#3541651 - 01/12/2009 07:50
Re: Betsafe [2]
[Re: IL RE]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
I tu się mylisz. O tym przeważnie mówi właśnie regulamin, który zaakceptowałeś.
Co innego wyobrażenia o fair play, a co innego realne możliwości.
A co do własnej i nieprzymuszonej woli... nie musisz, ale skutki sam komentujesz. Wyciągnij wnioski. Rzucanie się głową o mur niczego nie zmieni.
|
Do góry
|
|
|
|
#3541734 - 01/12/2009 10:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
Jesteśmy na łasce buków. Tak czy owak. Regulaminy dają im prawo do anulowania każdego zakładu. I posądzenia gracza o najgorsze. Co więcej, nie muszą mu przedstawiać dowodów. Dopiero muszą przedstawić dowody LGA, ale dopiero wtedy, gdy gracz sam się odwoła.
W tym wszystkim jest wielka nierównowaga sił na niekorzyść gracza. I zgoda, że ta nierównowaga powinna być tylko wynikiem zastosowanej marży. Jak w kasynie.
Jest inaczej. Próbujemy się bronić rankingami, skargami. Ale i tak decyduje bukmacher. LGA każe wypłacić wygraną. Buk wypłaci i zamknie konto. Zgodnie z regulaminem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3541892 - 01/12/2009 18:30
[Re: Art300]
|
member
Meldunek: 21/05/2009
|
Internetowe buki , wykorzystują fakt iz przez 10 % podatek obrotowy, gra w naziemnych stała się nieopłacalna ( no chyba że ktos wysyla kupony AKO 10000 , wtedy to wszystko jedno). I śmiejac się bezczelnie w twarz zmuszają Cię do przyjecia ich warunków gry. U wielu z nich zasady wypłat są takie jak u rzucających trzema kartami na bazarach, czyli wypłacą Ci tylko wtedy gdy chca Cię wciagnąć do gry! W przypadku naprawde duzej wygranej o kasie możesz zapomnieć , chyba że wyplatę jej tak jak powiedzaiłeś zleci Instytucja nadzorująca , pod groźbą odebrania licencji. Ale to LGA jest wszystkiemu winna , bo zamiast nakazywać wypłatę powinna za próby oszustwa ostro karać bukmachera (włacznie z zabraniem licencji)I wtedzy buki wypłacały by pieniądze błyskawicznie ! Martwią mnie natomiast bardzo postawy graczy , którzy z wypiekami na twarzy informują , że buk jest wspaniały , bo w łaskowosci swojej wypłacił im wygraną! To przecież tak jak by chwalić sprzedawcę w sklepie ze zapłaciłeś za towar i kochany sprzedawca Ci go wydał!na przykład Szery jest uchachany jak nie wiem , z powodu wywiązania sie buka z zobowiazań . Brawo Szery szczerz Ci gratuluję . Inni tego szczęscia nie mieli!
|
Do góry
|
|
|
|
#3541899 - 01/12/2009 18:39
[Re: szery]
|
member
|
hahaha wiedziałem że padnie zaraz tu podejrzenie ze mogę byc pracownikiem betsafe  jestem pracownikiem biedronki wczęsniej byłem w lidlu a ubieram sie w castoramie  i własnie by zmienić zycie na lepsze gram w betsafe Ubierasz się w Castoramie? sorry , ale nawet kłamaćnie potrafisz!
|
Do góry
|
|
|
|
#3554821 - 09/12/2009 21:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2006
|
10 PLN na zaklady w Betsafe. Wchodzimy depozyt-->Voucher i wpisujemy CHRISTMAS. Bonus podobno tylko dla tych co kiedykolwiek robili depozyt.
|
Do góry
|
|
|
|
#3554863 - 09/12/2009 22:18
[Re: Tommii]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
10 PLN na zaklady w Betsafe. Wchodzimy depozyt-->Voucher i wpisujemy CHRISTMAS. Bonus podobno tylko dla tych co kiedykolwiek robili depozyt. 5zl..
|
Do góry
|
|
|
|
#3554866 - 09/12/2009 22:21
[Re: P!T3R]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2006
|
Musieli zmniejszyc.Rano dostalem 10 zl
|
Do góry
|
|
|
|
#3557269 - 11/12/2009 11:31
[Re: szery]
|
member
|
Tak może piasać tylko przygłup , albo pracownik betsafe , ponieważ nie interesujesz się innymi tematami wiec jesteś pracownikiem w/w quasi bukmachera , dlatego powiem Ci parę rzeczy: Ja zrobiłem u was wypłaty na kilkadziesiąt tysięcy złotych , tyle ze grałem wyłącznie w pokera i w zasadzie tylko w turniejach> Nigdy nie miałem żadnej weryfikacji i absolutnie nie interesowało was czy mam 18 czy 13 lat i czy pieniądze wypłaca właściwa osoba , bo płaciliście nie swoje pieniądze a mnie traktowaliście jak żyłę złota, Gdy mój przyjaciel zagrał u was w zakładach sportowych nieopatrznie biorąc bonus, kazaliście przesłać mu stek dokumentów przy wypłacie w tym dwa ze zdjęciem.Ponieważ drugim jaki miał była książeczka wojskowa , której z wiadomych przyczyn nie chciał wysyłać . poradziłem mu by wysłał jeden do angielskiego supportu bo to pewno wystarczy , co uczynił i faktycznie wystarczyło. Reasumując , Dla mnie macie wiarygodność trójkarciarzy z bazarów i nie namawiaj więcej ludzi z mojego kraju do gry u siebie , chyba że napiszesz ze w regulaminie jest napisane że za kazdy zakład postawiony i przyjęty musiecie wypłacić należne pieniądze BEZ STAWIANIA DODATKOWYCH WARUNKÓW !
|
Do góry
|
|
|
|
|
|