Asag/Sreb-Lich/Mal 1 1.65 -- 8/10
po takim kursie grzechem byłoby tego nie wziąść, wczoraj Lichovtseva zmiotła z kortu Maleevą 6-2 6-1 więc z formą Bułgarki zapewne jest tragicznie, a po drugiej stronie deblistki które ..co jak co ale na hardzie umieja grać i to z niezłymi wynikami ostatnimi czasy
Yan/Zheng-Chua/Mor 1 1.47 -- 10/10
Tutaj komentarz wydaje sie być zbędny, nieporównywalnie inny poziom i osiągnięcia deblowe obydwu par, Zheng nieźle ostatnio pogrywa w singlu, para Tajpejsko-Japońska Chuang/Morigami jakoś mnie nie razi w oczy swoimi poczynianiami, Yan/Zheng są dla mnie bardziej zaufane, po grze zarówno jak i wynikach deblowych
Li/Sun-
J.Lee/Peng 2 2.01 -- 6/10
Dziwi mnie troche ten kurs na moje ulubione deblistki, 2 dni temu Li/Sun cudem wygrały z parą Gagliardi/Weingartner przegrywająć 2-6 1-4, Peng wygrała na hardzie niedawno z Kim Clijsters wieć musi byc ograna na betonie w 1 meczu Lee/Peng wygrały w 3 setach z naszą Martą i Talają, ale jak wiadomo jest to niezły debelek, więc mysle ze teraz beda juz rozgrzane a serwis Peng będzie atutem, przy dobrej grze Lee przy siatce
Kuzn/Mol-
Birn/Vanc 2 3.6 -- 3/10
Taka mała niespodzianka na deser. Molik z Kuzą dno totalne wyniki beznadziejne, Birnerova z Vanc zmotywowane dodatkowo tym faktem moga dać rade