|  
| 
| 
| 
| #818769 - 29/12/2006 23:04  Re: www.hattrick.org
[Re: KIDD] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  22/07/2004
 | 
Dziś 2 skoki u trenowanych skrzydłowych:

Sławomir Miłosz
 TSI = 1 370, lat 18, zadowalający stan formy
 Poziom doświadczenia fatalny, przywódca kiepski

Kondycja:   nędzny     Bramkarz:   fatalny
 Rozgrywanie:   zadowalający     Podania:   przeciętny
 Skrzydłowy:   fantastyczny     Defensywa:   kiepski
 Skuteczność:   kiepski     St.fragmenty:   kiepski

po 4 treningach.

Lars Bergh
 TSI = 8 000, lat 21, solidny stan formy
 Poziom doświadczenia nędzny, przywódca nędzny

Kondycja:   zadowalający     Bramkarz:   fatalny
 Rozgrywanie:   fatalny     Podania:   zadowalający
 Skrzydłowy:   solidny     Defensywa:   olśniewający
 Skuteczność:   słaby     St.fragmenty:   nędzny

po 3 treningach.
...Po 3 treningach skoczył ci zawodnik 21 letni??? To chyba jego pierwszy skok wogule... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #821851 - 30/12/2006 22:45  Re: www.hattrick.org
|   Pooh-Bah

| 
Owszem...do tej pory trenowałem mu defensywę, od niedawna trenuję skrzydło. To jego 1 skok. 
 Mam troszkę farta bo obrońcy którym zacząłem trenować skrzydło skaczą mi po: 1,5 ; 1,5 i 3 treningach.
Ja do tej pory od początku gry trenowałem rozgrywanie, a teraz mam chęć potrenować podania tym rozgrywającym, bo pomocnicy ze słabymi podaniami są coraz to mniej warci :/ Ci z podaniami solid w górę idą za całkiem dobre pieniądze... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #822688 - 31/12/2006 12:32  Re: www.hattrick.org
|   veteran

Meldunek:  31/07/2006
 | 
Spójnia Świdwin - Granat LG Skarzysko  9 - 1  Na razie w nowej lidze idzie pięknie 4 mecze i 4 zwycięstwa. Jestem liderem    A za tydzień mecz ze słabeuszami.  Najgorsze jest to, że mój boczny obrońca kontuzja na 5 tygodni w tym meczu    miałem 3 karne i 2/3 wykorzystane. Mi się podobał 1 moment w tym meczu prowadziłem 5-1 nagle patrze a tu:  W 75 minucie spotkania środkowi obrońcy drużyny przyjezdnej mogli się tylko przyglądać, gdy Arkadiusz Zaraziński przeprowadził fantastyczny rajd zakończony celnym strzałem na 6-1. Rzut karny dla Spójnia! Z kapelusza. Chyba tylko sędzia widział faul w polu karnym. Bogdan Pieprzka z zimną krwią skierował piłkę obok słupka i od 75 minuty gospodarze prowadzą już 7-1. To już trzeci gol na jego koncie - Bogdan Pieprzka zdobywa hat-trick. Szymon Witosz przecisnął się przez centralną linię obrony w 77 minucie, zmieniając wynik na 8-1 dla Spójnia.    3 minuty 3 gole   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #822760 - 31/12/2006 12:47  Re: www.hattrick.org
[Re: Landzaat] |  
|   veteran

Meldunek:  31/07/2006
 | 
Za 2 tygodnie gram z drużyną, która też ma 4 zwycięstwa. Ale ma skład z 2 razy lepszy. W obronie ma na środku ziomków z 5 i 4,5 gwiazdkami, na bramce 3,5 gwiazdki. Gram atakiem skrzydłami a w obronie na skrzydłach ma 3 i 2,5 gwiazdki, w pomocy 2,5 i 3,5 gwiazdki. Jak myślicie jaka najlepsza taktyka na niego będzie? W ostatniej kolejce grał 4-5-1. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #823835 - 01/01/2007 11:14  Re: www.hattrick.org
|   Pooh-Bah

| 
Tommy boskich zawodników możesz kupić nieraz za 1 mln. Ceny są takie niskie ze względu na pensje. Wogóle ceny zawodników rosną do pewnego momentu (różnie: nieziemski, mityczny)a potem spadają gdyż niewieli graczy stać na utrzymanie takich zawodników, więc ich cena maleje.  Widziałem ostatnio boskiego pomocnika ze znakomitymi podaniami, i poszedł za ponad 11mln, Natomiast takiego z podaniami słabymi to już można od 1mln kupić...fakt |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #825059 - 01/01/2007 20:56  Re: www.hattrick.org
[Re: Tommy Lee] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  28/09/2004
 | 
104780971 - czy ktoś mi powie czemu goście wygrali ten mecz??? Ja go analizowałem  i nie wiem...dla mnie to bug mocniejsza obrona zatrzymała  przeciwnika, a sam wykorzystał swoje szanse w ataku, zreszta miał ich o wiele więcej, zobacz poza tym kogo na srodku obrony miał gospodarz       dla mnie żaden bug, sam wygrywalem dziwniejsze spotkania kiedy pomoc miałem 2-3 poziomy słabszą a reszta była o podobnych walorach. pozdr, |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #825367 - 02/01/2007 08:45  Re: www.hattrick.org
[Re: Baqu] |  
|   Pooh-Bah

| 
mocniejsza obrona zatrzymała  przeciwnika, a sam wykorzystał swoje szanse w ataku, zreszta miał ich o wiele więcej, zobacz poza tym kogo na srodku obrony miał gospodarz       dla mnie żaden bug, sam wygrywalem dziwniejsze spotkania kiedy pomoc miałem 2-3 poziomy słabszą a reszta była o podobnych walorach. pozdr,  [/quote] Jaka mocniejsza obrona? Przecież przy przewadze w pomocy, gospodarze mieli na każdej pozycji lepszy atak od obrony przeciwnika, który nie grał kontry ani nic innego, po prostu "normal" i mimo to dostali bęcki. Goście za to mieli cieniutki atak...i wygrali |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |