Marit +7.3j
Biatlon -0.9j i jeden typ w grze
BILANS LUTY +53.21j
Trochę tego będzie na jutro...
Tenis
Virginie Razzano - Shahar Peer 1 2.94 2j
Jelena Jankovic - Aravane Rezai 2 3.62 1.5j
Razzano broni punkty za finał. Typ na Rezai grany bardziej przeciw Serbce.
IO Biatlon Pościgowe
Svendsen podium 1.4 10j
SUMANN Christoph - USTYUGOV Evgeny 2 2.4 2j
BOULYGINA Anna - DOMRACHEVA Darya 2 2.2 2j
JONSSON Helena - FLATLAND Ann Kristin 1 1.6
DOMRACHEVA Darya - BAILLY Sandrine 1.5
ako 2.4 3j
JONSSON Helena - FLATLAND Ann Kristin 1 1.6
Martin Fourcade - Tomasz Sikora 1 1.5
ako 2.4 3j
IO Narciarstwo Alpejskie Superkombinacja
Ivica Kostelić podium 2.13 2j
Svendsen ma towarzystwo średnich biatlonistów w bezpośrednim sąsiedstwie. Musiałby być w bardzo złej dyspozycji strzeleckiej by nie zdobyć medalu. Pojedyncze pudła mu nie zaszkodzą, bo jest o wiele lepszym biegaczem niż rywale.
Sumann biegł z jednym z pierwszych numerów startowych w sprincie. Rosjanin musiał się juz przebijać przez śnieżycę. Sumann generalnie ostatnio zawodzi. Potrafi zaliczyć 4 pudła w jednym strzelaniu. Wynik, który osiągnął w sprincie biorąc pod uwagę straty do innych zawodników i warunki w jakich biegł jest katastrofalny. Na dzisiaj dla mnie Rosjanin szybszy w biegu i pewniejszy na strzelnicy.
Boulygina miała w sprincie wielką szansę na medal, niestety spuchła na ostatnim kilometrze. Moim zdaniem gdzieś to w głowie zostanie. Dodatkowo potrafi zawalić pojedyncze strzelanie. Darya potrafi biegać pościgi. Nie może tylko wychodzić w nich na prowadzenie

Myli wtedy tarcze. Moja cicha faworytka do podium. Dobra biegaczka, niezła strzelczyni.
W parze z Jonsson zadecyduje moim zdaniem strzelanie. Widzę tu wyraźną przewagę Szwedki. Mam nadzieję, że tym razem dobrze posmarują. O Daryi już było. Bailly startuje ze stratą, dodatkowo sądzę, że na strzelnicy będzie gorsza od Białorusinki.
Również argumenty strzeleckie po stronie Francuza w parze z Tomkiem.