Opcje tematu
#397614 - 05/09/2005 18:19 WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09 QF
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
US Open

Place: Flushing Meadows, USA
Date: 29/08 - 11/09
Draw: S128 D64
Surface: Hard
Prize:
$7,950,000

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Draws: Singles
-----
Schedule of Play
-----
Scoreboard: HTML FLASH
-----
Eurosport live 17:30-5:00 every day
-----

LINKI:

http://www.wtatour.com
http://www.wtaworld.com
http://www.itftennis.com/womens/players/
http://home17.inet.tele.dk/wta/

Play Off Tenis

Place: Forum mecz.pl, PL
Draw Size: D64
Surface: Hard Clay Grass
Prize money:
450 rubli (50zł)

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Draws: Singles || Doubles
-----
1st round [S]:
-----
1st round [D]: Górna połówka || Dolna połówka

Zanim cokolwiek napiszesz zapoznaj się z Regulaminem KT.
Jeżeli wasz post naruszy regulamin, będzie on niezwłocznie kasowany! W skrajnych przypadkach zostanie przyznane OSTRZEŻENIE.

-----
Jeśli chcecie porozmawiać o tenisie, poznać opinię innych, zapytać o aktualny wynik to zapraszamy na nasz czat #tenis.. więcej informacji tutaj

Edited by Schranzer (07/09/2005 22:44)

Do góry
Bonus: Unibet
#397615 - 05/09/2005 18:19 Re: WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005

Edited by Schranzer (06/09/2005 13:05)

Do góry
#397616 - 06/09/2005 07:37 Re: WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Witam

Mamy meczyk z rodzaju mus oglądać - na pewno i obstawiać?
Dla mnie tak ale 6/10 - więcej nie dam

Venusik - Kimik - 1 - 6/10

Stawiałem na Venus z siostrą - mecz oglądałem i wypada żałować, że Serena więcej zajmuje się duperelami niż tenisem . Motywacja Venus była bardzo duża i ilość UE też sporawa - ale na pewno dysponuje conajmniej porównywalną siłą ognia z Kim . Nastawienie psychiczne + motywacja + miejsce rozgrywania + h2h - dla mnie daje więcej przesłanek na Amerykankę - nie mówiąc już o kursie .
Czysto tenisowo czeka nas ostre strzelanie - i szczerze mówiąc wahałbym się gdyby po drugiej stronie siatki stała Lindsay - ale przekonuje mnie tutaj bardzo dobre PRZYGOTOWANIE FIZYCZNE - CZYTAJ KONDYCYJNE Venus plus jej koncentracja na największych turniejach - gra o wiele mniej niż w zeszłym roku i to nie jest tak , że przeszkadzają jej ZAWSZE kontuzje - trzymam kcieki za Venus ( piniążków już nie trzymam - bo postawione )
pozdrawiam

Do góry
#397617 - 06/09/2005 09:16 Re: WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
Witam wszystkich typerów. Dziś przeniosłem się (chyba tylko na jeden dzień) do tego cyrku, w którym głownie liczy się wygląd i odbiór serwisu , ze względu na mój typ dnia, o którym za chwilę.

Uwaga Poniższe typy są niezgodne z typowym rozumowaniem i analizą szerokiej większosci typerów. Z powodu ich antylogicznego charakteru, mogą się one stać przyczyną Twojego zdenerwowania a nawet załamania na tle nerwowym lub psychicznym, czego rezultatem mogą być odruchy wymiotne (tzw. puke'i). Jeśli interesuje Cię tylko solidna, rzeczowa a przede wszystkim logiczna analiza zejdź szybko o post niżej. Analizy zawarte w tym poście czytasz na własną odpowiedzialność. W przypadku wtopy nie masz prawa do adwokata z urzędu a swojego możesz se schować w d... Masz natomiast prawo do jednego telefonu w celu skontaktowania sie z psychiatrą.

Bilans przed wczorajszym dniem: -9,77
Wczorajsze typki:
Massu+Blake+Ginepri @8,15 1/10 (-1)
Bilans USpen: -10,77

Kim Clijsters Venus Williams @2,45 8/10 (Pinnacle)

Kim ostatnio wymiata i wiekszosc ja dzis uznaje za najlepsza zawodniczke na świecie. Zreszta takze przez bukmacherow jest faworytka US Open. Z 4 ostatnich turniejow wygrala 3 i jest w meczu z Venus Williams zdecydowana faworytka, tym bardziej ze ograla ja w finale w Stanford i to gladko w 2 setach 7-5 6-2. Kurs okolo @1,6 jest naprawde bardzo atrakcyjny do grania i zagra ja dzis zdecydowana wiekszosc typerow tenisa i nie tylko. Uwazam to nie tylko za typ dnia, ale jak na razie tygodnia. Ja gram na Venus, gdyz mecz ten spelnia wszystkie moje wymogi meczu, ktory smierdzi na odleglosc. Dodatkowym smaczkiem jest to, ze to juz cwierc-final a kursy na dojscie Kim do polfinalu, finalu i zwyciestwo w turnieju byly przed turniejem tez niczego sobie. Jednym slowem licze dzisiaj na pierwsze powazne zwyciestwo bukow w tym USOpen. W realu gram to 20/10 i tu bym dal z checia 10/10, ale to jednak WTA, wiec nieco przystopowalem Typ dnia: Venus.

Fernando Verdasco Jarkko Nieminen @2,65 4/10 (UniBet)

Sorka za ATP w tym dziale, ale przeciez nie bede specjalnie rozbijal sie na dwa posty Do rzeczy mimo ostatnich wygranych Jarka nad Beckiem i Mirnyiem, nadal nie jest on graczem, ktory przekonywuje do siebie typujacych. Hiszpan wyglada na znakomicie przygotowanego i technicznie i kondycyjniea, a na jego korzysc przemawia glownie turniej w New Heaven, gdzie odpadl dopiero w cwiercfinale z finalista Lopezem, a Nieminen odpadl z malo znanym Jenkinsem. Kurs na Fernando (@1,6) moze do super atrakcyjnych nie nalezy, ale i tak wiekszosc go spokojnie wezmie tym baerdziej, ze mozna przeciez dolozyc "pewniaki" i dojsc spokojnie do @2 . Typ; Jarkko

Pozdrawiam wszystkich i zycze samych

Do góry
#397618 - 06/09/2005 12:10 Re: WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09
Karlo Offline
journeyman

Meldunek: 29/04/2005
Kim dokładnie miesiąc temu (06.08.05) przegrała z jakąś Chinką Peng w ćwierćfinale San Diego. Tak się zastanawiam jaki był powód tej porażki. Może miała okres . Jeśli tak, to dziś znowu może być z nią coś nie tak.

Do góry
#397619 - 06/09/2005 12:17 Re: WTA - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 06.09
trzeciorzed2 Offline
old hand

Meldunek: 22/07/2005
Quote:

Kim dokładnie miesiąc temu (06.08.05) przegrała z jakąś Chinką Peng w ćwierćfinale San Diego. Tak się zastanawiam jaki był powód tej porażki. Może miała okres . Jeśli tak, to dziś znowu może być z nią coś nie tak.

Tyle tylko, że te sprawy to chyba róznie sie maja( 27-30) dni więc raczej może byc juz po. Tym bardziej, że w ostatnim meczu Kim nie grała wysmienitego tenisa...więc..może!!!

Do góry

Moderator:  rafal08