hehe nie no kurcze ,badz chociaz troche obiektywny Pelson jako najsłabsze ogniwo Pariasu wypadł dobrze. Włodi w świetny sposób wypunktował Peje, niesamowity potenciał w nim drzemie. Eldoka na bardzo bardzo wysokim poziomie.
Projekt Parias to będzie coś pięknego .
zgadzam się zdecydowanie, ale z Eldoką to chyba przesadziłeś schował się pod tą czapką i opowiadał co tam go gryzie, nic specjalnego. Wspominany Żurom myślę,że nie gorzej by to nawinął niż Eldo. Sorry, ale po tym co tu czytałem o nim to spodziewałem się czegoś więcej, chociażby tego poziomu co Włodi.
Co do tego,że Parias zgniótł Peję, porównajcie poziom ich dissu i tego, dla mnie różnica klasy. Parias fajnie nagrał, ale brakuje trochę żeby to nazwać miazgą. Praktycznie brak argumentów, nic ciekawego oprócz osobistych płaczów,że tego nazwał tak, a tego tak. Oceniłem obiektywnie mam nadzieję, chociaż i tak przeciwnicy Rycha zaraz mnie pojadą i będą próbować wmówić swoje, nieprawdaż Agassi
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: javapl
zgadzam się zdecydowanie, ale z Eldoką to chyba przesadziłeś schował się pod tą czapką i opowiadał co tam go gryzie, nic specjalnego. Wspominany Żurom myślę,że nie gorzej by to nawinął niż Eldo. Sorry, ale po tym co tu czytałem o nim to spodziewałem się czegoś więcej, chociażby tego poziomu co Włodi.
problem w tym,że Ty nie kumasz Ich tekstu tak jak Rysiu nie zakumał choćby A\H24N2 i teraz pewnie czyta wydrukowany tekst ze slownikiem i encyklopedią
BTW nawiązanie do Żuroma pokazuje Tupacowi z Jeżyc w jakiej lidze może sie mierzyć a nawet tam nie zakończył beefu porządnie .........ale Rysiu (Pucio Pucio) walnie znów kilka k.urew i pedałów bo NIC nie zjarzy
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: buldog
czekam na odpowiedz Rycha !! jestem pewien że pozamiata równo !
Ja czekam kiedy odważy się ruszyć Ostrego,który otwarcie powiedział,ze Tede ma rację a Rysiu jak zwykle niepotrzebnie sie spina.......brak jaj Penerowi
Padlem na glebe Zurom, a Eldo, wez sie ogarnij naprawde...
"raper spod zabki, proste, kto zaklada dzieciom zimowe czapki na wiosne" muahahaha this!!! Zwrotki Eldoki to Rysiu pewnie nie zrozumie...
dAnTeCh
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
Nie lubię death metalu, ale OPETH to nietuzinkowy zespół mieszający style i nagrywający świetne płyty. Taka przystępna dla ogółu ballada(bez growlingu )