Witam panowie i, nieliczne na tym forum, panie
Wielokrotnie tutaj wspomagane były różne 'inicjatywy' we wszelakich głosowaniach.
Z ostatnich pamiętam głosowanie w sprawie mebelków do pokoju małego Szymona (bodajże) lub głosowanie na ulubionego dzielnicowego (do dzisiaj mnie to bawi

)
Jak tylko mogłem, to pomagałem. Zazwyczaj mnie to nic nie kosztowało. Teraz ja potrzebuję Waszego wsparcia. Różnica jest taka, że w moim przypadku chodzi o konkurs smsowy, a to wiąże się jednak z jakimiś kosztami i rozumiem, że o taką pomoc może być wyjątkowo ciężko, ale do rzeczy, postaram się możliwie dokładnie opisać o co chodzi.
Otóż moja dobra koleżanka bierze udział w wyborach
Miss AWF we Wrocławiu. Ktoś się bardzo poważnie przygotował do zorganizowania tej imprezy w tym roku (do tej pory wyglądało to tak, że dziewczyny spotykały się w jednym z klubów we Wrocławiu, tam najlepsza wybierana była na podstawie ilości męskich gwizdów i otrzymywała smycz i opaskę na rękę...). W tym roku poziom organizacji poprawił się conajmniej kilkukrotnie. Dziewczyny mają profesjonalne sesje zdjęciowe (m.in. w sukniach ślubnych) oraz uczą się układów choreograficznych. Niech o poziomie świadczy chociażby zamiana wspomnianej opaski i smyczy dla zwycięskiej kandydatki na taki zestaw nagród: wycieczka za granicę, kursy wizażu, kosmetyki, tygodniowy wynajem auta, karnety fitness - półroczne dla finalistek, miesięczne dla wszystkich kandydatek, zabiegi i masaże dla finalistek, pobyty w spa dla finalistek, zestaw biżuterii, nagroda AGD, bielizna dla finalistek. A więc nagrody, o które można powalczyć. Myślę, że całkiem nieźle jak na konkurs dotyczący jednej uczelni.
W ramach konkursu przyznane zostaną tytuły
- Miss Publiczności
- Miss Internetu
- Miss Fotoreporterów
- Miss Sponsorów
Najbardziej intrygujący jest chyba ostatni tytuł
Ale nie trudno się domyślić, w zdobyciu którego tytułu możemy troszeczkę pomóc. Chodzi oczywiście o
Miss Internetu. Zasady są proste - zwycięża ta dziewczyna, która zbierze najwięcej głosów/smsów. Z jednej komórki można wysłać dowolną ilość smsów. Koszt jednego to
1,22 PLN i rozumiem, że dla kogoś, dla kogo jest to zupełna nieznajoma wysłanie takiego smsa to może być problem. Z pewnością jest masa sposobów, żeby zainwestować lepiej tą złotówkę+vat (chociaż zdaje się, że u ziemniaków miminalna stawka na kupon to 2 zł

), ale jakby ktoś mimo wszystko mógł pomóc to byłbym wdzięczny.
Głosować można do 8 marca do godziny 16.Dziewczyna ma naprawdę dobrze poukładane w głowie (jak na kobietę

żart ;]) Nie mogę powiedzieć, że dałbym sobie za nią rękę uciąć,
bo nie chcę być kaleką do końca życia (potrzebuję tej ręki do pracy na laptopie, do drapania się w tyłek 
), ale trochę pomóc, mam nadzieję z Waszą pomocą, mogę
Od razu mówię, że dziewczyna nie spina się na zdobycie jakiegokolwiek tytułu. Sama obliczyła, że w konkursie smsowym powinna dostać 6 głosów (ona, ja, rodzice, babcia i brat

) A ja chcę sprawić, aby tych głosów było znacznie więcej. Tak, wiem, że to jest konkurs próżności i w ogóle, ale też jestem chyba trochę próżny i nie ukrywam, że liczę na przejażdżkę wygranym (wynajętym) autkiem (może jakiś cadillac czy coś ;] ) W wygraniu wycieczki zagranicznej będzie sobie musiała sama pomóc, bo jest to nagroda za główny tytuł, ale Miss Internetu też z pustymi rękoma nie wyjdzie.
Dziewczyna, na którą głosujemy (albo inaczej, chciałbym, żebyście na nią zagłosowali)
http://facet.dlastudenta.pl/artykul/Zuzanna_Grecka_kandydatka_nr_04,48741.html Trochę żałuję, że się na fotkach nie uśmiecha, ale akurat takie zdjęcia wybrali.
Potrzebne są smsy o treści MISS.04 na numer 71826. Można wysłać kilka smsów z jednego numeru. W podanym wyżej linku na dole znajduje się aktualna klasyfikacja. W momencie zakładania tego tematu Zuza była na miejscu drugim. Mam nadzieję, że ten ranking uda nam się podreperować. Za każdy głoś będę wdzięczny
Tutaj znajduje się lista kandydatek (tak dla pełności informacji

):
Lista kandydatek ale wspieramy nr 04

Niewiele mogę zaproponować w zamian. Pewek nie mam

Chyba, że ktoś chciałby ustalić numer telefonu którejś z kandydatek to mogę podpytać Zuzę, czy da się zrobić
Pozdrawiam i liczę na Wasze wsparcie. Dziękuję!