#3316800 - 07/08/2009 00:59
Re: Los Angeles - 2.08-9.08
[Re: Lawyer]
|
old hand
Meldunek: 10/06/2005
|
dziś cieżko ale gramy !!
Stosur - Ivanovic 1 ....Samantha w wysokiej dyspozycji , w Stanford przegrana z bartoli , wcześniej pokonanie Williams co musi szczególnie na Hardzie robić wrażenie. h2h jest 2-1 dla Anny ale jeden pojedynek na clayu to nie liczę , jeden na Grass a jedyny mecz na Hard wygrała Stosur. co do Anny to nie widziałem Jej w akcji bardzo długo , nie wiem na co ją stać , od Wimbledonu nie gra i pomału wchodzi w cykl amerykański w którym Stosur gra już na całego. Zagram Samanthe ale bez szaleństw.
Radwańska - Chakwetadze 1 ...mam czuja do tego meczu. Aga jakoś na hard zawsze mi pasowała , widziałem Jej mecz na początku roku w Miami z Williams i pomyślałem , że wtedy ograła by każdego gdyby tylko przeciwniczka nie waliła takich bomb jak robiła to Williams. Chakwetadze napewno takim serwisem nie dysponuje , często daje się złamać co Aga powinna a wręcz musi wykorzystywać. Jedno lub 2 złamania rywalki i mocne swoje podanie to powinno wystarczyć. Ma coś do udowodnienia , ponieważ h2h jest 0-2 dla Rosjanki a obie balansują na podobnych miejscach w rankingach.
i perełka na dziś
Petrova - penneta 1 ...h2h 4-1 dla Pennety w co nie moge uwierzyć .. Nadia musi to zmienić i dziś wygra. Raz w finale w LA już była teraz musi też walczyć. penneta pokonała lepchenke ale dziś nie da rady. kurs na Nadie 1,9 a nawet 2 ja gram i wierze
|
Do góry
|
|
|
|
#3316856 - 07/08/2009 01:24
Re: Los Angeles - 2.08-9.08
[Re: mirekinter]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
Flavia powinna się przejechać po Nadii,jej wspaniały serwis i df,wystarczy że dobrze nie wystartuje i już zacznie się gotować,walnie focha i odda mecz bez walki Włoszce
|
Do góry
|
|
|
|
|
|