#374647 - 21/07/2005 12:27
Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Czwartek 21.07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
na dzisiaj wypatrzyłem takie kąski
Fed/Mirz-Hayn/Matt 2 2.54
Amerykanki w 1 rundzie pokonały turniejowa 4 Jidkova/Peer 5-7 6-1 6-1, dziwi mnie tak wysoki kurs, STS wycofał ten mecz z oferty, TOTO wogóle nie dało , czyżby cos wiedzieli.. ja to gram, również ze względu na to że Fedak/Mirza to nie sa bóg wie jakie nazwiska a na obcej ziemi, to wg mnie nie maja większych szans
Mull/Uhl-Lain/Wats 1 1.61
Tak jak wczoraj powtórze, zawodniczkom dobrze gra sie razem, odnosiły juz większe sukcesy niż turniej na tym poziomie, przeciwniczki które wyeliminowały Navratilovą i Pastikovą chyba swój sukces juz osiągnęły i dzisiejszy mecz będzie dla nich za trudny, a 2 sprawa to chyba był jakis przypadek
Cas/Kory-A.Bon/Ves 2 1.82
Kurs mnie zaszokował, wiadomo pokonanie Llagostery i Domingues Lino budzi respekt, ale ta 2 zawodniczka jest bez formy, i przy okazji nie wystapiła w singlu, więc upatrywałbym większe szanse u pań po drugiej stronie. Bondarenko mocny serwis, Vesnina wschodzący talent
|
Do góry
|
|
|
|
#374648 - 21/07/2005 12:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
Quote:
na dzisiaj wypatrzyłem takie kąski
Fed/Mirz-Hayn/Matt 2 2.54
Amerykanki w 1 rundzie pokonały turniejowa 4 Jidkova/Peer 5-7 6-1 6-1, dziwi mnie tak wysoki kurs, STS wycofał ten mecz z oferty, TOTO wogóle nie dało , czyżby cos wiedzieli.. ja to gram, również ze względu na to że Fedak/Mirza to nie sa bóg wie jakie nazwiska a na obcej ziemi, to wg mnie nie maja większych szans
dokładnie , juz wczesniej zagrałem wGB po 3.0 , narazie tyle jeszcze jest. Grałem je także wczoraj o czym wspominałem na czacie , a kurs był identyczny . Zapewne pomógł im także wczesniej rozegrany mecz singlowy przez Shahar Peer , który był bardzo zaciety i trwał blisko 3 godziny ( wygrana z Ai Sugiyamą ). Obie Amerykanki dysponują niezłym serwisem i to jest zawsze jakis handicap w spotkaniach deblowych, dodatkowo grają u siebie. Mirza i Fedak w deblu nie grały ze sobą ,a dodatkowo ich wyniki w grze podwójnej są fatalne.
Haynes/Mattek 3.0 --- 3/10
Mam jeszcze kilka ciekawych singli , ale o tym później , bo narazie jestem jeszcze w pracy.
|
Do góry
|
|
|
|
#374649 - 21/07/2005 14:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
Castano - Diaz Oliva 1 1.95 Po raz kolejny , gram przeciwko Diaz, wogóle nie mam do jej gry przekonania. Fakt wygrała ze Srebotnik , ale wiemy jak grają panie . Kolumbijka Castano tez nie jest zawodniczką utytułowaną, ale dla mnie jest lepsza od Argentynki . W bilansie h2h 2-0 dla Castano i to głównie zadecydowało, a także wyższy kurs ( chociaz teraz jest juz mniej więcej po równo ) Gagliardi - Pennetta 1 6.1 5dimes, 6.9 Pinnacle Flavia gra ostatnio słabiej, przynajmniej w porównaniu do występów z pierwszej częsci sezonu ( oczywiscie jezeli chodzi o clay ). Więc kursy na nią w granicach 1.13 , 1.2 to dla mnie przesada. Gagliardi to doswiadczona zawodniczka na mączce grająca najlepiej , choc nie mozna powiedziec ze jest klasową zawodniczką . Ale 4 runda RG robi wrazenie, i wcale bym sie nie zdziwie jezeli dzis postawi trudne warunki Włoszce. Za taki kurs warto spróbowac choćby 1/10 i tak własnie zrobiłem. Godny rozpatrzenia handi +5.5 za 1.9
|
Do góry
|
|
|
|
|
|