To jest niewiarygodne jak to Caja przegrała jak zaczęli 4 kwartę 11-0 to już byłem niemal na 100% pewny że wygrają ale w końcówce nastąpiła katastrofa w ich grze gdzie przez 3-4 minuty nie potrafili rzucić kosza i z +11 zrobiła się porażka
Egon
a.k.a. "Dżin"
Meldunek: 21/01/2005
skoro nie mogłem trafić FT ( np real m czy Phila 76ers) to na dzis sprobujemy euroligowe players points i tak : Mil-Pan: M.Batiste Ilosc punktow 13.5 wynik + Mac-PGd: R.Varda Ilosc punktow 10.5 wynik + Bam-Mal: B.Rodriguez Ilosc punktow 11.5 wynik + Bam-Mal: C.Jacobsen Ilosc punktow 10.5 wynik +
ja tych ruskich nie ruszam, ale na moje Efes wygra, a Khimki cholera sam nie wiem, bo ten Zalgris moim zdaniem jest trochę przereklamowany i dla mnie value na dwójkę.
jak ogladam mecz Ledo i widzę frustracje Marchewy to mu szans wiekszych nie daję, pewno znowu tb uwali, on z glową to nie ma najlepiej taki Gaba kolejny..
jak ogladam mecz Ledo i widzę frustracje Marchewy to mu szans wiekszych nie daję, pewno znowu tb uwali, on z glową to nie ma najlepiej taki Gaba kolejny..