WR jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, ja widziałem wczoraj typ który podał Bodek: Był to bodajze mecz Henman - Dent na 1 po kursie 2,11 , jesli mnie pamiec nie myli , wiec typ ten bedzie napewno doliczony.
WR spoko to Schranzer rozliczał nie ja to po pierwsze. Po drugie wczoraj mi mówił na mircu, że podałem źle typ i mówiłem mu że faktycznie się machłem i żeby mi zrobił zwrot. Bilans mam identyczny jak miałem w poniedziałek. Seria 1W hm faktycznie powinna być 1Z no chyba, że Schranzer wogóle mi nie wpisał do arkusza tego typu bo i tak był zły i się nie odbył w tym dniu. A co najlepsze WR to Golovin jeszcze nie grała więc co ty pleciesz, że on mi to uznał już
Bodek
old hand
Meldunek: 01/08/2005
Quote: WR jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, ja widziałem wczoraj typ który podał Bodek: Był to bodajze mecz Henman - Dent na 1 po kursie 2,11 , jesli mnie pamiec nie myli , wiec typ ten bedzie napewno doliczony.
Typ na pewno dawałem . Można to sprawdzić w mojej historii. A kurs był @2.06 na Henmana. Pozdrawiam i licze że to zostanie uwzględnione, bo wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem.