Strona 5 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#3243872 - 30/06/2009 18:18 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Hakan]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Andrejew/Kirilenko -CHUANG/KAS @2,00 / 0:2 @3,80

Igor odpadł wczoraj z singla i debla, Maria również nie bierze juz udziału w żadnych rozgrywkach poza mikstem.
Myślę, że ta para (para również w stosunkach osobistych) nie będzie się bardzo przemęczała i może puścic mecz przeciwnikom.
W tym tygodniu nie zagrają juz w innych turniejach i można sobie zaplanować chwilę urlopu spędzonego razem wink

Po drugiej stronie siatki Chuang i Kas. Obydwoje specjalizują się w grach deblowych. Niestety ku ich rozczarowaniu odpadli już ze swoich ulubionych rozgrywek, dlategop też teraz mogą skupić się właśnie na mikście.

Uważam, że motywacja po stronie pary Chuang/Kas, umiejętności do gry deblowej również.

uwaga Mój typ dnia uwaga

tenis

Do góry
Bonus: Unibet
#3243895 - 30/06/2009 18:36 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Big Ben]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Andreev to stary wałkarz , może będzie chciał się dorobić i na mikście?
kto go tam wie.
Ale mnie wydaje się że umiejętności na debla to on ma spore.

Do góry
#3244085 - 30/06/2009 20:52 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: haku]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Christopher Kas/Chia-Jung Chuang def. Igor Andreev/Maria Kirilenko - Walkover

smile

Do góry
#3244106 - 30/06/2009 21:04 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Stoin]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Stoin
Christopher Kas/Chia-Jung Chuang def. Igor Andreev/Maria Kirilenko - Walkover

smile

a to... nie dali zarobić mad

tok rozumowania miałem dobry, ale mnie Ruscy jeszcze bardziej zaskoczyli grin

Do góry
#3245017 - 01/07/2009 02:36 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Big Ben]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Może niektórzy się będą śmiać, ale ja zaryzykuje:

Kto wygra Wimbledon?
Typ: Ivo Karlovic
Kurs: 47.62
Buk: Pinnacle

Ivo w dotychczasowych czterech meczach dał rywalom zaledwie cztery szanse na przełamnie jeśli wierzyć statystykom. Wszystkie w pierwszej rundzie gdy grał z Lacko. Kolejni rywale już nie powąchali nawet breaka. Nie dał się złamać ani razu. Zaserwował 137 asów jak do tej pory i trafiał ze skutecznością ponad 70% pierwszym serwisem. Wygląda naprawdę dobrze i solidnie. Jeśli będzie w stanie wygrać z Federerem jutro (a mimo bardzo złego h2h uważam, że jest w stanie powalczyć bo tiebreaki to zawsze loteria, a spodziewam się jutro właśnie w TB rozstrzygnięć setów i z tego powodu uważam też że warto zagrać +hc na poziomie 4.0 lub więcej na Ivo) to szansa na wygraną w turnieju będzie bardzo duża i spokojnie będzie można sobie skontrować typ na wygraną Karlovica w turnieju jakby co.

Do góry
#3245058 - 01/07/2009 03:15 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Bullet]
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/08/2006
Originally Posted By: Bullet
Może niektórzy się będą śmiać, ale ja zaryzykuje:

Kto wygra Wimbledon?
Typ: Ivo Karlovic
Kurs: 47.62
Buk: Pinnacle

Ivo w dotychczasowych czterech meczach dał rywalom zaledwie cztery szanse na przełamnie jeśli wierzyć statystykom. Wszystkie w pierwszej rundzie gdy grał z Lacko. Kolejni rywale już nie powąchali nawet breaka. Nie dał się złamać ani razu. Zaserwował 137 asów jak do tej pory i trafiał ze skutecznością ponad 70% pierwszym serwisem. Wygląda naprawdę dobrze i solidnie. Jeśli będzie w stanie wygrać z Federerem jutro (a mimo bardzo złego h2h uważam, że jest w stanie powalczyć bo tiebreaki to zawsze loteria, a spodziewam się jutro właśnie w TB rozstrzygnięć setów i z tego powodu uważam też że warto zagrać +hc na poziomie 4.0 lub więcej na Ivo) to szansa na wygraną w turnieju będzie bardzo duża i spokojnie będzie można sobie skontrować typ na wygraną Karlovica w turnieju jakby co.

Kurs ladny ale z calym szacunkiem dla Ivo ktorego stylu gry nie cierpie doslownie (ale nie ma to zadnego wplywu na jego ocene wzgledem szans na win) ale ciezko mu bedzie o koncowy sukces bo od 1/4 nie bedzie mu juz tak latwo i moim zdaniem bedzie musial pokazac znacznie wiecej niz dotad bo chocby Roger postawi mu poprzeczke o wiele wyzej niz poprzedni rywale i samym serwisem oraz bardzo krotkimi wymianami to raczej Ivo z Ferdkiem nie wygra - wiadomo Roger lubi wymiany i do tego bedzie dazyl bo wie ze dla niego to klucz i sposob na Ivo.Ja zastanawiam sie nad zagraniem na ilosc gemow w tym meczu bo wydaje mi sie ze w 3 setach to sie nie skonczy poniewaz zaden z panow nie utrzyma na tyle koncentracji i bezblednej gry by rozstrzyglo sie to szybko, a jesli Ferdek pozwoli sobie na chwile zapomnienia jak on to czasem ma to Ivo szybko to wykorzysta.Obawiam sie takze ze kiedys serwis Ivo moze zaczac szwankowac i .... wiadomo co z tego moze byc smile.Ogolnie zgadzam sie ze gra bedzie wyrownana z moze kikoma tajami i czyhaniem na bledy rywala wink w zaleznosci jak bedzie serwowal chorwat.Sznase na wygranie jutrzejszego pojedynku oceniam 40% Ivo - 60% Roger.

Bardzo ciekawie wyglada tez mecz Leytona z Rodickiem (nie wiem czym byl spowodowany zastoj australijczyka w meczu z Radziem bo jak dotad Leyton szedl jak burza) ale Rod takze gra bardzo dobrze - solidne podanie i biega do wszystkiego, wiec tez zapowiada sie dlugi mecz bo Leyton to tez walczak.Cos mnie kusi by postawic na Roda w tym spotkaniu tylko jeszcze nie wiem jaki bet. tongue

Do góry
#3245069 - 01/07/2009 03:28 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Bullet]
GaloGalo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2006
Czemu Bullet śmiać smile . Sam go pograłem tylko jeszcze przed meczem z Verdasco po kursie 75.710. I też nie twierdzę, że jest to jakiś typ z cyklu 10/10. To zwykłe value i jak grać to 1/10 albo i nawet 0.5/10.

Wg mnie kluczem do tego typu jest jutrzejszy mecz. Jeśli Karlovic pokona Federera to drogę do finału ma czystą. Zakładam, że w finale zagrałby z Roddick'iem bądź Murray'em. Jeśli by do takowego doszło bardziej obawiam się Roddicka. Murray w meczu z Wawrinką pokazał, że jak najbardziej jest do ogrania. Gdyby Staszek w 3cim secie bodaj w 7dmym gemie wykorzystał Bp to kto wie czy wogóle byłby dalej w turnieju.

Do góry
#3245084 - 01/07/2009 03:42 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: GaloGalo]
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
55 na ivo jest w unibecie i .......

ten zaklad szybko jutro padnie

bo z calym szacunkiem twierdze ze prawdopodobnie nei ugra seta nawet z Rogerem

kazdy slabszy serwis i roger pewnie bedzie mial z 70% wygranych wymian
karlo zagra z kims kto jak kto ale wie jak returnowac i jak grac z takim typem zawodnika

Total games played - sprint line
Pieniądze zwracane w przypadku kreczu.

32,5 - under @ 3,10

kolejne zdarzenie

niby slaby murray, on nie wygrywa fartem tylko sprawia ze przeciwnicy sie mecza i popelniaja wiecej nioewymuszonych , niezdziwie sie jak jutro gladko pojedzie z JCF ktory chyba za daleko juz tutaj doszedl smile

Total games played - sprint line
Pieniądze zwracane w przypadku kreczu.

