#3570489 - 19/12/2009 07:32

Nowy rok (2o1o), nowe możliwości, nowe nadzieje i nowe postanowienia
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  26/11/2003

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3570542 - 19/12/2009 08:39

Re: Nowy rok (2o1o), nowe możliwości, nowe nadzieje i nowe postanowienia
[Re: lelu]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  22/04/2004

| 
   Chce zejść do wagi 85-90 kg (obecnie 101)    Naleść jakąś fajna robote     Zacząć chodzić na kursy prawa jazdy    Przydało by mi się wiecej ruchu    Znaleść dziewczyne (Ale to nie jest najwazniejsze)   1. 105 ;/ 2. Brak 3. Brak 4. W wakacje było więcej   5. Brak Po prostu żyć nie umierać    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3570900 - 19/12/2009 20:58

[Re: Master Flamaster]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  19/02/2008

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3570901 - 19/12/2009 20:58

[Re: kumichal]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  19/02/2008

| 
Napalanie się na Nowy Rok jak małe dzieci 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3570904 - 19/12/2009 21:01

[Re: kumichal]
 | 

Ana <3

Meldunek:  21/06/2005

| 
pierdzielicie   A.Zaliczyć kolejne miasteczka: 1. Wiedeń 2. Bratysława 3. Ateny 4. Drezno B.Ciągnąć samodoskonalenie. C.W końcu przepłynąć co najmniej 3km na basenie. żeby tak połowa się udała.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3570948 - 19/12/2009 21:33

[Re: Llama]
 | 

Marat Safin

Meldunek:  14/05/2005

| 
Takie były postanowienia 2008: 1. Znaleźc dobrą pracę  2. Wreszcie wrócic na kort i ogólnie więcej sportu uprawiac  3. Rzucic palenie  4. Zrealizowac marzenie mojej żony (Safari w Kenii) 5. Trafic wszystkie tenisowe pewki jakie postawie  6. Poprawic stan swojego zdrowia  Ja wejdzie 4/6 będę happy  A tak się udało: #1 Znalazłem, jest lepsza od poprzedniej   #2 W 100% kort mój i systematyczne bieganie od 2 m-cy   #3 Niestety, największa porażka póki co   #4 Jeszcze nie teraz   #5 Tu też bez szału, ale i bez dramatu   #6 Izzzi, na tym najbardziej mi zależało   Reasumując 3,5/6 więc jest dobrze, mogę już myśleć nad nowymi wyzwaniami    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3571101 - 19/12/2009 22:36

[Re: Bullet]
 | 

GRILL MASTER

Meldunek:  04/01/2007

| 
Postanowienia na 2009 rok: 1. Zdać na prawo jazdy - za pierwszym razem    1   2. Rozpocząć poważną grę w tenisa (zdobyć trenera, kupić odpowiedni sprzęt, itp.) - nie do końca, trenera nie ma, ale sprzęt i gra duuużo lepsze  0,5  3. Zacząć poważniej traktować bukmacherkę i chociaż raz w 2009 mieć jakieś 400 % wpłaty na koncie    - oddzielenie zabawy w bukmacherkę od poważnych typów + kilka sporych wygranych  0,75  4. Schudnąć przynajmniej tyle co w tym roku - udane iziiii  1    Ogólnie 3,25/4, świetny rok dla mnie    , oby następny był równie dobry    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3571683 - 20/12/2009 01:37

[Re: Llama]
 | 

Na pełnejjj kurrr...

Meldunek:  02/04/2004

| 
siły i wytrwałości w dążeniu do celów i marzeń     w 2010 na pełnej kurrr...      zawsze i na zawsze...  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3572468 - 20/12/2009 06:08

