zobaczcie jak los zabrał to co zostało odebrane Irlandii
zalayeta wiadomo , ze Irlandia by walczyla o awans , to jest bardzo rowna gra , ale o jakiej grze przeciwnikow piszesz ? Urugwaj , Meksyk co im zarzucasz ?
uczepiles sie mie i nie wiem czy ci kobieta nie dala czy miales zly dzien w pracy czy tak po prostu
ale do sprawy przejde bradzo sie ciesze z gry urugwaju i meksyku pokazuja fajny futbol i jest na co popatrzec na przelomie tych mistrzostw ale francja chyba przyjechala tutaj na wakacje i tanie zakupy w miejskich butikach , trener im nie pasuje inny pilkarz primadonnie wiadomo co przeszkadza i tak gra francja .
irole by pocisneli na maxa kazdy mecz i mam wrazenie ze z meksykiem by nie przegrali a w sytuacji takiej jakiej jest francja w ostatnim meczu by i tak walczyli o honor nie to co zabojady
nie uczepilem sie Ciebie , akurat tak wychodzi , ze nie zgadzam sie zbytnio z tym co piszesz wiec mam prawo to 'powiedziec glosno'
jakbys napisal w ten sposob od razu na poczatku to bym sie zgodzil - teraz wyjasniles , ze chodzi Ci tylko o Francje i RPA wiec luz, nie denerwuj sie ,a dzien mam spoko , pogoda dopisuje , na swoje mecze dopiero czekam , ale lubie stawiac sprawe jasno