30,5 under @3,10

Do góry
#3245228 - 01/07/2009 05:28 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: kardynal20]
GaloGalo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2006
No ja też się nie zdziwię jak Murray pojedzie Ferrero. Tym bardziej, że grali parenaście dni temu na tej nawierzchni i Ferrero wiele do gadania nie miał. Murray'owi rok temu już wróżyli jaki to groźny będzie w przyszłym roku i że to być może nowy numer 1. Jak na razie to IMO zatrzymał się w rozwoju, a jeśli chodzi o serwis w meczu z Wawrinką to serwował on na poziomie żeńskiego tenisa w wykonaniu sióstr Williams.

I jeszcze słowo co do Federera to nie jest on nie do przełamania jak pokazuje ten turniej. Poza tym w meczu z Soda przy atomowym serwisie Szweda też miał niewiele do powiedzenia. Jutro mecz z Karloviciem, który co roku gra tutaj dobrze ale jeszcze nigdy nie grał tak dobrze jak teraz. Federer jest tutaj OFC wielkiem faworytem. Sam jego bilans w meczach na trawie 46-1 mówi sam za siebie kto jest faworytem. Ale wg mnie za minim stawki warto coś było postawić bo jeśli przejdzie Federera to dalej już powinno być dobrze.

Jeszcze co do jutrzejszych meczy nie wiem jak wy ale ja zagrałem 2/10 na Hass'a. Wynik niedawno rozegranego finału w Halle był dość przekonujący [6:3; 6:7; 6:1] stąd uznałem, że szanse tutaj są dość wyrównane, a kurs ~3.0 piechotą nie chodzi.

Do góry
#3245245 - 01/07/2009 05:49 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: GaloGalo]
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: GaloGalo
No ja też się nie zdziwię jak Murray pojedzie Ferrero. Tym bardziej, że grali parenaście dni temu na tej nawierzchni i Ferrero wiele do gadania nie miał. Murray'owi rok temu już wróżyli jaki to groźny będzie w przyszłym roku i że to być może nowy numer 1. Jak na razie to IMO zatrzymał się w rozwoju, a jeśli chodzi o serwis w meczu z Wawrinką to serwował on na poziomie żeńskiego tenisa w wykonaniu sióstr Williams.

I jeszcze słowo co do Federera to nie jest on nie do przełamania jak pokazuje ten turniej. Poza tym w meczu z Soda przy atomowym serwisie Szweda też miał niewiele do powiedzenia. Jutro mecz z Karloviciem, który co roku gra tutaj dobrze ale jeszcze nigdy nie grał tak dobrze jak teraz. Federer jest tutaj OFC wielkiem faworytem. Sam jego bilans w meczach na trawie 46-1 mówi sam za siebie kto jest faworytem. Ale wg mnie za minim stawki warto coś było postawić bo jeśli przejdzie Federera to dalej już powinno być dobrze.

Jeszcze co do jutrzejszych meczy nie wiem jak wy ale ja zagrałem 2/10 na Hass'a. Wynik niedawno rozegranego finału w Halle był dość przekonujący [6:3; 6:7; 6:1] stąd uznałem, że szanse tutaj są dość wyrównane, a kurs ~3.0 piechotą nie chodzi.

Tez mnie kusi zagranie na Hasa bo gra bardzo dobrze na Wimbledonie a Djok jak to Djok ostatnio troche nierowna forma, slabo gra poczatek, przegrywa pierwszego seta a pozniej sie mobilizuje i ostatecznie wygrywa spotkanie... w Halle to Haas byl gospodarzem a gra Djoka pozostawiala duzo do zyczenia.

Linia u Ivo vs Ferdek ilosc gemow 39.5 i ciezko powiedziec jak to ugryzc bo moze byc 3 taje i under lub 4 srednie smile sety i tez under wiec przy takiej lini chyba pas.

Bardziej mnie ciekawi under w meczu Murray vs Ferrero - linia 35.5 i under @2.0 jak dla mnie piekny bet choc nie przepadam za szkotem ale mysle ze jutro pokona Ferrero w dobrym stylu i w trzech setach.Z Wawrinka srednie wrazenie robil ale widocznie slabszy dzien a i sam szwajcar dosc dobrze gra ostatnimy czasy wiec nie byl to wygodny przeciwnik.