[Re: xqwzts]
 | 

addict

Meldunek:  05/12/2004

| 
Witam wszystkich na mecz.pl wpisuję się regularnie ... raz na rok, ostatni mój jeżeli się nie mylę to  23/12/2008 20:28  rok minął, a wydarzyło się bardzo dużo i to dużo dobrego! mogę powiedzieć, że 2009 to rok przełomowy, podsumujmy więc: Moje postawnowienia na 2009r - zakładam własną firmę      1-0 odważny krok postawiony - zdobywam dofinansowanie z UP lub UE    1-0 po wielu miesiącach oczekiwań zrealizowane- odbędę przygodę życia i awans mojego juniora na ME lub MŚ     1-0 udało się i to nie jeden a dwóch podopiecznych w mistrzostwach Europy!- zadowolenia z życia Carpe Diem    1-0 życie nabrało barw sam się do siebie uśmiecham, że jest dobrze- zwiąże się z dziewczyną na poziomie      1-0 poznałem wyrozumiałą, ciepłą osobę  - beztroskie wakacje w Afryce      0-1 nie było z kim, nie było kiedy, sporo tygodni poza domem, w tym za granicami Polski - kupuję auto      1-0 maybachem nie jeżdzę, ale jak na poczatek to obecne wystarczy:) - zdobędę pewność siebie przekonanie własnej wartości       0,25-0,75 jeszcze czasem daje się zmanipulowac i naskoczyć na głowę, trzeba nad tym popracować- osiągne niezależność i wyrobie własne przekonania i własne zdanie, nie bede ulegac presji otoczenia    0,25-0,75 podobnie jak wyżej, dodatkowo jestem jednak uzależniony od innych, co na pewno nie wpływa na indywidualzm- kupie laptopa      1-0 rzeczy materialne ale jednak cieszą, sporo własnego sprzętu, jest zaplacze na rozwój firmy - chodzę na basen jak tylko sie da,      0,5-0,5 chodziłem przez pierwsze pół roku, druga połowa to brak motywacji i tez czasu - chodze na siatkowke jak tylko sie da,      0,25-0,75 trochę treningów na sali, sporo też na plażówce, ale nic poza tym, brak regularności - chodze na silownie lub cwicze w domu,      0,25-0,75 troche powalczylem ze sztangą, bardzo trochę  - zrzuce brzucha kilka kg mniej      0,5-0,5 generalnie jestem zadowolony z brzucha, odstawiłem w znacznej mierzę fastfoody, ale wpierdzielam inne świnstwa- zakupie eleganckie ubrania    0,5-0,5 jeden garnitur, nie szalałem z ubraniami- ukoncze studia i mgr      1-0 tak jestem Panem magistrem, więcej czasu jest - wolne weekendy - koniec z moim nalogiem!!!      0-1 mimo walki, porażka niestety- rozmowa i kontakt z ludzmi, usmiech na twarzy     0,25-0,75 chyba nie o to chodzi - bede pomagal rodzinie, nie bede samolubem      0-1 nic sie nie zmieniło- kontynuowanie samodoskonalenia      0,75-0,25 połowa roku bardzo intensywnie, później za dużo się działo, powoli z dystansem zaczynam na to patrzeć, wiara we własne możliwości przede wszystkim! brak nowej literatury- doskonalić język angielski, kurs językowy      0-1 mierz siły na zamiary, nie dałem rady czasowo, z chęciami tez pewnie byłoby różnie BONUS      - dziękuję Ci że Cie poznałem przyjacielu  +1 OGÓLNY WYNIK 12,5/21 około 60%, super wynik zważywszy na to że najważniejsze cele zostały zrealizowane, swoje cele na 2010 rok muszę jeszcze przemyśleć, pozdrawiam wszystkich! 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3572699 - 20/12/2009 08:00

[Re: phaser]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  22/03/2006

| 
Nie brałem w tym udziału rok temu, więc nie mam żadnego punktu odniesienia, ale postanowienia mam dość proste: - Rozkręcić mój portal  www.faktytrojmiasto.pl do tego stopnia aby wchodząc w rok 2011 była to już coś znacząca marka... no i oczywiście abym miał z tego kupę kasy :-) - Minimum amarantowy poziom z FM Group, a tym samym bujanie się Mercedesem C klasy. - Wystartować w jakimś konkursie architektonicznym oraz uniknąć sesji wrześniowej. - Wystartować w Baltic Games, nie muszę wygrać, wystarczy, że będę w stanie zaprezentować poziom jaki miałem mając około 16 lat. Chociaż zakwalifikowanie się do drugiego etapu zawodów byłoby nie lada sukcesem. Dla niewtajemniczonych: Baltic Games są to jedne z większych zawodów sportów ekstremalnych w Polsce i na dobrej drodze do bycia największymi, zwłaszcza, że powoli robi się z tego impreza międzynarodowa.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3572902 - 20/12/2009 18:54

[Re: gnacik]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  01/09/2004

| 
Nie brałem w tym udziału rok temu, więc nie mam żadnego punktu odniesienia, ale postanowienia mam dość proste: - Rozkręcić mój portal  www.faktytrojmiasto.pl do tego stopnia aby wchodząc w rok 2011 była to już coś znacząca marka... no i oczywiście abym miał z tego kupę kasy :-) - Minimum amarantowy poziom z FM Group, a tym samym bujanie się Mercedesem C klasy. - Wystartować w jakimś konkursie architektonicznym oraz uniknąć sesji wrześniowej. - Wystartować w Baltic Games, nie muszę wygrać, wystarczy, że będę w stanie zaprezentować poziom jaki miałem mając około 16 lat. Chociaż zakwalifikowanie się do drugiego etapu zawodów byłoby nie lada sukcesem. Dla niewtajemniczonych: Baltic Games są to jedne z większych zawodów sportów ekstremalnych w Polsce i na dobrej drodze do bycia największymi, zwłaszcza, że powoli robi się z tego impreza międzynarodowa.  gnacik - bardzo ciekawe postanowienia     Jeśli chodzi o Wasz portal, to czegoś nie rozumiem "..Portal, dzięki któremu jak w żadnym innym medium w Trójmieście  nie dowiesz się tak dobrze co miało miejsce na Twoim osiedlu...." Coś chyba bezsensu..      Baltic Games - wcześniej nie słyszałem. Ciekawa impreza. --- Niech będzie, to i moje: 1. Inna, lepsza praca (priorytet) 1.2. Dużo lepsze finanse. 1.3. Mieć perspektywę zamieszkania na swoim. 2. Rzucić całkowicie palenie papierosów (w tym roku po 4 m-cach się złamałem) 3. Poprawić sylwetkę. 4. Poprawić swój język angielski. Oby zdrowie dopisywało!! I motywująca kawałek, chyba pasujący do tego tematu -  http://www.youtube.com/watch?v=EMSKLnO7SjYPowodzenia forumowicze!  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|