Witam Panowie
Chcialbym wszystkich ostrzec przed ZLODZIEJAMI/OSZUSTAMI
Betfair.I doradzic,zachecic do skonczenia z tym HAZARDEM jakim tak naprawde jest trading na
Betfair.Bo biznes to napewno nie jest.
Wczoraj w nocy usiadlem do handlowania meczu copa libertadores.Wszedlem na mecz ktory chcialem handlowac(wszedlem w 70min meczu).Sprawdzilem wynik ktory
Betfair podawal i wlaczylem live video tego meczu na ich stronie.Bylo 2:1.
Ogladalem 10 min,nic sie nie dzialo wiec postanowilem postawic BACK na druzyne ktora wygrywala 2:1 zeby po 2-uch minutach zrobic hedga.
Jakiez bylo moje zdziwienie jak zadna bramka nie padla,a oni nagle zawiesili market,zmienili kursy i wynik na 2:2.Nie wiedzialem co jest grane,ale szybko hedgowalem zeby jak najmniej stracic bo postawilem prawie 500£.Stracilem 200£.
Natychmiast do nich zadzwonilem i mowie ze chyba cos jest nie tak,maja jakis techniczny problem.Bo ogladam ten mecz,gola nie ma a zmienili wynik i wlasnie stracilem 200£.
Po 15 minutach sprawdzania stwierdzili,ze faktycznie maja techniczny problem i przez pomylke transmituja zupelnie inny mecz!(a podpisane bylo ze to mecz ktory ja handlowalem).
Pytam co z moja przegrana kasa,co maja teraz zamiar z tym zrobic?Rozumie ze anuluja te zaklady-to chyba oczywiste.
A oni mi na to ze przepraszaja,ale nic nie zrobia.Kasa przepadla.A co ja ogladam to moj problem i moje ryzyko.
Dobre,co?
Gdybym ten mecz ogladal w TV i pomylil bym stacje to moje ryzyko i problem,ale nie jak ogladam na ich stronie i podaja ze to ten mecz a puszczaja inny zeby ludzie obstawiali.
W obrocie bylo 130.000£.Wiecie ile osob oni mogli wczoraj tak przekrecic na gruby szmal?(jak byli swiadomi ze puszczaja do ogladania dla ludzi inny mecz,a sami obstawiali w tym samym czasie ten wlasciwy)?To moglo byc nawet 1000 przegranych osob i ladnych pare tysiecy funtow.Pracownicy
Betfair mogli sie oblowic w 1,5godziny.
Dlatego ja zdecydowalem sie zamknac konto u tych zlodziei,wyplacic reszte kasy i skonczyc z tym hazardem.W taki sposob to rownie dobrze mozna w pokera grac,albo w 3 karty na rynku.
Obsmaruje ich jeszcze na angielskim forum.Nie podaruje tego sk....ysynom.
Prosze o komentarze.Slyszeliscie kiedys o podobnym wa£ku?