#3540813 - 30/11/2009 20:07
Re: Betsafe [2]
[Re: IL RE]
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2007
|
Szery , a co to znaczy grać normalnie! Taśmy z przynajmniej 4 zdarzeniami, granie głównie typów z piłki na znane ligi, najlepiej na barcelonę, real, mu, obstawianie na live kto wykona pierwszy aut, wysyłanie przynajmniej 11 kuponów na dzień, no i oczywiście graniu tylko u jednego buka bez względu na ofertę kursową innych. To jest właśnie normalne grania  Nie spełniając tych wymogów, buki jak betsafe czy bet3,65 po kilku/kilkunasty dniach powiedzą Ci  Nie mogą przecież ryzykować, że wśród ich klientów uchowa się ktoś myślący.
|
Do góry
|
|
|
|
#3540911 - 30/11/2009 23:03
[Re: szery]
|
member
Meldunek: 21/05/2009
|
I właśnie to świadczy o tym ze buk jest nienormalny i szpieguje graczy A betsafe jest bardzo miły dopóki wpłacasz i przegrywasz pieniadze , a jak wygrasz i próbujesz wypłacić to się wtedy zaczynają cyrki :rachunki , wołanie o skany dwóch dokumentów , rachunku , egzamin(czasem dwa jak w przypadku kobiet) przez telefon, a na koniec jeszcze ci wyjadą że grałeś z jakiegos tam złego według nich IP albo z komputera , w którym jest jakieś konto inne u nich i rekwirują ci wygraną , albo czasem nawet depozyt! Dla mnie to są albo zwykli gówniarze albo po prostu oszuści. Moje zdanie jest na ten temat proste ! Jeśli bukmacher przyjął pieniadze od dziecka to ma je wypłacić albo dziecku albo jego rodzicom , jesli od 80 letniej babci to ma wypłacić 80 letniej babci i zero gadania albo weryfikacji. Jak chce sprawdzać dokumenty , to ma to zrobić przed wpłaceniem pieniędzy a nie po wpłacie. Co to jest za przepis ze mozna ukraść komuś pieniądze tylko dlatego ze jest niepełnoletni i jeszcze mówic że to dla jego dobra! A jak tak martwia się o to by ich nie przerabiali na bonusie , to niech go nie dają, przymusu nie ma!
|
Do góry
|
|
|
|
#3540994 - 01/12/2009 01:28
[Re: szery]
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2007
|
Ja się całkowicie zgadzam z IL RE i myślę, że w przyszłości tak to będzie wyglądać. Czyli weryfikacja gracza PRZED wpłatą kasy, ew. przed zagraniem pierwszego zakładu. I na takim etapie skoro tak dbają o nasze bezpieczeństwo (  ) niech sobie weryfikują i na tysiąc sposobów, klienta wyborem będzie czy się na to godzi. Ale cwane numery dopiero w momencie gdy się dużo wygra, lub chce się wypłacać to zwykłe krętactwo. Też to przechodziłem u nich - ID, prawo jazdy, wyciąg z banku, rachunki, szkoda gadać. Do tego w licencjach wydawanych na terenie Unii powinny być jakieś zapisy chroniące graczy przed natychmiastowym zlimitowaniem. Gdzie tu szansa na uczciwą walkę z bukiem skoro niewygodnych klientów usuwa się po kilku dniach (vide bet365, czy betsafe właśnie...). Gdy ktoś gra bez opamiętania jak kretyn jakoś im to nie przeszkadza, ale wystarczy za większe sumy zagrać coś z głową i od razu srają w gacie i w pośpiechu przypierdalają limity. Gdzie tu jakaś elementarna uczciwość?
|
Do góry
|
|
|
|
#3541058 - 01/12/2009 02:08
[Re: Ernestos]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
To prawda, że zapisy regulaminowe buków pozwalają im nierzadko na bardzo swobodną ocenę. Z drugiej jednak strony sami ten regulamin akceptujemy.
A jeśli już ktoś decyduje się na postawienie większej kwoty, to we własnym interesie powinien uprzednio zweryfikować się u buka i mieć na to dowód. W przeciwnym razie albo ma coś na sumieniu, albo jest delikatnie mówiąc dość niefrasobliwy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|