate podania.