Nie znalazłem takiego tematu..
Czy możecie wpłacić poprzez przelewy24 gdziekolwiek? nigdy nie było problemów (dziś też) a od ponad godziny gdy próbowałem do MB, Tobet czy
Unibet wyskakuje mi takie cudo i nie da rady wpłacić:
er by ba_id desc"; return $db->get_all($query); } // zwraca sume transakcji (o podanych numerach p24) danego sprzwdawcy function db_bb_get_unconfirmed_by_sp($p24s, $sp_id) { global $db; $T = $db->onerow('SELECT count(*), sum(pt_amount) FROM ' . dn('platnosc_transakcja') . " where pt_order_mod in (" . join(',', $p24s) . ") and pt_sp_id = '$sp_id'"); return array($T[0], $T[1]); } // usun komunikaty b��dnych potwierdze� starsze ni� 3 dni function db_bb_remove_old_confirms() { global $db; $days = 3; // 3 dni $date = time(); $db->query("delete from " . dn('bb_confirm') . " where $date - bc_date > 60*60*24*$days and (bc_msg not like \"P�atno�� transakcji%\" and bc_msg not like \"Nieprawid�owa kwota%\");"); } // zwraca statystyki potwierdze� wg dnia function db_bb_get_confirm_stats_by_day() { global $db; return $db->get_all("SELECT count(*) as 'count', date(from_unixtime(bc_date)) as 'date' FROM " . dn('bb_confirm') . " p group by date(from_unixtime(bc_date))"); } ?>
Warning: session_regenerate_id() [function.session-regenerate-id]: Cannot regenerate session id - headers already sent in /var/www/dialcom24/secure.przelewy24.pl/incphp/class_transakcja.php on line 1699
Fatal error: Call to undefined function db_bb_get_confirms_list_unconfirmed() in /var/www/dialcom24/secure.przelewy24.pl/p24/incphp/bank_blocker.php on line 41