Zastanawiam sie jaka taktyke bym musial w Football Managerze zrobic zeby odwzorowac to co pokazuje ATHLETIC. Chyba 5 obroncow, 4 defensywnych pomocnikow i ktos tam z przodu dla picu .
Zastanawiam sie jaka taktyke bym musial w Football Managerze zrobic zeby odwzorowac to co pokazuje ATHLETIC. Chyba 5 obroncow, 4 defensywnych pomocnikow i ktos tam z przodu dla picu .
Kim grasz w FM?? Ja sobie patcha nowego zainstalowałem właśnie, zastanawiam sie kim grać Wiecie moze kto oprocz Man Cit ma najwieksze budzety transferowe?
Kim grasz w FM?? Ja sobie patcha nowego zainstalowałem właśnie, zastanawiam sie kim grać Wiecie moze kto oprocz Man Cit ma najwieksze budzety transferowe?
proponuje zacząć kimś z Blue Square Premier, najniższa liga angielska. Albo 4 liga polska.
przewaznie bawie sie Milanem... jak dobrze rozlozysz wydatki w 1 sezonie to na drugi masz na transfery w granicach 100 mln Euro
Mecz Barcy <<<<<<żyg>>>>>>> . człowiek po pracy chce spedzic milo wieczor a tu takie cos. Powinni za takie cos dawać zawieszenia dla piłkarzy, a szczegolnosci trenerow za taktyke z jaka wyszli na boisko