Do góry
#3245343 - 01/07/2009 15:47 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: mefistofeles]
Mascherano Offline
addict

Meldunek: 20/11/2007
ja bym karlovica na porazke nie skazywal. gosc sam przyznaje ze ostatnio pracowal nad serwisem co chyba widac golym okiem (darcis, tsonga, verdasdco). pewnie ze federer to wyzsza polka ale tenis to gra bledow. wystarczy jedna pomylka i mozna przerznac tie-breka 5:7. drugi cwiercfinal ktory zapowiada sie ciekawie to hewitt-roddick. kangur rozegral dobre spotkanie w quenns http://www.aegonchampionships.com/1/news/transcripts/2009/hewitt_11062009.pdf i nie sadze zeby dzisiaj jankesowi poszlo jak po masle.

Do góry
#3245366 - 01/07/2009 16:29 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Mascherano]
Rafa Nadal Offline
veteran

Meldunek: 30/06/2009
Co do Karlovicia. We wszystkich jego 4 meczach co ciekawe przeciwnicy jego mieli tylko 4 bp a dokładnie jeden przeciwnik z 1 rundy Słowak Lacko i ani razu nie został złamany na 4 mecze. Reszta tj.Darcis,Tsonga,Verdasco ani razu choc na krok nie zblizyli sie aby złamac Karlovicia.

Z Federerem bedzie tak samo,jezeli Iwo bedzie prezentował to co wczesniej to wszystko rozstrzygnie sie w Tie-Brekach, a tam to juz jest 50-50. Jedna pomyłka Freda i Iwo moze namieszać

Do góry
#3245466 - 01/07/2009 18:32 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Rafa Nadal]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Nic nie może wiecznie trwać...a konkretnie chodzi mi o dyspozycję serwisową Ivo.
Póki co to imponuje pod każdym względem jeśli chodzi o serwis - % pierwszego serwisu, % wygrywanych piłek po pierwszym serwisie, liczba asów.
Jednak dziś po drugiej stronie siatki rywal najtrudniejszy z możliwych smile
O 'czytaniu' serwisu rywali przez Rogera już zostało sporo napisane. Osobiście nie wierzę, że gdzies tam w zakamarkach psychiki Chorwata nie pojawi sie zwątpienie, pewna obawa przed Federerem. A to na pewno odbije się na jego dyspozycji serwisowej.

Wymiany w zdecydowanej większości dla Feda.

Szybkie (czyt. 64 76 64 wink ) 3:0 dla Szwajcara.

UNDER 34,5

pogodnie

W pozostałych spotkaniach:

- Murray szybko odprawi JCF, który i tak zaszedł juz daleko, a tak słabo jak z Wawrinką Andy nie zagra drugi raz z rzędu
UNDER 34,5

- ARodd-Lleyton, nie podejmuję się typowania zwycięzcy, mecz niezwykle wyrównany co pokazał ich ostatni pojedynek w Queens Clubie (7: 7:6 dla Amerykanina), dziś co najmniej 4 sety z TB bardzo prawdopodobnymi
OVER 40,5

- Djoko-Hass, jedyne co mi przychodzi do głowy to podobnie jak w meczu powyżej, a więc...
OVER 40,5

Powodzenia tenis

Pozdrawiam smile

Do góry
#3246347 - 02/07/2009 01:06 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Big Ben]
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
Brawo Ben bo szansa na 4/4 sie szykuje piwo ale nie zapeszam

wyszedl caly karlovic w meczu z wielkim guru smile

2bp dane 2 bp wykorzystane

widze ze haas ladnie rozszyfrowany, juz w 1 rundzie jakby benek mial jaja to moze by djoka nie bylo a tak dobry serwismen i poszedl odpoczywac smile

mecz murraya bez historii jak wiekszosc typowala linia zwylka i sprint line bez przeszkod prawie

szkoda 3-0 ferdka i nie pokrycie under sprint line - zabrakło jednego bp smile

w meczu kangura z roddem kibicuje pierwszemu ale jak arodd wygra nic sie nei stanie w koncu keidys nalezy mu sie jakis turniej zycia smile

