Heh. Handelek znajduje się powyżej 

Wczoraj starałem się pohandlować meczami, które będą miały moim zdaniem trendy spadkowe. Dużo nauki i pracy przede mną, ale w przyszłości planuje się przerzucić chyba już tylko i wyłącznie na treading. Puki co uczę się i po prostu handluje. wrzuciłem screena z ostatnio granymi backami, mam zagranych jeszcze kilka, których 'przyszłości' jestem pewny, za stawki podobne tj 100-300e oczekując, na spadki kursów. 
Konkludując za szybko wyszedłem z rynku w Interze, wiedziałem, że kurs jeszcze spadnie, ale sobie darowalem, kilka minut przed meczem było @1.50, z kolei stuttgart również kupowałem w okolicach godzin popołudniowych i z kolei zrobiłem dobrze odsprzedając po satysfakcjonującym mnie kursie, ponieważ rynek wrócił do poprzedniego stanu. Zaś na tradingu city można było grubo zarobić i nadal można. Kurs spada, spadał i będzie spadał. Piłkarze Hughesa zgarną moim zdaniem komplet punktów, więc wahania, a raczej pikowaniu w dół współczynnika będzie dość sakramencko wielkie, ponieważ wiele osób myśli, bądź będzie tak myślało przed meczem. W tym momencie jest @1.85. Pozostawiłem nieco 'żetonów' w grze, bo o ile zespołu nie zeżre A/H1N1, o czym pewnie na razie wie nie wiele osób, to będzie to typ dnia, jeśli zaś będą informacje będą dość pewne zawsze można sprzedać i myślę, że wciąż po dobrym kursie.  Także radzę gać na City, bo Hughes już w Curling Cup przeciwko Arsenalowi, który grał młodzikami, wystawił najmocniejszy skład, aby się przełamać. Z Chelsea zagrali bardzo dobry mecz; wiara we własne umiejętności powraca i sądzę, że koniunktura Manchesteru się odwróci. Także polecam grać, a my patrzymy na spadające kursiwo 

. 
Dziś grałem sobie jeszcze lille. Przegapiłem @1.64 więc musiałem się posilić po mniejszym współczynniku. Z racji że mało jest dziś spotkań, a tym bardziej gdzie jasny jest zespół "faworyzowany" wszyscy będą grali na gospodarzy. Tzn już grają, bo przecież pokonali po świetnej i dramatycznej grze na szczycie Lyon 4:3 

. Więc spokojnie czekam. Na Bf jest obecnie @1.59, więc już w tym momencie jest ciekawie. Przewiduje, że spokojnie przed meczem powinno być @1.55, a nawet i niżej, bo taki jest mniej więcej uśredniony kurs obecnie; i wtedy sobie odsprzedam. Grałem jeszcze na niedziele Stuttgart po @2.66 i zobaczymy co się będzie w najbliższym czasie działo. Handelek będę sobie praktykował w domowym zaciszu. Czasem skrobnę jak mi idzie. A tutaj pewnie dalej wrzucał lay. Pozdrawiam.