Do góry
#3246360 - 02/07/2009 01:09 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: kardynal20]
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

gratulacje typow piwo ja tez dzis nie narzekam bo ladnie powchodzilo to o czym wczoraj wspomnialem wiec dzis na plusik ooo

Do góry
#3247786 - 02/07/2009 20:27 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: mefistofeles]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Bryan/Bryan - Moodie/Norman DW 3:1

Rewanż za RG, gdzie w niesamowitych wręcz okolicznościach para Moodie/Norman odniosła zwycięstwo broniąc w drugim secie kilku piłek meczowych (06 76 64).

Bracia na pewno pałają rządżą rewanżu i przystąpią do tego meczu maksymalnie skoncentrowani.

W tym turnieju prezentują się świetnie, nie pozostawiając swoim rywalom żadnych złudzeń.

Ich przeciwnicy z kolei nie mieli łatwej drogi do tej fazy turnieju.
Zaliczyli juz dwa pojedynki pięcioisetowe, z których udwała im sie wyjść obronną ręką.

Jednak myślę, że dziś nie dadzą już rady.

1 set to maximum (a zarazem minimum co przy swoich warunkach serwisowych wink ) dziś powinni ugrać, dlatego też typuje taki dokładny wynik smile

Powodzenia tenis

Pozdrawiam smile

Do góry
#3249939 - 03/07/2009 16:50 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Big Ben]
włodar Offline
Hard-hitter

Meldunek: 25/06/2005
Devin Britton - Jordan Cox 1 1,60

W półfinale juniorskiego Wimbledon spotkają się dwaj Amerykanie, dodatkowym smaczkiem pojedynku jest ich pochodzenie - to uczniowie Nicka Bolleteriego.

Młode głowy są bardzo nieprzewidywalne, ale więcej argumentów przemawia za Brittonem: CV ma bogatsze. To m.in. finalista juniorskiego USO, tuż przed Wimblem wygrał turniej na trawie w Roehampton. Na dodatek do Anglii przyleciał w glorii zwycięzcy singlowych rozgrywek NCAA.

Styl gry ma stworzony na szybsze nawierzchnie: Potężny serwis, a bieganie do siatki to jego żywioł (volleye w swojej kategorii ma bardzo solidne).

A Cox - ofensywny counter-puncher - jest w zasadzie znikąd, ale jak wspominałem, w przypadku tego meczu trzeba zostawić sobie większy margines błędu.

Do góry
#3253559 - 05/07/2009 19:04 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: włodar]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
hmm... toto-mix chyba szuka niesamowitych idiotow tak ustawiajac oferte... bo nie kumam kto przy zdrowych zmyslach zagra 3-0 dla Rogera po 1.4 gdy under 41,5 jest po 1,85 laugh laugh laugh

a analizujac sam mecz - gdyby po drugiej stronie byl kto inny niz Roddick to Federer moglby miec problem... juz wczoraj widzialem jak Roger mowil ze jest o krok od zmienienia historii... i zapewne nie wytrzymalby tej presji, jak to czesto ostatnio bywalo... ale ze rywalem jest RODD ktory pewnie juz od 2 godzin czuje jak mu sie lydki trzesa to nie powinno byc problemu... szybkie 3-0 - jeden moze dwa tb ale under po 1,85 jak najbardziej ... a przy szczesliwym zbiegu okolicznosci - 6:1,6:3,6:7,7:5 i under siedzi wink

Do góry
#3253618 - 05/07/2009 19:34 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Boubson]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Jest 1,4 na 3-0 dlatego, że ludzie grają tą opcję. Na początku kurs na to wynosił trochę ponad 1,8.

Do góry
#3253641 - 05/07/2009 19:46 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
Śmigło Offline
addict

Meldunek: 10/08/2004
Witam, mam pytanie czy gdzieś przez Cyfre, obejrzę dzisiejszy meczyk, z góry dziękuję, pozdrawiam smile

Do góry
Strona 5 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08